Lusy Lusy
Domaćin
- Poruka
- 4.087
:lol moguceSejko:Gledam moju profesorku danas na predavnju svaje nesto nadkana pa se stalno pitam dal' ga i ona prima u dpe.![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:lol moguceSejko:Gledam moju profesorku danas na predavnju svaje nesto nadkana pa se stalno pitam dal' ga i ona prima u dpe.![]()
![]()
![]()
))moguceMa nije dobila platuSejko:Gledam moju profesorku danas na predavnju svaje nesto nadkana pa se stalno pitam dal' ga i ona prima u dpe.![]()
![]()
![]()

Sejko:Gledam moju profesorku danas na predavnju svaje nesto nadkana pa se stalno pitam dal' ga i ona prima u dpe.![]()
![]()
![]()
Studentarijo knjigu u sake a ne vibratorTamigo:Ako ga ne prima onda bi trebalo, znas kako bi dosla onda nasmejana na predavanje

Aleksej_BASO:Javi se onom pederu.. Kako se zvase?

Dobro bez krila,a sta je sa tom brzinom?maverich:pa,zainteresovanih uvek ima,za pocetak to ti izgleda kao na slici levo,samo ja nemam krila............
apatinac:mislim da zavisi ko sta voli mada vecina uziva i momci i devojke ja uzivam mada je 69 najzesce
sunchica:Mushkarci ili zene?
Veliki je samo dok ulazi, posle par minuta postaje sve manji i manji zato sto se misici (ako su uopste misici u pitanju) sire . Ne tripuj se bez veze, u guzi ima mnogo vise prostora nego sto mozes i da zamislis. Bitno je da ne navalis ko manijak i prvih par santimetara savladas bez nanosenja bola, posle je sve easy. Naravno ko voli, ostali nek se dure i gledaju.dragojIo:pravo da ti kazem ja nisam dobar sagovornik za ovu temu, posto mi je bas veliki...
ali verujem da se analni seks nakon kucnog videa severine gde ga ona sa zadovoljstvom prima u dupe, omasovio kod klinki kojima je seve uzor u svemu pa i u tome...
Lucky Luck:Veliki je samo dok ulazi, posle par minuta postaje sve manji i manji zato sto se misici (ako su uopste misici u pitanju) sire . Ne tripuj se bez veze, u guzi ima mnogo vise prostora nego sto mozes i da zamislis. Bitno je da ne navalis ko manijak i prvih par santimetara savladas bez nanosenja bola, posle je sve easy. Naravno ko voli, ostali nek se dure i gledaju.

aaaa to, dragojlo mi ti se divimo...iskreno i neizmernoBad_Wolf:Ma nemas pojma, kako ne kapirash da je covek veeeelikiii...
Divi mu se malo!![]()

pa sta cu kad meni nije toliko velikiGazdarica:Aaa, sto ste vas dvojica ljubomorni...
Ja mu se bas divim...![]()
dragojIo:pravo da ti kazem ja nisam dobar sagovornik za ovu temu, posto mi je bas veliki...
ali verujem da se analni seks nakon kucnog videa severine gde ga ona sa zadovoljstvom prima u dupe, omasovio kod klinki kojima je seve uzor u svemu pa i u tome...

Bilo je samo sguza...