Ко су Мила Пајић и Динко Грухоњић?

СНС ботови стално помињу неку Милу Пујић и Динка Грухоњића.

Ко су ти људи које СНС стално помиње? И председник их је поменуо пре неки дан, плус је додао остале полујавне личности са чудним именима, попут оног студента Давуда, заборавих презиме.

Мислим да председник прозивањем људи са нетипичним именима и презименима плаши своје бирачко тело како ће неки непријатељи (непријатељи су јер су непознати, а непознати су јер имају нетипична имена и презимена) да дођу и поједу им пензије.

Зато стално помиње и Шолака, да се Шолак презива Стојановић или Јовановић, никада га не би поменуо.

А нико не зна како Шолак изгледа.

Даклем, Мила Пујић и Динко Грухоњић. Оно што мало о њима знам из медија, јесте да је тај Динко неки професор на неком фуцкултету у Новом Саду, а Мила је нека новинарка, уједно, мислим, и студент на Филозофском факултету у Новом Саду.

Одувек сам мислио да су то неки локални ликови из Новог Сада, небитни за ниво целе Србије (попут, нпр. Др Милића из Ниша или Банета Банане, вероватно већина и не зна ко је Бане Банана).

Дакле, у овој нешковској теми хоћу да поставимо сви себи питање, зашто су СНС полазницима академије младих лидера толико битни ликови који су, суштински, тотално небитни?
Izmisljeni neprijatelji,a istovremeno prijatelji preko UDBE
Ova devojcica je neko levo udbasko smetalo,a taj Dinko nebitan profesor,ispirac plitkih umova,lepo se slazu i idu uz sadasnju vlast

zbog ubedljivih poraza na izborima od 2012.

Nije baš ubedljiv ali dobro.

Građani su tada bili nezadovoljni Tadićem pa su odabrali Vučića koji je u to vreme obećavao EU integracije, borbu protiv korupcije...

Međutim, kad je krenuo, skapirao je da je to preveliko cimanje, korupcija je isplativija, a kako i on sam ne bi leteo sa vlasti, odlučio je da za sobom ukine demokratiju, slobodne institucije, slobodne medije i slobodne izbore. I sad praktično 12 godina jaše narod. Ali generalno i treba.

Милица Пујић и Данко Грахоњић су највећи душмани васколиког народа српског у отаџбини и расејању.

Њихове надстрешнице побиле су више Срба него повлачење кроз Албанију.

Последњи је час да се ујединимо и заједничким снагама супротставимо тој двоглавој немани!

1736430203575.png

Nije baš ubedljiv ali dobro.

Građani su tada bili nezadovoljni Tadićem pa su odabrali Vučića koji je u to vreme obećavao EU integracije, borbu protiv korupcije...

Međutim, kad je krenuo, skapirao je da je to preveliko cimanje, korupcija je isplativija, a kako i on sam ne bi leteo sa vlasti, odlučio je da za sobom ukine demokratiju, slobodne institucije, slobodne medije i slobodne izbore. I sad praktično 12 godina jaše narod. Ali generalno i treba.
Koji je bre narod skinuo Milosevica???
Gde si ti video i cuo da je obican narod nesto promenio?
Smena Milosevica je bila obicna razmena fotelja medju rodbinom uz aminovanje stranaca.Ista situacija kao sto se u Nemackoj smenio Hitler i njegovi pajtosi,a desetine hiljade nacista je preobuklo Uniformu i nastavilo normalno da zivi i radi za neke buduce generacije

Izmisljeni neprijatelji,a istovremeno prijatelji preko UDBE
Ova devojcica je neko levo udbasko smetalo,a taj Dinko nebitan profesor,ispirac plitkih umova,lepo se slazu i idu uz sadasnju vlast

antipodi i rayne druge antinomije, donjih i gornjih voda - ono izvuci i razdvoj energijom "+" da bi se na drugoj strani napravio veci "-"

Na stranu ko su i šta su,ne zanima me to,nego imaš u opisu svakog gde radi i šta je.Interesuje me jel istina to,zato sam i stavio upitnik na kraju posle linka.
Registar ekoloških terorista

Jovo Bakić​

Jovo Bakić

Opšte informacije​

• Organizacija: Brojne ekstremne levičarske političke organizacije
  • Zanimanje: Sociolog
  • Privođen(a) ili hapšen(a): DA
  • Razlog: U invervjuu nedeljniku NIN pozvao ljude da nasilno upadnu u zgradu RTS-a sa vatrenim oružem
  • Belekše: Poznat široj javnosti po agresinim govorima na mnogobrojnim protestima na kojima histerično urla, ekstremističkim izjavama u kojima poziva na anarhiju i nasilnu promenu vlasti.

Dosije​

U izradi.

е могу Зоран Кесић, Мила Пајић и Софија Тодоровић све сами. Посебно су им од користи Хрвати, па и Борис Буден – мада не и његове идеје. Наиме, луцидна и често отрежњујућа, Буденова тумачења и анализе су неспојива са оним што очекују и захтевају студенти, који су пригрлили појам „пленум“ али су не толико задржали колико армирали искључујуће, ексепционалистичко схватање своје борбе, коју не желе да назову (првобитно) политичком.

Онда су се кориговали и рекли страначки.

Али све је то небитно јер имамо 2 АУТИЗМА:

1.) Вучићев аутизам који не разуме ништа што није Ја па Ја и
2.) младалачки аутизам, који не ферма и оне који нешто разумеју.

--

Као што рекох неким пленумашима студентима: "Невероватно је колико ништа не знате и не читате, колико Вас није брига , али све добро радите, и све добро разумете за сада, ваљда по неком онтолошком осећају, док вам ОЗНА не нађе пукотину"

е могу Зоран Кесић, Мила Пајић и Софија Тодоровић све сами. Посебно су им од користи Хрвати, па и Борис Буден – мада не и његове идеје. Наиме, луцидна и често отрежњујућа, Буденова тумачења и анализе су неспојива са оним што очекују и захтевају студенти, који су пригрлили појам „пленум“ али су не толико задржали колико армирали искључујуће, ексепционалистичко схватање своје борбе, коју не желе да назову (првобитно) политичком.

Онда су се кориговали и рекли страначки.

Али све је то небитно јер имамо 2 АУТИЗМА:

1.) Вучићев аутизам који не разуме ништа што није Ја па Ја и
2.) младалачки аутизам, који не ферма и оне који нешто разумеју.

--

Као што рекох неким пленумашима студентима: "Невероватно је колико ништа не знате и не читате, колико Вас није брига , али све добро радите, и све добро разумете за сада, ваљда по неком онтолошком осећају, док вам ОЗНА не нађе пукотину"
Па, не знам, једино ТИ да дођеш на власт и све нас спасеш.
Ако већ ти не можеш, онда нек остане бар Вучић

СНС ботови ?

Грухоњић је п.едер и ради по налогу оних који га плаћају да пљује по српском народу
Ima pravo na to, kao licna sloboda misljenja. Barem znamo sta misli. S druge strane, nas vrhovni vodja prica lazi i glumi rodoljuba, a u stvari radi sve suprotno. Gruhonjic mora da je odusevljen njegovim djelima.

Registar ekoloških terorista

Jovo Bakić​

Jovo Bakić

Opšte informacije​

• Organizacija: Brojne ekstremne levičarske političke organizacije
  • Zanimanje: Sociolog
  • Privođen(a) ili hapšen(a): DA
  • Razlog: U invervjuu nedeljniku NIN pozvao ljude da nasilno upadnu u zgradu RTS-a sa vatrenim oružem
  • Belekše: Poznat široj javnosti po agresinim govorima na mnogobrojnim protestima na kojima histerično urla, ekstremističkim izjavama u kojima poziva na anarhiju i nasilnu promenu vlasti.

Dosije​

U izradi.
taj sajt je HIT !!!

Trebalo bi da prijavimo sve teoretičare zavere sa Krste, zaslužili su da se nađu ovde

Evo još jednog eko teroriste:

Suzana Lazarević​

Suzana Lazarević

Opšte informacije​

• Organizacija: Nepoznato
  • Zanimanje: Nepoznato
  • Privođen(a) ili hapšen(a): NE
  • Razlog: /
  • Belekše: Održala jedan govor na protestu protiv litijuma. Iznosila brojne teorije zavera o satanistima, Rokfelerovima, big farma mafiji, Rotšildima, kem trejlsima, itd. Ne postoje registrovani slučajevi fizičkog nasilja.

Dosije​

U izradi.

Back