- Poruka
- 3.703
Nikako ne razumem te vage. I posle kazu za blizance da su dvolicni. Nisam do sada naisla na jednu vagu sa kojoj sam mogla da odrzim ok prijateljsku vezu na duzi period. U srednjoj u odelenju su bile dve vage, i covek nikad nije mogao da zna kakvog su raspolozenja. Jednog dana ako im nesto kazem izdrndaju se na mene kao da sam im pobila familiju, dok je drugi dan sve ok, super, divno. Evo sad sam malopre srela, bolje receno, videla jednu drugaricu sa kojojm sam se druzila jedno pet meseci, da bi onda ona iz neobjasnjvih razloga pocela da me izbegava (nismo se ni direktno ni indirektno dokacile), a sad mi se nije ni javila, a nema sanse da me nije videla. Kad sam joj poslala poruku za rodjendan nije odgovorila. Znaci meni stvarno nije jasno sta se mota po glavama tim ljudima, a kao trebalo bi da se slazemo jer sam ja isto vazdusni znak (blizanac).
Ja sam Vaga u podznaku i cak pet planeta mi je u znaku Vage i sve su smestene u prvu kucu i vise sam Vaga nego Lavica u nekim stvarima ali dobro, nije vazno. Htela sam samo da ti pojasnim da za Vage moras da imas strpljenje, sigurno ima neki razlog zasto je napravila takav zaokret. I moras da prihvatis da postoje ljudi koji su drugaciji od tebe. Ima neko ko je kao ti konkretan i direktan a ima ljudi koji su suprotnost tome, pa kao sto je normalan 'tvoj model', tako je normalan i ovaj drugi. Morate biti malo tolerantniji prema Vagama. Ja recimo ne volim pritiske, pozurivanja i tenziju i kada osetim da neko sa kim se druzim sve to forsira bezim bez reci. To mi je prvi korak. Drugi korak je da lepo kazem ako insistira na razlozima, a treci korak ako nastavi da me gnjavi da se zauvek okrecem na drugu stranu. Isto tako me nervira (posto redovno kasnim) kada mi neko meri vreme. Brate, ko je tebi kriv sto stizes na vreme, ja ne mogu da stignem i gotovo. Ne znam da li se neka fizika uvek uroti protiv mene, ali stvarno ne znam zasto cesto kasnim, iako krecem na vreme.