fantom piroman Iskusan Poruka 5.846 10.08.2010. u 05:13 - Ko su Rusi #26 Hrastovnik: Ja tvrdim da je Hiksos bio Srbin. Ti dokazi da nije (taj smjesko i nije bas neki pametan dokaz). Kliknite za proširenje... Ja tvrdim da Hiksos nije bio Srbin. Sta cemo sada?
Hrastovnik: Ja tvrdim da je Hiksos bio Srbin. Ti dokazi da nije (taj smjesko i nije bas neki pametan dokaz). Kliknite za proširenje... Ja tvrdim da Hiksos nije bio Srbin. Sta cemo sada?
S Sveta685 Poznat Poruka 7.327 16.08.2010. u 23:33 - Ko su Rusi #27 Hrastovnik: Ja tvrdim da je Hiksos bio Srbin. Ti dokazi da nije (taj smjesko i nije bas neki pametan dokaz). Kliknite za proširenje... Hiksi su bili Rasi.
Hrastovnik: Ja tvrdim da je Hiksos bio Srbin. Ti dokazi da nije (taj smjesko i nije bas neki pametan dokaz). Kliknite za proširenje... Hiksi su bili Rasi.
Hrastovnik Poznat Poruka 9.374 19.08.2010. u 15:37 - Ko su Rusi #28 Sveta685: Hiksi su bili Rasi. Kliknite za proširenje... Nije li jedna jedna grana potomaka tih Rasa podigla grad Ras i osnovala Rasku drzavu?
Sveta685: Hiksi su bili Rasi. Kliknite za proširenje... Nije li jedna jedna grana potomaka tih Rasa podigla grad Ras i osnovala Rasku drzavu?
S Sveta685 Poznat Poruka 7.327 18.09.2010. u 00:34 - Ko su Rusi #29 Hrastovnik: Nije li jedna jedna grana potomaka tih Rasa podigla grad Ras i osnovala Rasku drzavu? Kliknite za proširenje... To je tacno (a i logicno).
Hrastovnik: Nije li jedna jedna grana potomaka tih Rasa podigla grad Ras i osnovala Rasku drzavu? Kliknite za proširenje... To je tacno (a i logicno).