Ko su ljudi koji kradu kapice ventila?

Sve živo kradu što nije dobro prišrafljeno ili zavareno, nama odneli otirač za noge 2x1 metar iz zgrade. Imao je barem 50 kila.

Kradu i one poklopce sa bandera pa vire žice taman decada se samospale do škole :sad2:
A to je drugo....
Kradu i cele ograde, i prodaju za 60e, a izrada nove kosta 400e....zavarene i ukopane na 3x2 mesta sluze da se na nizbrdici zimi ne okliznu ljudi , i mladi i stari i svaki put ih odseku svake godine...

Moj buraz mrzi ove sto kradu klupe u parku....kaze da ovu jesen jos nisu pokrali nista, a kaze da su prosle uhvatili dvojicu za te kradje...tri daske je jedna klupa, beton ne kradu ispod, ali redovno kradu te tri daske...grede, ma daske su , nisu grede..

Ja uvek ostavim malo odskrinute prozore id u p
pa svi ostavljamo leti
ono sto ja ne kapiram je sta bi rekao ili rekla i kako bi se ponasao da sam naisao tad
ono dal bi krenuo da bezi ili izmisljao neku pricu ili sta vec :D
posle mi palo na pamet zamisli krene da bezi i pregazi ga autobus i fazon zavrsi zivot za jelikcu od 150 dinara
mnogo glupo isto kao za kapice ventila.. brate mozak ??? :OO

У Русији је међу клинцима права манија сакупљања тих капица, посебно оних са логом.
Још прошле године била је емисија на ТВ-у посвећена томе. Углавном су основци у питању. Путем друштвених мрежа такмиче се ко ће више имати ретких капица.
Можда је та манија стигла и у Србију?

To sa sahtovima razumem srpskom logikom, valjda kosta 50 do 90 hiljada dinara a potrebno je svakom ko pravi kucu , za vodomer, za ventil za vodu i slicno bar jedan ili dva ili tri...
Ne znam uopste kako spreciti tu kradju , a kradu cim mogu...
Kazu zavarivanjem ali ja da to kradem to ne bi bila prepreka...
Jel smo gledali kako onaj krade trotoar ivicnjake...u auto ih trpa a kamera snima registraciju...
Da mu kuca bude za primer, ipak je ovo Srbija, bitno je da bude zavist kod komsije, a kako si dosao do toga, lopovluk ili ne, nije bitno.....

Nesto mi palo na pamet ali zaboravih sad kad sam video temu , sta meni smeta sto stalno kradu , a ne znam sta rade sa tim...ali ovo za saht to razumem potpuno na srpski nacin....pa zivim sa srbima, to je neodoljivo za ukrasti...ovo za trotoare je modernije....ma seticu se sta mi bas smeta a kradu stalno....

Daleko je jeftinije. Postoje i plasticni poklopci. Ja sam radio novu sahtu pre 7-8 god, stavio plastican poklopac. Cini mi se da je bilo oko 50e, sve komplet, poklopac i ram koji ide u beton. Metalni su bili malo skuplji, 10-20e.

Daleko je jeftinije. Postoje i plasticni poklopci. Ja sam radio novu sahtu pre 7-8 god, stavio plastican poklopac. Cini mi se da je bilo oko 50e, sve komplet, poklopac i ram koji ide u beton. Metalni su bili malo skuplji, 10-20e.
Jel bi pomoglo da se na poklopcima napise koliko kosta u nabavci na najjeftinijem mestu..
Nemoj to ima negde...ja sam svedok da za nesto sto ja placam 2600 dinara, na uobicajenom mestu kosta 200.000 dinara....to je vise od 50x skuplje....ili obican stap, tipl stap, koji kosta 30 dinara za mene, kosta na pijaci 250 dinara...cak i 300

Tezak je poklopac, valjda ne bi krali ako je 70e....mada pitanje ko to krade...ja nesto mislim da krade gradjevinar, radnik...dodje kod gazde i kaze gazda hoces das 2000 da ti donesemo poklopac...ovaj kaze hocu...i voala...

pa svi ostavljamo leti
ono sto ja ne kapiram je sta bi rekao ili rekla i kako bi se ponasao da sam naisao tad
ono dal bi krenuo da bezi ili izmisljao neku pricu ili sta vec :D
posle mi palo na pamet zamisli krene da bezi i pregazi ga autobus i fazon zavrsi zivot za jelikcu od 150 dinara
mnogo glupo isto kao za kapice ventila.. brate mozak ??? :OO
I tebe optuže da si ga zverski preplašio :D

У Русији је међу клинцима права манија сакупљања тих капица, посебно оних са логом.
Још прошле године била је емисија на ТВ-у посвећена томе. Углавном су основци у питању. Путем друштвених мрежа такмиче се ко ће више имати ретких капица.
Можда је та манија стигла и у Србију?
Jel ima neka grupa tek punoletnih tinejdzerki koja skuplja retke vrste i oblike kondoma, rado bih da se to prosiri kao moda.....jedno cetrdesetak razlicitih vrsta i brendova....da im dam da me opljackaju...postepeno..

Ps imam i sa kapicama ako je do kapice ebala ih kapica...

Uvek sam se pitao kako izgledaju bolesnici i psihopate koji kradu ukrasne kapice ventila sa felni?

Uvek sam ih zamišljao kao ćopave i grbave koji su pognuti do zemlje kao gremlini, vukući jednu nogu traže na parkinzima bilo šta svetlucavo.

Jel neko uhvatio ove kreature? Pre 5-6 godina sam stavio nove ukrasne, obične sive kupljene u metrou, popeo se u stan da operem ruke i istih više nije bilo. Kradu mi i one kedere sa ivice vrata što štite od otvaranja ivicu. Načete, izbledele na suncu ali ih svejedno kradu! Jednu po jednu!

Antene više ne kradu koliko vidim.

Jedan drugar ih zalepio super lepkom posle je morao kod vulkanizera šlepom al taj i nije baš mnogo bistar.
ma klinci to najcesce kradu, kao sto su nekada lomili one zvezde od mercedesa.

Back