КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Asc na Algolu (Bik), Mo i Ma u Devici.
Već ste mi rekli kako to nisu dobre pozicije, ali ja moj Mo donekle volim, jeste naporan ali je nakad i koristan. I dobro se generalno slažem sa zemljanim Mo.
pa da to vec opisuje tvoje prethodno vidjenje bolje imas jak zemljani element 2 zemljana znaka i uzasan mjesec usamljenicki al imas takodje i dobar podznak realno vrednujes sama sebi si najveci neprijatelj upravo zbog tog mjeseca previse analiziras ono sto osjecas ne umijes da se prepustis al generalno dobra kombinacija znaka i podznaka zemlja i voda

Za Ma u Devici su mi rekli da je jako nervozan i zapravo nimalo analitičan za
razliku od same Device i Meseca u Devici koji jesu analitični.
I u mom slučaju je tačno, nisam naročito smirena osoba u nekim situacijama. Ne dopada mi se naročito taj Ma. Mada, može biti da je to do Algola jer on predstavlja lako "gubljenje glave" (nadam se samo u prenesenom smislu XD).

generalno dobra kombinacija znaka i podznaka zemlja i voda
Pa bilo bi to super da podznak nije u egzaktnoj konjukciji sa Algolom. To mi je baš užasan detalj u natalu.

Za Ma u Devici su mi rekli da je jako nervozan i zapravo nimalo analitičan za
razliku od same Device i Meseca u Devici koji jesu analitični.
I u mom slučaju je tačno, nisam naročito smirena osoba u nekim situacijama. Ne dopada mi se naročito taj Ma. Mada, može biti da je to do Algola jer on predstavlja lako "gubljenje glave" (nadam se samo u prenesenom smislu XD).

Pa bilo bi to super da podznak nije u egzaktnoj konjukciji sa Algolom. To mi je baš užasan detalj u natalu.
Da da nervozni,znaju da preterivaju sa alkoholom da bi smirili tu nervozu.Vredni,dobri domacini/domacice,dobri u sexu,strast koja ceka da je neko probudi.Cistunci,kad nervoza nadvlada smiruju se ciscenjem i spremanjem.Simpaticno smotani.
Mesec u Devici me voli jer ih inspirisem svoji ponasanjem.

E sad mars u djevici hmmmm to je mars koji ogranicava kao i u jarcu koga hvale a po meni nije dobar iako je efikasan je on i u djevici iako nema velike kolicine energije kao u vatrenom znaku to je ok ali mars ima prirodu svoju a to je da se trosi znaci njemu treba znak koji ga ne ogranicava koji ga ne oblikuje a to djevica svakako radi i tu je u nezgodnoj poziciji ne spolja po druge nego po osobu koja ga ima jel je efikasan u poslu radu sto je dobro za druge to je spoljna prica marsa tehnicka al sama unutrasnja strana je nemir jel djevica oblikuje toga marsa u nesto sto on nije sto je uzas jedan los mars tako da marsu moze biti dobro samo u vatrenim znacima i naravno vodoliji koja mu daje slobodno polje da se ispolji u skorpiji je jak spolja al iznutra izjeda jel skorpija je defanzivna mars npr tu je bzv po osobu samu

E sad mars u djevici hmmmm to je mars koji ogranicava kao i u jarcu koga hvale a po meni nije dobar iako je efikasan je on i u djevici iako nema velike kolicine energije kao u vatrenom znaku to je ok ali mars ima prirodu svoju a to je da se trosi znaci njemu treba znak koji ga ne ogranicava koji ga ne oblikuje a to djevica svakako radi i tu je u nezgodnoj poziciji ne spolja po druge nego po osobu koja ga ima jel je efikasan u poslu radu sto je dobro za druge to je spoljna prica marsa tehnicka al sama unutrasnja strana je nemir jel djevica oblikuje toga marsa u nesto sto on nije sto je uzas jedan los mars tako da marsu moze biti dobro samo u vatrenim znacima i naravno vodoliji koja mu daje slobodno polje da se ispolji u skorpiji je jak spolja al iznutra izjeda jel skorpija je defanzivna mars npr tu je bzv po osobu samu
u prirodi nekoj marsu trebaju 2 stvari da se trosi aktivno i da to bude javno vidljivo i taj je zadovoljan iznutra a svakako da strelac ovan lav vodolija mu to daju

u prirodi nekoj marsu trebaju 2 stvari da se trosi aktivno i da to bude javno vidljivo i taj je zadovoljan iznutra a svakako da strelac ovan lav vodolija mu to daju
kako ce on da se izrazi u zemljanom il vodenom znaku nikako sve ce da povlaci u sebe ide unazad to je uzas za marsa nije to saturn da podnosi jel mars nista ne moze da podnese sve mora da izbaci iz sebe

a djevica svako jeste slicna jarcu sam bez ikakve snage da nesto dovrsi do kraja da snese neku krajnju zrtvu djevica je znak intelekta kao i vaga al njen problem je sto je njena osnovna funkcija u nekom kompleksu nize vrijednosti i potrebi da sluzi drugome sjajni matematicari i ljudi suvise realni al jednsotavno ne cijene dovoljno sebe i duhovni zivot im je ravan nuli dok jarac je uvijek neko ko se zrtvuje al ko dovrsava stvari do kraja ko je odlucan i koji odradjuje sve ono sto djevica ne odradi 2 najrealnija znaka zodijaka samo sto jarac uvijek zna sta hoce dok djevica ne zna ona uvijek preispituje sebe previse analizira sve i tako ostane citav zivot u svom strahu a cesto ostanu i same bez partnera dok jarac nekako nadje svoj put jarac sve sto zapocne dovrsi do kraja nikada ali nikad ne ostavlja na pola nista pa makar morao 30 godina da ceka il vise cekace uvijek kazem da je to najaci znak zodijak jarac to je vise moje licno vidjenje
Odlično rečeno.

pa to je tako jel vidi strijlac na mc il podznaku npr to je neko ko uvije mora da ide vani da bi vise ostvario nego sto je u svojoj kuci ostvario dok npr rak je neko ko najvise ostvaruje u svojoj kuci npr mjesec u 9 kuci u strelcu znaci da ti dusa pripada vani da nikad neces biti srecan covjek u zemlji rodjenja dok mjesec u 4 kuci ce dati upravo srecu na svom selu u svom gradu itd e sada kad imas mc tu to je ono kako djelujes javno il na mase ako je u raku dozivljen si kao slika i prilika naroda u kojem zivis narod te dozviljava bliskim sebi dok npr ako je mc u jarcu narod te ne voli al te postuje jer vide da posjedujes neku tezinu u sebi neku tradiciju reprezentujes npr ako imas strelac na mc i karijerno si vezan za zemlju svog rodjenja u uvijek ces biti neshvacen od te okoline jel ti treba sirina ekspanzija znaci nema granica pa ako oces npr svetskog covjeka pa to je svakako strelac a ako oces provinacijalca uzmi bika raka eto ti
Super

Radim sa 15 godina mladjom Djevicom koja je podznak Rak, vladar Mjesec u Strijelcu u konjukciji sa Plutonom, moj egzaltirani Mars pada skoro tacno na njen descedent u Jarcu, " peckamo" se non stop, dodirujemo se u prolazu, galamimo jedno na drugo, ali u zraku neki erotski naboj lebdi svo vrijeme. Jucer mi trazi ruku da joj dam, fol joj hladno.Voli mnogo da psuje i otvoreno da prica o sexu ( Pl0Mo), ali vise se tako verbalno prazni, nego sto je spremna da prakticno ostvari ono o cemu prica.Sa druge strane Merkur u Djevici, izrazito inteligentna, radi za 3 osobe, 3 vrste ne bas umno lakog posla.Pravi djevicanski radoholik :D

Rakovi su Srećni ljudi!!!

the-happy-crab.jpg

Radim sa 15 godina mladjom Djevicom koja je podznak Rak, vladar Mjesec u Strijelcu u konjukciji sa Plutonom, moj egzaltirani Mars pada skoro tacno na njen descedent u Jarcu, " peckamo" se non stop, dodirujemo se u prolazu, galamimo jedno na drugo, ali u zraku neki erotski naboj lebdi svo vrijeme. Jucer mi trazi ruku da joj dam, fol joj hladno.Voli mnogo da psuje i otvoreno da prica o sexu ( Pl0Mo), ali vise se tako verbalno prazni, nego sto je spremna da prakticno ostvari ono o cemu prica.Sa druge strane Merkur u Djevici, izrazito inteligentna, radi za 3 osobe, 3 vrste ne bas umno lakog posla.Pravi djevicanski radoholik :D
Device su privucene Jarcevima a Jarcevi generalno vole mladje devojke

Device su privucene Jarcevima a Jarcevi generalno vole mladje devojke
Vodeci se licnim primjerom napokon sam shvatio nakon decenija istrazivanja :mrgreen: da mene licno najvise opustaju zene zracnih znakova.Nekako se sa njima opustim, dotaknem se svih mogucih tema, zabavim se, i najmanje " dave" pricom o sebi i emocijama.
Da, sada ne mogu da se pronadjem u emotivno sexualnim varijantama sa svojim vrsnjakinjama,a i fizicki djelujem dosta mladje od njih, pa sam okrenutiji mladjim partnerkama.

Evo jedne slatke Racice, jugoslovenske Merilin Monroe :D

Vodeci se licnim primjerom napokon sam shvatio nakon decenija istrazivanja :mrgreen: da mene licno najvise opustaju zene zracnih znakova.Nekako se sa njima opustim, dotaknem se svih mogucih tema, zabavim se, i najmanje " dave" pricom o sebi i emocijama.
Da, sada ne mogu da se pronadjem u emotivno sexualnim varijantama sa svojim vrsnjakinjama,a i fizicki djelujem dosta mladje od njih, pa sam okrenutiji mladjim partnerkama.

Evo jedne slatke Racice, jugoslovenske Merilin Monroe :D

Ja se ,mnogo bolje kapiram sa mladjim zenama,vrsnjakinje me ne privlace
Naravno to za vazdusne se slazem najmanje dave,nema price o egu a zabavim se i tako uvek kad devojhka ima neku planetu u Blizancima,Vagi,Vodoliji ali najvise Blizanci,te zene znaju bas da opuste

Back