KO VAS NAJLAKSE RASPLACE???

• Začetnik teme Začetnik teme FrE@k
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko cesto placete

• cesto

• ponekad

• samo u izuzetnim situacijama

• skoro nikada

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ju ja kad sam u pms placem ko neka pi.kica...

Jednom su Zorana i mene prvi dan pms-a ufatili kontrolori u busu.
ja imala kartu a on ne.
I toliko me nadrkala ona debela kontrolorka da sam se rasplakala kad smo izasli iz busa.
I Zoran pita " Pa sto places "
"Neee znaam " i ronim suze.
Onda pocnem da se smejem.
I krenemo ulicom i za 10 minuta ja se setim debele i opet pocnem da palcem..

Ebesh zivot...

Wow, tedy, tebe bas malo stvari moze da p(r)otrese, a?:mrgreen: Meni je bilo zanimljivo da gledam kad kolju prase...dobro, nisam gledao bas kad joj krnu nozaku u vratulju i kad krene da prsti krv kao da snimaju treci deo filma "Kil Bil", ali nije ni ovo lose...:mrgreen:

@tema

Mene mogu da rasplacu samo ukucani, a to se odavno nije desilo zato sto im se sad uvek odazovem na galamu...
Jednom mi je drug rekao da jedino mene nikad nije video da placem...toliko sam razmisljao o tome da sam se jednom posvadjao sa njim i kad sam se setio tih reci, krenule mi suze...:lol:

Wow, tedy, tebe bas malo stvari moze da p(r)otrese, a?:mrgreen: Meni je bilo zanimljivo da gledam kad kolju prase...dobro, nisam gledao bas kad joj krnu nozaku u vratulju i kad krene da prsti krv kao da snimaju treci deo filma "Kil Bil", ali nije ni ovo lose...:mrgreen:

@tema

Mene mogu da rasplacu samo ukucani, a to se odavno nije desilo zato sto im se sad uvek odazovem na galamu...
Jednom mi je drug rekao da jedino mene nikad nije video da placem...toliko sam razmisljao o tome da sam se jednom posvadjao sa njim i kad sam se setio tih reci, krenule mi suze...:lol:

Sta da se radi...:mrgreen: Zanimljivo klanje praseta :( ...Zato sam i postala vegetarijanka!!!;)
Pozz

Ju ja kad sam u pms placem ko neka pi.kica...

..

Isto....ne znam kako ostanem ziva tih dana,samo placem i placem i placem.

pre par nedelja sam videla na groblju jednu bakicu koja je prosila,bas neka sitna bakica....i bila sam u tom prokletom pms-u i kad sam joj dala 100 din,napravila je taaaako tuzan i zahvalan izraz lica da sam morala da sednem na neki panj da se isplacem...:(:sad2:

i sto neko rece,placem kad se neko dere na mene,npr.roditelji kad se svadjamo....

I kad sam pod pritiskom.

Back