Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 84.953
meni ukrali jelkicu iz kola kroz otvoren prozor... toliko o tome sta se sve krade 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to je drugo....Sve živo kradu što nije dobro prišrafljeno ili zavareno, nama odneli otirač za noge 2x1 metar iz zgrade. Imao je barem 50 kila.
Kradu i one poklopce sa bandera pa vire žice taman decada se samospale do škole![]()
E ovo je biser......hahahahahah, najsmesnija stvar koju sam procitao danas...meni ukrali jelkicu iz kola kroz otvoren prozor... toliko o tome sta se sve krade![]()
hahaha i ja sam se smejaoE ovo je biser......hahahahahah, najsmesnija stvar koju sam procitao danas...
Tvoje jelkice smrde.....ova je bila neka fantasticna...Ja uvek ostavim malo odskrinute prozore id u p
pa svi ostavljamo letiJa uvek ostavim malo odskrinute prozore id u p
To sa sahtovima razumem srpskom logikom, valjda kosta 50 do 90 hiljada dinara a potrebno je svakom ko pravi kucu , za vodomer, za ventil za vodu i slicno bar jedan ili dva ili tri...
Ne znam uopste kako spreciti tu kradju , a kradu cim mogu...
Kazu zavarivanjem ali ja da to kradem to ne bi bila prepreka...
Jel smo gledali kako onaj krade trotoar ivicnjake...u auto ih trpa a kamera snima registraciju...
Da mu kuca bude za primer, ipak je ovo Srbija, bitno je da bude zavist kod komsije, a kako si dosao do toga, lopovluk ili ne, nije bitno.....
Nesto mi palo na pamet ali zaboravih sad kad sam video temu , sta meni smeta sto stalno kradu , a ne znam sta rade sa tim...ali ovo za saht to razumem potpuno na srpski nacin....pa zivim sa srbima, to je neodoljivo za ukrasti...ovo za trotoare je modernije....ma seticu se sta mi bas smeta a kradu stalno....
Jel bi pomoglo da se na poklopcima napise koliko kosta u nabavci na najjeftinijem mestu..Daleko je jeftinije. Postoje i plasticni poklopci. Ja sam radio novu sahtu pre 7-8 god, stavio plastican poklopac. Cini mi se da je bilo oko 50e, sve komplet, poklopac i ram koji ide u beton. Metalni su bili malo skuplji, 10-20e.
I tebe optuže da si ga zverski preplašiopa svi ostavljamo leti
ono sto ja ne kapiram je sta bi rekao ili rekla i kako bi se ponasao da sam naisao tad
ono dal bi krenuo da bezi ili izmisljao neku pricu ili sta vec
posle mi palo na pamet zamisli krene da bezi i pregazi ga autobus i fazon zavrsi zivot za jelikcu od 150 dinara
mnogo glupo isto kao za kapice ventila.. brate mozak ??? :OO
Jel ima neka grupa tek punoletnih tinejdzerki koja skuplja retke vrste i oblike kondoma, rado bih da se to prosiri kao moda.....jedno cetrdesetak razlicitih vrsta i brendova....da im dam da me opljackaju...postepeno..У Русији је међу клинцима права манија сакупљања тих капица, посебно оних са логом.
Још прошле године била је емисија на ТВ-у посвећена томе. Углавном су основци у питању. Путем друштвених мрежа такмиче се ко ће више имати ретких капица.
Можда је та манија стигла и у Србију?
E Al kroz par godina ti kroz taj plastični propadne noga ili točak od auta, plastiku ubija uv zračenjeDaleko je jeftinije. Postoje i plasticni poklopci. Ja sam radio novu sahtu pre 7-8 god, stavio plastican poklopac. Cini mi se da je bilo oko 50e, sve komplet, poklopac i ram koji ide u beton. Metalni su bili malo skuplji, 10-20e.
E jbm ga dokle doslo .meni ukrali jelkicu iz kola kroz otvoren prozor... toliko o tome sta se sve krade![]()
Ja bih retardima koji to rade sekao ruke, prvo jednu pa ako ponovo bilo sta ukradu drugu ruku. Isto kao i majmunima koji kupuju to kao stato gvozdje.Prije par godina sa staze pored Drine skinu poklopac šahta. Inspekcija obilježi da ko ne upadne dok ne dođe novi. I to neko skloni. Dok na kraju šaht nisu zavarili.
Podržavam.Ja bih retardima koji to rade sekao ruke, prvo jednu pa ako ponovo bilo sta ukradu drugu ruku. Isto kao i majmunima koji kupuju to kao stato gvozdje.
ma klinci to najcesce kradu, kao sto su nekada lomili one zvezde od mercedesa.Uvek sam se pitao kako izgledaju bolesnici i psihopate koji kradu ukrasne kapice ventila sa felni?
Uvek sam ih zamišljao kao ćopave i grbave koji su pognuti do zemlje kao gremlini, vukući jednu nogu traže na parkinzima bilo šta svetlucavo.
Jel neko uhvatio ove kreature? Pre 5-6 godina sam stavio nove ukrasne, obične sive kupljene u metrou, popeo se u stan da operem ruke i istih više nije bilo. Kradu mi i one kedere sa ivice vrata što štite od otvaranja ivicu. Načete, izbledele na suncu ali ih svejedno kradu! Jednu po jednu!
Antene više ne kradu koliko vidim.
Jedan drugar ih zalepio super lepkom posle je morao kod vulkanizera šlepom al taj i nije baš mnogo bistar.