KO SU VAGE ?

Nikako ne razumem te vage. I posle kazu za blizance da su dvolicni. Nisam do sada naisla na jednu vagu sa kojoj sam mogla da odrzim ok prijateljsku vezu na duzi period. U srednjoj u odelenju su bile dve vage, i covek nikad nije mogao da zna kakvog su raspolozenja. Jednog dana ako im nesto kazem izdrndaju se na mene kao da sam im pobila familiju, dok je drugi dan sve ok, super, divno. Evo sad sam malopre srela, bolje receno, videla jednu drugaricu sa kojojm sam se druzila jedno pet meseci, da bi onda ona iz neobjasnjvih razloga pocela da me izbegava (nismo se ni direktno ni indirektno dokacile), a sad mi se nije ni javila, a nema sanse da me nije videla. Kad sam joj poslala poruku za rodjendan nije odgovorila. Znaci meni stvarno nije jasno sta se mota po glavama tim ljudima, a kao trebalo bi da se slazemo jer sam ja isto vazdusni znak (blizanac).

Ja sam Vaga u podznaku i cak pet planeta mi je u znaku Vage i sve su smestene u prvu kucu i vise sam Vaga nego Lavica u nekim stvarima ali dobro, nije vazno. Htela sam samo da ti pojasnim da za Vage moras da imas strpljenje, sigurno ima neki razlog zasto je napravila takav zaokret. I moras da prihvatis da postoje ljudi koji su drugaciji od tebe. Ima neko ko je kao ti konkretan i direktan a ima ljudi koji su suprotnost tome, pa kao sto je normalan 'tvoj model', tako je normalan i ovaj drugi. Morate biti malo tolerantniji prema Vagama. Ja recimo ne volim pritiske, pozurivanja i tenziju i kada osetim da neko sa kim se druzim sve to forsira bezim bez reci. To mi je prvi korak. Drugi korak je da lepo kazem ako insistira na razlozima, a treci korak ako nastavi da me gnjavi da se zauvek okrecem na drugu stranu. Isto tako me nervira (posto redovno kasnim) kada mi neko meri vreme. Brate, ko je tebi kriv sto stizes na vreme, ja ne mogu da stignem i gotovo. Ne znam da li se neka fizika uvek uroti protiv mene, ali stvarno ne znam zasto cesto kasnim, iako krecem na vreme. :oops:

Ja sam Vaga u podznaku i cak pet planeta mi je u znaku Vage i sve su smestene u prvu kucu i vise sam Vaga nego Lavica u nekim stvarima ali dobro, nije vazno. Htela sam samo da ti pojasnim da za Vage moras da imas strpljenje, sigurno ima neki razlog zasto je napravila takav zaokret. I moras da prihvatis da postoje ljudi koji su drugaciji od tebe. Ima neko ko je kao ti konkretan i direktan a ima ljudi koji su suprotnost tome, pa kao sto je normalan 'tvoj model', tako je normalan i ovaj drugi. Morate biti malo tolerantniji prema Vagama. Ja recimo ne volim pritiske, pozurivanja i tenziju i kada osetim da neko sa kim se druzim sve to forsira bezim bez reci. To mi je prvi korak. Drugi korak je da lepo kazem ako insistira na razlozima, a treci korak ako nastavi da me gnjavi da se zauvek okrecem na drugu stranu. Isto tako me nervira (posto redovno kasnim) kada mi neko meri vreme. Brate, ko je tebi kriv sto stizes na vreme, ja ne mogu da stignem i gotovo. Ne znam da li se neka fizika uvek uroti protiv mene, ali stvarno ne znam zasto cesto kasnim, iako krecem na vreme. :oops:

Auuu...pa ti pa za malo da si moj astro blizanac :)
Sa tom razlikom sto je meni i sunce uu Vagi...dakle dupla vaga...ali takodje imam 5 planeta u vagi u prvoj kuci..
Bas mi je drago sto si ovde ;)
Reci mi koje planete imas u prvoj...i uopste daj molim te kartu da vidim.
Izgleda da nas ceka slicna papazjanija saturnovim tranzitom :???:

Dosta vas je ovde sa stelijumom u Vagi ... :wink:
Stvarno, Lisa, ako hoćeš postavi kartu. Ili za početak reci gde ti je Venera.

A ti Djuro, dosta više sa tim Saturnom. 8-)

Evo i ja se prikljucujem grupi Vaga sa stelijumom u Vagi.I ja sam bas kao DjuraMornar dupla Vaga.Sa 4 planete u prvoj kuci:Sunce,Merkur,Pluton,Saturn.Venera u Skorpiji(nazalost).
Ajde Vage astro blizanci javljaj te se....da se ispitujemo i utvrdjujemo slicnosti koje nam je nas lepi znakic dao

Kako je vama bilo kad je mars u raku kvadrirao vas stelijum u vagi i koji ce ponovo da kvadrira?meni uzas! a jos nas ceka za koju godinu uran sa opozicijama pa posle i pluton sa kvadratima....sta li mozemo da ocekujemo.....

Ja ozbiljno razmisljam da se posvadjam:-?sa svojom makom:-?:-?:-?
Da se ona malo "stegla" ja bih se rodila ,naravno malo kasnije i ne bih bila Vaga u podznaku nego Skorpija.
Uuuuu jeeee,sto bi to bilo dobro!Sve bih ocas posla postavila na svoje mesto,oterala u......8)
A ovako-vagaj ovo,vagaj ono,pa da nikoga ne uvredim(i to sve gde ne treba),a kada stvarno treba da budem Vaga i diplomata ona ode da nalakira tasove i pusti Ovna da divlja!!!
Ma ima da nabavim elektronsku pa da vidim da li ce da mi se mnogo predomislja:lol::lol::lol:ionako se Uran(koji se nalazi u TOJ Vagi)odavno buni sto to jos nisam uradila;-)

Mojne mi dirate Vage,skoro svi moji drugovi su u tom znaku...Inace bice batina 8-)

ristanovicsrb28- Ja sam Skorpija u podnzaku,ne Vaga u znaku doduse,al' vala mi nista ne pomaze..

Mojne mi dirate Vage,skoro svi moji drugovi su u tom znaku...Inace bice batina 8-)

ristanovicsrb28- Ja sam Skorpija u podnzaku,ne Vaga u znaku doduse,al' vala mi nista ne pomaze..

:?
Ko ce bre da bije,to je moj posao inace.8)
E sada cu da izvadim moju cuvenu motku pa ce da vidite8-)8-)8-)
Da vidim ko ce da mi zabrani da diram svoje drugo ja,a?:lol::lol::lol:

hvala hvala na lepim recima :)
nego, slabo su aktivne ove Vage sa foruma, zapostavljaju sopstvenu temu :) Da niste zauzete ovih dana drage Vage? Ja i nisam nesto posebno, lencarenje kao po obicaju.. Za one koji ne poznaje Vage bas dobro, mi volimo da lencarimo, zar ne?

Vaga podznak skorpija...ko je to nek napise nesto o svom karakteru, bas me interesuje....
pooz...

Ja sam ta "dobitna" kombinacija lezerne Vage i prodornog Skorpiona.
Pa.... Konkretno sto se tice mog karaktera.... Pa, obzirom da imam dosta Vaga oko sebe, ono sto me izdvaja od njih je.... nekako sam jaca od njih, imam jaku "kocnicu" - mogu sebi reci dosta kad god primetim da gubim kontrolu, koja mi je jako bitna u zivotu; intuitivna i dubiozna; ma kako drugima delovala leprsavo i povrsno - itekako imam svojih mracnih momenata; naizgled krotka a ustvari skoro pa neuhvatljiva....
Eto, nadam se da sam bila od pomoci....

Nezne,ali istovremeno i grube,uglavnom inteligentne,pomalo iskompleksirane,hrabre,estete,rasipnice,komunikativne,sklone flertu,iskrene(osim ako nisu totalna suprotnost-patoloski lazovi),prefinjene,svestrane,hiperaktivne,cesto depresivne(iako to vrlo dobro skrivaju),zaljubljive,pravedne,maze,neverne,porocne,svadjalice,narcisoidne,ponosne,gorde,vesele,druzeljubive,uglavnom intuitivne,placljive,nesrecne,brbljive,vole da su uvek u centru paznje,......

bRAVO,SVE JE TACNO STO JE IZRECENO ,CAK I VISE NEGO STO TREBA,PA POMISLEH DA SU TU SKUPLJENE SVE LJUDSKE OSOBINE STO POSTOJE,A JOS I ONE TACKICE. . .:ok:

Back