Ko su ljudi koji kradu kapice ventila?

mario80

Stara legenda
Poruka
78.970
Uvek sam se pitao kako izgledaju bolesnici i psihopate koji kradu ukrasne kapice ventila sa felni?

Uvek sam ih zamišljao kao ćopave i grbave koji su pognuti do zemlje kao gremlini, vukući jednu nogu traže na parkinzima bilo šta svetlucavo.

Jel neko uhvatio ove kreature? Pre 5-6 godina sam stavio nove ukrasne, obične sive kupljene u metrou, popeo se u stan da operem ruke i istih više nije bilo. Kradu mi i one kedere sa ivice vrata što štite od otvaranja ivicu. Načete, izbledele na suncu ali ih svejedno kradu! Jednu po jednu!

Antene više ne kradu koliko vidim.

Jedan drugar ih zalepio super lepkom posle je morao kod vulkanizera šlepom al taj i nije baš mnogo bistar.

To što zaborave to rade i sa čepovima, poklopcima felni itd. To je ok oni su ionako retardiljo. Ovo su degeni koji idu ulicom i samo to snimaju iodma skidaju! Na moru u hrvatskoj su mi ukrali poslednji komplet kapica! Auto ispred kuće i sve 4 mi pokrade!

Šta rade sa tolikim kapicama ventila?!??

To što zaborave to rade i sa čepovima, poklopcima felni itd. To je ok oni su ionako retardiljo. Ovo su degeni koji idu ulicom i samo to snimaju iodma skidaju! Na moru u hrvatskoj su mi ukrali poslednji komplet kapica! Auto ispred kuće i sve 4 mi pokrade!

Šta rade sa tolikim kapicama ventila?!??
Prije par godina sa staze pored Drine skinu poklopac šahta. Inspekcija obilježi da ko ne upadne dok ne dođe novi. I to neko skloni. Dok na kraju šaht nisu zavarili.

Screenshot_20211008-042743_Chrome.jpg

Screenshot_20211008-042505_Chrome.jpg

Prije par godina sa staze pored Drine skinu poklopac šahta. Inspekcija obilježi da ko ne upadne dok ne dođe novi. I to neko skloni. Dok na kraju šaht nisu zavarili.
To sa sahtovima razumem srpskom logikom, valjda kosta 50 do 90 hiljada dinara a potrebno je svakom ko pravi kucu , za vodomer, za ventil za vodu i slicno bar jedan ili dva ili tri...
Ne znam uopste kako spreciti tu kradju , a kradu cim mogu...
Kazu zavarivanjem ali ja da to kradem to ne bi bila prepreka...
Jel smo gledali kako onaj krade trotoar ivicnjake...u auto ih trpa a kamera snima registraciju...
Da mu kuca bude za primer, ipak je ovo Srbija, bitno je da bude zavist kod komsije, a kako si dosao do toga, lopovluk ili ne, nije bitno.....

Nesto mi palo na pamet ali zaboravih sad kad sam video temu , sta meni smeta sto stalno kradu , a ne znam sta rade sa tim...ali ovo za saht to razumem potpuno na srpski nacin....pa zivim sa srbima, to je neodoljivo za ukrasti...ovo za trotoare je modernije....ma seticu se sta mi bas smeta a kradu stalno....

To sa sahtovima razumem srpskom logikom, valjda kosta 50 do 90 hiljada dinara a potrebno je svakom ko pravi kucu , za vodomer, za ventil za vodu i slicno bar jedan ili dva ili tri...
Ne znam uopste kako spreciti tu kradju , a kradu cim mogu...
Kazu zavarivanjem ali ja da to kradem to ne bi bila prepreka...
Jel smo gledali kako onaj krade trotoar ivicnjake...u auto ih trpa a kamera snima registraciju...
Da mu kuca bude za primer, ipak je ovo Srbija, bitno je da bude zavist kod komsije, a kako si dosao do toga, lopovluk ili ne, nije bitno.....

Nesto mi palo na pamet ali zaboravih sad kad sam video temu , sta meni smeta sto stalno kradu , a ne znam sta rade sa tim...ali ovo za saht to razumem potpuno na srpski nacin....pa zivim sa srbima, to je neodoljivo za ukrasti...ovo za trotoare je modernije....ma seticu se sta mi bas smeta a kradu stalno....
robijom

Back