KO SU VAGE ?

ON

Muškarac VAGA se lako i često u svom životu zaljubljuje "do ušiju".
On je po prirodi dobro vaspitan, zrači šarmom i uživa u društvu -
čovek koji voli dobre stvari u životu,uključujući i suprotni pol!

Za nega je nemoguće ne poštovati suprotni pol ili ne uspostaviti kontakt,
isto tako je skoro nemoguće suprotnom polu da na njegov izazov ne odgovori.
Muškarac VAGA obično ima poteškoća da razume emocije svoje partnerke, jer to su
individualne stvari koje se ne izračunavaju uz pomoć poznatih matematičkih formula.
Iz tog razloga, i pored njegovog iskustva u ljubavnim umetnostima, muškarac VAGA će
često doći u situaciju da izgubi osobu do koje mu je stvarno stalo
. Obično, njegov opušten
prilaz je u stanju da šarmira čak i najoprezniju devojku do totalne predaje.
Na toj tački se rađa njegova dilema - kada oseti da ju je dobio, više nije siguran da li je ona baš ta koju on želi. Prekasno za put nazad, situacija odlučuje umesto njega i on je time zadovoljan jer
ne mora sam doneti odluku - i njegove duševne terazije se vraćaju u ravnotežu. Ako se ona
odluči da ode, time neće slomiti njegovo srce. Njegov argument: on je s njom ionako bio
samo da ne bi povredio njena osećanja, koja inače nikada nije ni razumeo.
Muškarac VAGA uvek ima potrebu za partnerkom, zaljubljuje se lako i često, i svojom velikodušnom i šarmantnom ličnošću olakšava svakoj dostupnoj ženi da se u njega zaljubi...
On je u stanju po svaku cenu da zadovolji svoju partnerku, čak iako za to mora da uloži mnogo truda. On voli lepotu u svim aspektima života - pogotovo kada se radi o lepoti suprotnog pola. On koristi svoj šarm i inteligenciju kao oružje i eksperta je za namamiti plen. Ipak, kada stigne do te tačke sa koje treba krenuti u akciju, tu nastupa njegova neodlučnost i on počinje da broji sve pro i
kontra razloge i dok god ima i najmanje sumnje, on će se samo igrati sa željama i osećanjima
svoje žrtve. Mada on u stvari nema namere da namerno povredi partnerku.

Ja licno ne verujem narocito u horoskope i slicne stvari jer sam uvek verovao da smo svi mi ipak jedinstveni po necemu i nikada mi se nije svidelo da me neko ocenjujuje po tome kom znaku pripadam. Stavljanje u koje kakve kalupe i unapred odredjene putanje tj generalizovati licnost na osnovu datuma i znaka je u najmanju ruku nezahvalno prema toj nekoj osobi. Ali moram priznati da ono sto sam ovde procitao je uglavnom tacno, pogotovo delovi koje sam izdvojio. Cak je i informacija "obozavaju decu pa makar bila i tudja" tacna, makar sto se mene tice.

Inace sam Vaga - Lav. E sad sta to tacno znaci pojma nemam :)

Poslednja izmena:
....kazu da mi je sudjena neka vaga....zasto,kako ,pojma nemam...?Valjda zbog venere u vagi ....:lol: i to jos vaga koja radi nesto daleko od ociju javnosti....
..a ja do sada u zivotu nisam imala ama bas nikakvo iskustvo sa vagama...cak ne poznajem niti jednu musku vagu...

Nemoj da se trudis da je osvojis, samo budi ono sto jesi i Vaga ce osvojiti tebe ;)
Jao,ovo si bas lijepo rekao ! Ovim si osvojio jednu Vagu:)

Kad vec pricamo o osvajanju, sta vi mislite da li su vage znak koji vise voli da osvaja ili da bude osvojen ?

Ja, kao vaga mogu samo da kazem da volim i da osvajam i da budem osvajana=reciprocitet, mada u poslednje vrijeme primjecujem da mi vise odgovara uloga osvajaca, a ne osvojenog

Nemoj da se trudis da je osvojis, samo budi ono sto jesi i Vaga ce osvojiti tebe ;)

Jao,ovo si bas lijepo rekao ! Ovim si osvojio jednu Vagu:)

Kad vec pricamo o osvajanju, sta vi mislite da li su vage znak koji vise voli da osvaja ili da bude osvojen ?

Ja, kao vaga mogu samo da kazem da volim i da osvajam i da budem osvajana=reciprocitet, mada u poslednje vrijeme primjecujem da mi vise odgovara uloga osvajaca, a ne osvojenog

Eto vidis, rekao sam tako malo a vec sam te osvojio :)

Miislim da Vaga nije tek tako Vaga. Tasovi ipak tu igraju veliku ulogu, ravnoteza mora da postoji u svemu a ne samo u ljubavi. Osvojiti ne znaci samo odneti pobedu vec morate biti svesni da su dve osobe potrebne za tu igru, morate pazljivo slusati i drugu stranu... Sa druge strane biti osvojen znaci da MI ustvari zelimo da se dopadnemo nekom, ali mi to naravno moramo i dozvoliti toj osobi (ovo je vrlo bitna definicija: dopustiti drugom da mu se dopadnete) Mislim da na neki nacin time lecimo neku vrstu sopstvene sujete balansirajuci izmedju ova dva raspolozenja, da tako kazem. Na jednoj strani nismo sigurni u ono sto zelimo a na drugoj se plasimo da cemo biti odbaceni. Vage su igraci na sigurno. Samo dobro izvagana stvar ima najmanje sanse da podje naopako. Tako je i u ljubavi. Balans je kljuc.

Al' sam se izfilozofirao, jos cu postati i dobar u ovome :D:D:D

Poslednja izmena:
Znaci tako! E, dobro da znam, sada mi je lakse kad znam da ne treba ja da se mlatim s'tim stvarima. :lol:
Nikakav ja Ovan izgleda nisam - brukam samo svoj Znak. :mrgreen:

Mislim da vaga izuzetno ceni povratnu reakciju a onda je jos vise spremna za saradnju. Naravno ja sve ovo sto govorim i ovde i u prethodnim postovima sagledavam najvise iz svog ugla :)
A to da ti brukas svoj znak to cemo tek da vidimo, ima vremena :D

Eto vidis, rekao sam tako malo a vec sam te osvojio :)

Miislim da Vaga nije tek tako Vaga. Tasovi ipak tu igraju veliku ulogu, ravnoteza mora da postoji u svemu a ne samo u ljubavi. Osvojiti ne znaci samo odneti pobedu vec morate biti svesni da su dve osobe potrebne za tu igru, morate pazljivo slusati i drugu stranu... Sa druge strane biti osvojen znaci da MI ustvari zelimo da se dopadnemo nekom, ali mi to naravno moramo i dozvoliti toj osobi (ovo je vrlo bitna definicija: dopustiti drugom da mu se dopadnete) Mislim da na neki nacin time lecimo neku vrstu sopstvene sujete balansirajuci izmedju ova dva raspolozenja, da tako kazem. Na jednoj strani nismo sigurni u ono sto zelimo a na drugoj se plasimo da cemo biti odbaceni. Vage su igraci na sigurno. Samo dobro izvagana stvar ima najmanje sanse da podje naopako. Tako je i u ljubavi. Balans je kljuc.

Al' sam se izfilozofirao, jos cu postati i dobar u ovome :D:D:D
Eh, kad bi ljudi samo znali kako je ustvari lako osvojiti srce jedne Vage....Treba "samo" reci prave rijeci u pravom trenutku....jos samo kad bi to neko umio da uradi...

Ponekad mi se cini da se temperament jedne Vage moze uporediti sa plimom i osjekom...Nekad se prosto povuce, zatvori u sebe tako da dr. djeluje odsutno, nezainteresovano, hladno(a ona je ustvari jako prisutna i zainteresovana),a ponekad je sva tu..puna zivota,emocija(a mozda tako prazna iznutra)....E sad, ko ne umije da 'pliva' u ovim 'talasima' njenog raspolozenja....nema tu sto i da trazi ...

Eh, kad bi ljudi samo znali kako je ustvari lako osvojiti srce jedne Vage....Treba "samo" reci prave rijeci u pravom trenutku....jos samo kad bi to neko umio da uradi...

Ponekad mi se cini da se temperament jedne Vage moze uporediti sa plimom i osjekom...Nekad se prosto povuce, zatvori u sebe tako da dr. djeluje odsutno, nezainteresovano, hladno(a ona je ustvari jako prisutna i zainteresovana),a ponekad je sva tu..puna zivota,emocija(a mozda tako prazna iznutra)....E sad, ko ne umije da 'pliva' u ovim 'talasima' njenog raspolozenja....nema tu sto i da trazi ...

Mislim sta vise reci :)

ja sam vaga/rak, nekako se nisam pronalazila u ovome, ima tu svega po nesto ili ... skoro sam saznala da mi je mesec u blizancu i sve mi je bilo jasnije, to moje ludo ponasanje.. Sta mislite o toj kombinaciji

A zna li neko kako se vage odnose prema bivshim ljubavima? Osecaju li neshto prema njima i koliko chesto se deshava da se veze nakon prekida obnavljaju? Ili potpuno okrecu ledja proshlosti i gledaju napred?
U jedno sam sigurna, veliki su gotovani, ne bore se ni malo i lako se predaju. Ako postoje neke poteshkoce koje je teshko savladati u vezi ili je potrebno dosta odricanja da bi se veza odrzhala, oni ce radije okrenuti ledja i iskulirati svoja osecanja, jer znaju da ce na drugom mestu morati manje da se trude... A to je mojoj vatrenoj prirodi strelca potpuno nerazumljivo...

Poslednja izmena:
A zna li neko kako se vage odnose prema bivshim ljubavima? Osecaju li neshto prema njima i koliko chesto se deshava da se veze nakon prekida obnavljaju? Ili potpuno okrecu ledja proshlosti i gledaju napred?
U jedno sam sigurna, veliki su gotovani, ne bore se ni malo i lako se predaju. Ako postoje neke poteshkoce koje je teshko savladati u vezi ili je potrebno dosta odricanja da bi se veza odrzhala, oni ce radije okrenuti ledja i iskulirati svoja osecanja, jer znaju da ce na drugom mestu morati manje da se trude... A to je mojoj vatrenoj prirodi strelca potpuno nerazumljivo...

I mene to zanima kako se odnose prema bivsim ljubavima? Ja sam bio u vezi sa jednom vagom.Ovo sve navedeno gore je istina,imao sam je a onda izgubio zboge jedne mane blizanaca...Inace veza je bila cak previse dobra,a sada se ponasa kao da nikad i nisam postojao.

evo i mog iskustva sa vagama...............ili su najbolje ribe ili su najgore nema sredine.svidja mi se sto su za dogovor.i sto se sve resava diplomatijom.........mislim da su najseksipilniji znak definitivno................

Back