Ko vam je upalio svetlo

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A, ja se gadim na minđušu na muškarcu.
Isključivi simbol ženstvenosti....
Sve mislim, moraju da čučnu kad pišaju !

nije simbol ženstvenosti već tarzanstva

250042869.jpg

ispade da niko nije ziveo do 20 i kusur godina. :huh:
pa jeste ziveo.
ali iskreno, ja sam u mladosti bila vrlo problematicna. tipicno razmazeno deriste dobrostojecih roditelja koje nema nikakve probleme da ih izmislja. smisao zivota, hese i dervish..mracni tinejdzeri, znas kako to izgleda.
posle se sve poslozilo. ja to vezujem sa porodicom, a mozda je samo proizvod godina koje su prosle. otkud znam.

pa jeste ziveo.
ali iskreno, ja sam u mladosti bila vrlo problematicna. tipicno razmazeno deriste dobrostojecih roditelja koje nema nikakve probleme da ih izmislja. smisao zivota, hese i dervish..mracni tinejdzeri, znas kako to izgleda.
posle se sve poslozilo. ja to vezujem sa porodicom, a mozda je samo proizvod godina koje su prosle. otkud znam.

nisam mislila iskljucivo na tebe, mahom su takvi odgovori....ne znam ja sam ubacena u svet odrasilh sa 12 godina, bez pitanja.ako da ja probleme nisam morala da izmisljam, sami su se pojavljivali i bez mog delovanja. :lol: a cak mislim da nisma ni bila problematicna kasnije. meni ne deluje iz ove perspektive da je to sto sam radila posebno problematicno. :think: npr. ja sma sa 12 godina pocela i da pusim, ali ja to ne vidim kao posebno problematicno..mozda to nekome jeste, ali meni nije. al zato nisma nikada imala zelju cak ni da probam drogu, niti jesam ikada.rano sma naucila da treba da brinem o svom doopetu.

pretpostavljam da deca uvode u drugu dimenziju zivota, ali ne mislim da je pre toga mrak. samo promena dimenzije i prioriteta.

:lol: ma kako da ne...ustvari svi akcijaši su dobro prošli...a za mnoge je to bio srednji vek i gore:evil:

U svakom sistemu iste ekipe uzivaju, premondure se i ponovo drmaju u okviru drugacijeg kalupa. Sto se tice paljenja ne bih izvojio nekog posebnog, bio je to skup vise sibica, upaljaca, svetiljki, baklji, sijalica, reflektora, ali nista to meni nije pomoglo da jasnije progledam, zato i tumaram u mraku.

apropo mračne teme vec postavljene, evo svetle:lol:dakle ko je to bio
dečko, muz kad ste se udale ili zena muškarcima...a mozda je to
vaše dete ili deca...ili neke druge osobe i dogadjaji...da vas čujem:D
mm i sin
prvi put me neko zaista razumeo
sa roditeljima sam u nesporazumu od rodjenja, ne u konfliktu, nego u nekakvom cudnom raskoraku
ne znam zasto
dobri ljudi, pretpostavljam da su me voleli/vole, ali sam sa ovom dvojicom ja ono sto jesam, i takva (daleko od savrsene) shvacena, podrzana, voljena, postovana...
uz duzno postovanje majci i pokojnom ocu, onome sto mi mm znaci oni nikada nisu mogli ni blizu da pridju (za dete se naravno podrazumeva, deca su nam svima najvaznija i najdraza)

zivot licno,

nekome se rasvetli prinudno, kad mora

:ok:

Odoh ja na onu drugu temu....
muž me ostavio:rida:
ispade da niko nije ziveo do 20 i kusur godina. :huh:
Bogami meni niko ne moze da upali svetlo, al ne moze ni da ugasi

:lol: au

boli mene ****** za tvoj ****** i dal sma ti gotivan
idi jedi bureka drotino siromašna

:neutral:

Obično sama, što je sigurno-sigurno je. :D