КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako vam je Rakovi bilo za vreme pomracenja meseca?? I dok bio pun mesec?

Izvinjavam se sto ne ucestvujem dovoljno na ovim temama, neznam nikog u mojoj okolini kojeg je znaka :)

Ja sam bio od 20 do danas ovog meseca mnogo emocionalniji nego obicno!
Mozda i malo otvorenijeg uma. :)

Kako vam je Rakovi bilo za vreme pomracenja meseca?? I dok bio pun mesec?

Izvinjavam se sto ne ucestvujem dovoljno na ovim temama, neznam nikog u mojoj okolini kojeg je znaka :)

Ja sam bio od 20 do danas ovog meseca mnogo emocionalniji nego obicno!
Mozda i malo otvorenijeg uma. :)

Ja sam recimo za vreme punog meseca bila strasno osetljiva,non-stop sam plakala.Sad mi je recimo bolje....:p

Osetljiva do suza? Zaso plakati, kad se mozes radovati necemu.. bilo cemu. :)

Suze su teske, i ne pomazu, mozda su nekad romanticne, al radije ih izbegavati.
Tu pojacanu emocionalnost se moze usmeriti prema necem, transformirati tu dodanu energiju
na nesto lepse. Mozda lupetam, al tako to izgleda sa moje strane. :D

bezveze period... nikako da se nesto pozitivno desi.ljubavni zivot na cekanju,koncentracija na nuli...odmor - apstraktni pojam.... :S shta se desava?

@Psihologue ja Rak/Jarac ,a on Bik/Strijelac ... usreci me pa potvrdi moj pesimizam :D

Najstrpljiviji znak na svetu.. definitivno!
408396.gif

ja sam rak-lav i totalno sam nedefinisana cesto se osecam kao 2 osobe pa me zanima sta se to u meni ne podnosi??? ako postoji neko voljan da mi posveti koji min....

Bez brige ima nas jos sa istim problemcicem,ja sam recimo rak-blizanac i uvek sam u rascepu dve licnosti.A sto se tebe tice mislim da lavovi vise gledaju lepsu stranu zivota,a mi rakovi smo na zalost skloni melanholiji,vracanju u proslost,tj.tugovanju za onim sto je bilo..dok su lavovi susta suprotnost...moje neko glediste:roll:

ja sam rak-skorpija (nulti stepen skorpije) ali nemogu za sebe reci da sam strpljiva, valjda su za to krive godine, sto ranije nije bio slucaj.....sada bi sve SAD i ODMAH, nema cekanja ni strpljenja ni za koga....lose znam, ali sta da radim.....

ponekad imam odjecaj da cu da se ugusim u nekim svojim emocijama i mogu vam reci da ponekad pozelim da sam drugacija..... :(

Back