Ko vishe uziva u analnom sexu?

:? 'Ej, ljudi! Pricate (tj. pisete) gluposti. Prvo: nemojte da generalizujete stvari! Ne vole (niti mrze) svi ljudi iste stvari. Svi to znate i svi to zaboravljate. Velika vecina (statistika se usudjuje da kaze oko 90%) devojaka ne voli i ne uziva u analnom sexu. Sa devojkama iz te grupe, dragi moji guzoljubitelji, nemojte ni pokusavati mnogo, narocito ako je devojka vec imala iskustava te vrste i jasno vam kaze da to ne zeli! Preostali procenat je komplikovan jer ne samo da nisu uvek raspolozene, vec i moje postovane kolege samouki frajeri i yebaci (vecinom ste samouki jer nemate mnogo petlje da razgovarate nakon sexa sa devojkama kod kojih ste se mozda cak i osramotili pre koji minut (kome nije padala patka na pola sexa i ko nije svrsio posle samo jednog uboda taj nije ni radio one stvari)) bi trebalo da znaju sta rade. Devojke koje su se na ovu temu izjasnile sa "ja to volim" ovo potpuno razumeju. Mora, braco, ne samo da se voli nego i da se zna. A znanje se stice empirijski, tj. iskustveno, a za to vam je ovaj put potrebno i malo srece da nabasate na devojku koja to bas voli i koja je spremna da se malo strpi dok yebac ne skonta sta i kako... Ja sam imao malo srece i moja sadasnja devojka bas uziva u tome i zaista, bez fola, svrsi svaki put i to bas... Kada se zna kako, analni sex nije ni prljav, ni pogan, ni bolan, ni neprijatan. Dakle: nema recepta na temu "kako da je napalim da pozeli u guzu?", niti postoje jednostavna resenja tipa "kako?", kada se vec nakanite da to uradite. Kada oboje to zele i kada im uspe, analni sex je uzivanje i veliki doprinos i poboljsanje sexualnog zivota. Ako ne valja - batalite i prestanite da mislite da ste uskraceni, jer nije sve kao na (xxx) filmu... 8)

ekv:
da li neka devojka koja je probala moze da opise svoja iskustva
Ja mislim da devojke iz unutrasnjosti, koje leti ne nose gacjice najvishe uzivaju u analnom sexu, pa nakon shto ti neka devojka prenese utiske, ti udri u shetnju bez gacjica po gradu. Vecj tad cjesh sigurno nacji nekog ko cje ti prezentovati sve chari analnog sexa. Samo sachekaj da malo otopli, da te ne bi posle boleli jajnici 8)

To je stvar trenutka i velicine alata,da vidim kojoj prija kad joj neko uvali u guzu veliku batinu....mislim da je to za one sa malim...on u razradjenoj ribi nemoze lako da svrsi,a u guzi je to lakse...a onaj sa vecom alatkom nema takvih problema...ma jasno vam je sta hocu da kazem :wink:

Zana:
Anonymous:
black-devil:
pa vole muskarci to, ali volimo i mi devojke, jer da ne volimo ne bi to radili jel tako? tako je:)

pitanje je sta zene vole? vole li kada ih boli ili ne?

A odakle ti to da to boli?... Mene ne boli.... :D

Ti si stara koka znas kako da se spremis za to .......to ove male prskalice cmizdre......... :wink:

ej do pre neki dan sam bila protiv ove teme ,,,medjutim ,,khm ,,,, ne znam ni ja šta mi bi ,,,tako se frajer i ja obradjujemo bla bla,,,odjednom dobijem neodoljivu želju ---dakle ono mora guza ,,, ,,, kako mi je bilo super ,, malo bolelo sutra dan ,,,ma šta sutradan ,,još me boli ,,a mali zapeo kao da sam razradjena

avesic:
ej do pre neki dan sam bila protiv ove teme ,,,medjutim ,,khm ,,,, ne znam ni ja šta mi bi ,,,tako se frajer i ja obradjujemo bla bla,,,odjednom dobijem neodoljivu želju ---dakle ono mora guza ,,, ,,, kako mi je bilo super ,, malo bolelo sutra dan ,,,ma šta sutradan ,,još me boli ,,a mali zapeo kao da sam razradjena
Sunce mu poljubim! Al' si ti otvorila dushu? :shock: Sweet! 8)
Ja jednostavno mislim da ne treba potcenjivati neshto sto nikada nisi probao/la, ali da isto tako, ne treba nishta raditi ako nisi siguran/na da to zelish. I naravno, ako, josh, experimentishesh sa osobom u koju si zaljubljen/a, sve to poprimi jedan jako prijatan "ton".

Back