КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa morala sam da izbrišem, da mi ne bi palo na pamet da se javim prva, opet ja da popustim, ne mogu, ne želim takav odnos da imam sa bilo kim. Samo da prođe taj početni period, pošto smo se često čuli, ne prođe ni 3 dana a da se ne čujemo. Pa će mi zato sad biti čudno kad toga nema ali navićiću se ubrzo i neće mi biti problem, jer šta da se radi, tako je moralo.

Pa morala sam da izbrišem, da mi ne bi palo na pamet da se javim prva, opet ja da popustim, ne mogu, ne želim takav odnos da imam sa bilo kim. Samo da prođe taj početni period, pošto smo se često čuli, ne prođe ni 3 dana a da se ne čujemo. Pa će mi zato sad biti čudno kad toga nema ali navićiću se ubrzo i neće mi biti problem, jer šta da se radi, tako je moralo.
Sve se to da rešiti... ni jedan inat ne može nadjačati ljubav, ako postoji! :cao:

Pa oni se naljute baš brzo i za sitnice, ali brzo ih i pusti (kardinalna, impulsivna priroda).
Ali umeju i zauvek da prekinu sve konekcije sa nekim, biće im teško ali prekinuće ako smatraju da to tako treba.
Baš se sad spremam da zauvek proteram jednog Jarac/Škorpiju iz života 😁
Astaluego Kaprikornu!
Ako funkcionise nemoj,nece ti zaboraviti to.
Rakovi i Jarcevi se razumeju iako treba dosta ulaganja u odnos ma kakav god on bio.

Pa funkcionisalo je, sada više.... Ne.
Pa šta ćemo sa tim što ja ne mogu da zaboravim da neko namiriše da mi je stalo do odnosa pa testira moje granice?
Prosto, nije trebalo to da radi. Ali rekoh čak nisam ni ljuta, samo ne mogu sad da odstupim i da se javim prva pa makar i po cenu da nikad više ne komuniciramo.

Nego... Nemojte moj slučaj da je u centru pažnje, neugodno mi je malo 😅

Pa funkcionisalo je, sada više.... Ne.
Pa šta ćemo sa tim što ja ne mogu da zaboravim da neko namiriše da mi je stalo do odnosa pa testira moje granice?
Prosto, nije trebalo to da radi. Ali rekoh čak nisam ni ljuta, samo ne mogu sad da odstupim i da se javim prva pa makar i po cenu da nikad više ne komuniciramo.

Nego... Nemojte moj slučaj da je u centru pažnje, neugodno mi je malo 😅
Ne znam celu pricu ali znam da Jarcevi mogu da budu teski isto tako znam da Rakovi mogu da budu poprilicno emotivni.

Rakovi su dosta vezani za one koje vole,za njih su spremni da pomeraju planine,vole da zastite.
Da. Imaju taj zaštitnički stav. Ali ako se to uzima zdravo za gotovo, sve što rade, povućiće se i zatvoriti, što je praktično odlazak.
Nije lako s njima. Čak ni kad imaju dosta Blizanca.
Ja sam najviše Devica i Blizanac, samo So mi je u Raku a i on je u III (Gemin) kući.

Ja imam love-hate odnos prema svom Mesecu jer, u jednu ruku dosta je racionalan i sprečava me da reagujem vođena emocijom, ali opet, užasno je sklon samoanalizi do te mere da me iscrpljuje. Ali generalno se najbolje slažem sa osobama koje imaju zemljani mesec, a ubedljivo najgori mi je u Ovnu. U Škorpiji je dobar za druge, ali za osobu poguban.

Ja imam love-hate odnos prema svom Mesecu jer, u jednu ruku dosta je racionalan i sprečava me da reagujem vođena emocijom, ali opet, užasno je sklon samoanalizi do te mere da me iscrpljuje. Ali generalno se najbolje slažem sa osobama koje imaju zemljani mesec, a ubedljivo najgori mi je u Ovnu. U Škorpiji je dobar za druge, ali za osobu poguban.
Da vrlo cesto su skloni samoanalizi,da nesto nije dovoljno dobro itd
Zasto ti je najgori u Ovnu?

Pa jednostavno, ne slažem se sa tim ljudima, emotivni egoisti. Samo su oni i njihove potrebe (emotivne i sve druge) bitne, niti bi se potrudili druge ljude da razumeju. Taj kvadrat So90Mo koji imam sa njima manifestuje se kao potpuno emotivno nerazumevanje i iscrpljuju me.
Bas lepo sto imam Mesec u Vagi,oni imaju srce puno ljubavi za sve
Heart full of love

Back