Nema draga, kad imas Marsa i Urana u prvom polju, sa sve Sunca uz tog Marsa i Veneru sa Plutonom na istom stepenu u Vagi, komentar je bio upucen izolovanom polozaju Venere u Vagi, jednoj klasicnoj Vagi i samo sam produbila osecaje koje vladaju u takvom polozaju, bez ikakvog komentara u negativnom smislu na VINDEX-ovo gledanje. Vagi je bilo i uvek ih je mnogo oko mene, sa takvom Venerom, dok ti nemoj da se osecas prozvana u tome jer tvoja Venera nosi Plutona na istom stepenu, mnogo je drugacija od izolovanog pogleda na samo klasicnu Veneru u Vagi. Jedino sam htela da dodam kako je Vindexova izjava delom ipak povrsna jer nema Venere u Vagi koja bi tako lako ili hladno napustila nekog ako joj se drugi ucini bolji, svakoj prethodi njeno nezadovoljstvo u vezi i njeno mucenje pre koraka ostavljanja, u vecoj ili manjoj meri,oa taj cin zaista izgleda na kraju kako je hladan, ali nije, mozda se nisam dobro izrazila u

a
Dobro , dobro...samo sam rekla...

Uvek sam bila prilicno odlucna...bilo da se radi o banalnostima tipa
"gde veceras"....do onog "kako ostaviti momka u pet recenica "

Kad volim volim, kad ne volim
e onda stvarno aufiderzen ..

A ono za " za " i " protiv " si potpuno u pravu...prosto hteo bi biti objektivan...koliko je to moguce uopste ( ha, evo i sad to ponovo radim ...lol ...)