КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam prava racica-smaracica 8-) Evo fotka, pa proverite:wink:
rak1-1.jpg

ŽENA RAK:
NJIHOV svet je zaista teško otkriti..U detinjstvu su bezbedni u okviru porodice a kasnije stvaraju svet u kome će vladati spokojstvo i sigurnost..Žele da se zaštite od avantura,drama i naglih pokreta..
Žene rakovi nisu suviše borbene ,ni suviše realne,ni suviše aktivne..Strah od nepoznatog i eventualnog razočaravanja sputava žene rakove da idu napred ,da savladavaju prepreke..
Zadovoljavaju se obično onakvim kakvim jeste,ne želeći da se promene..Kad donesu odluku sve
je podređeno tome toj želji..Nestrplijive su ali to ne znači da ono što se želi može da se ostvari..

Ako je ovo ok pisaću dalje o ŽENAMA rakovima...

evo napisacu i ja nesto o zenama rakicama, ali bez ljutnje ako nesto od navedenog ne bude tacno i za ostale, ovo je vise kakva sam ja,moja seka i ostale rakice koje poznajem!!!

pre svega jako osecajne, ali svoje emocije cesto cuvaju za sebe i skrivaju ispod osmeha, kao da se stite nekim oklopom od drugih ljudi,ali ispod tog stita su ranjive i mnoge stvari mogu da ih navedu na suze.

tacno je sto je neko napisao, porad svega sto dozive i prezive rakcice negde u sebi ostaju dete. vole da su u centru paznje, vole paznju i maznju!

umetnicke duse,svoje emocije umeju da prenesu na pesme,crteze i sve sto rade!

ali po meni, rakica se ne plasi promena, spremna je da se buni protiv svake nepravde! to su jake osobe bre!!!

ume da bude i malo bezobrazna, voli prepirke da bi pokazala kako je pametnija od drugih!

imaju dosta snova i zele sve da ih ostvare! samo moraju na vreme da se probude iz mastanja i da krenu nesto da preduzimaju!

vole zivot,izlaske,putovanja, drustvo,a za nabolje prijatelje mogu mnogo da urade!

ma nije tesko ziveti sa njima, vole da ih neko zasmejava! pazljive su i umeju da pruze mnogo ljubavi!

Lejdi Di:
evo napisacu i ja nesto o zenama rakicama, ali bez ljutnje ako nesto od navedenog ne bude tacno i za ostale, ovo je vise kakva sam ja,moja seka i ostale rakice koje poznajem!!!

pre svega jako osecajne, ali svoje emocije cesto cuvaju za sebe i skrivaju ispod osmeha, kao da se stite nekim oklopom od drugih ljudi,ali ispod tog stita su ranjive i mnoge stvari mogu da ih navedu na suze.

tacno je sto je neko napisao, porad svega sto dozive i prezive rakcice negde u sebi ostaju dete. vole da su u centru paznje, vole paznju i maznju!

umetnicke duse,svoje emocije umeju da prenesu na pesme,crteze i sve sto rade!

ali po meni, rakica se ne plasi promena, spremna je da se buni protiv svake nepravde! to su jake osobe bre!!!

ume da bude i malo bezobrazna, voli prepirke da bi pokazala kako je pametnija od drugih!

imaju dosta snova i zele sve da ih ostvare! samo moraju na vreme da se probude iz mastanja i da krenu nesto da preduzimaju!

vole zivot,izlaske,putovanja, drustvo,a za nabolje prijatelje mogu mnogo da urade!

ma nije tesko ziveti sa njima, vole da ih neko zasmejava! pazljive su i umeju da pruze mnogo ljubavi!
Ma da znas sve ti je tacno.Meni je podznak rak a svega toga ima.Samo sto mi je znak ovan a imam i .sve njegove karakteristike a totalno je razlicit pa sam ko podvojena licnost

topmodelsica:
To kad se za rakove kaze osecajni su, to je ustvari samo neka osetljivost ali ne i osecajnost, mlaki su, sve je kod njih forma, pricanje, nemaju uopste dubinu, ni jacinu ni temperamenta ni jacinu licnosti ni jacinu osecanja.

rakovi su osetljivi , a nisu previse osecajni, to je tacno
ostalo nije tacno, posebno sto se tice jacine licnosti...koliko ja znam jacina licnosti je kod rakova uglavnom najjaca od svih znakova, dubina takodje

topmodelsice, bas ga uprska sad:))))
potpis
beba_rak

beba_toronto:
rakovi su osetljivi , a nisu previse osecajni, to je tacno
ostalo nije tacno, posebno sto se tice jacine licnosti...koliko ja znam jacina licnosti je kod rakova uglavnom najjaca od svih znakova, dubina takodje

topmodelsice, bas ga uprska sad:))))
potpis
beba_rak

Ako se meni nabacuje neki rak, bolje da ne znam sta je on u horoskopu sve dok se ne zaljubim u njega, ako si mislio da sam uprskala u tom smislu.Ako cujem pre vremena da je on rak mozda se necu zaljubiti u njega.Imam takve predrasude prema rakovima.

Back