Ko ume bolje sa ženama

a sta ces ti sa arapima da radis? znas li kolike su te familije? :mrgreen:

Nešto sam razmišljala o ovoj tvojoj fobiji , kako izaći na kraj sa familijom iz protivničkog tabora ..

Pa se sjetih jednog slučaja , došao kod brata u goste , sjedio , a mali od brata mu skočio s ormara za vrat ..

Onda on skočio ko oparen , rekao - neću više nikad doći .. i nije otišao kod brata me'š'čini 2 decenije ..

Znači , ima rješenje , naoružaš se djecom i pustiš ih na goste :)

Nešto sam razmišljala o ovoj tvojoj fobiji , kako izaći na kraj sa familijom iz protivničkog tabora ..

Pa se sjetih jednog slučaja , došao kod brata u goste , sjedio , a mali od brata mu skočio s ormara za vrat ..

Onda on skočio ko oparen , rekao - neću više nikad doći .. i nije otišao kod brata me'š'čini 2 decenije ..

Znači , ima rješenje , naoružaš se djecom i pustiš ih na goste :)

kod srba to tako ne funkcionise. kada deca skacu mi kazemo da su bas slatka. :lol:

Pa nisam se nešto udubljivala u porodičnu situaciju kad su te stvari u pitanju. Kada smo se upoznali sadašnji i ja, rekao mi je samo da mu je mama umrla šest meseci pre toga. Ima burazera, ćale je živ, raveo se od majke. Znam detalje porodičnih odnosa, ali me to ne dotiče u smislu ljubavnog odnosa nimalo. Niti bi, cenim, on to dozvolio.

Back