Ko su ljudi koji idu da bildaju ego u streljani?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.110
...

Dakle jedna autorska tema...o toj grupici (sigurno ih nema mnogo u odnosu na celu populaciju...) koja se "opusta u streljani"...

Premda...
Za Srbiju mozda sad vec zakasnela diskusija...
Ali nekome mozda pomogne...

Dakle ko su ljudi koji bildaju ego ili kakve vec druge patologije u streljani...?
Kakav je to svet/polu-svet?
Ko su njihovi psiholozi koji im mozda kazu da je to "ok terapija"?
Sta fali pecanju, voznji bajka, dugim setnjama?
Da li su voljeni i da li vole ikoga, jesu li ikada voleli?

Ta "kultura" i taj "biznis streljanja" su prisutni mozda poslednjih 5-10 godina...
Negde uporedo sa sirenjem kriminala, mafije, te serija, filmova, rijalitija, muzike o istima...i opstoj materijalstini i otimacini za istu...

Ima tu kako anonimusa tako i javnih licnosti...ali ne bi rekao da sveukupno to prelazi 0,01% populacije...
Kako da pomognemo tim osobama da se manu streljanja i pronadju neki drugi ventil i smisao zivota...neku produhovljenost?

...

Evo npr...lice sa nacionalne frekfencije...

Da li njeni gosti (i podstanari...) u emisiji, tipa Šešelj, Kristijan, Krstić, Lukas, DJ Vucicevic itd...treba da strahuju da ce se ona jednog jutra probuditi, setiti trauma iz skole o kojima je javno pricala... i izresetati goste (i podstanare...) emisije? :ceka:

Naslov od pre godinu dana i fotke iz takodje nekih ranijih "hiperaktivnosti":

JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA INCIDENT U FIRMI BIVŠEG MUŽA! ULETELA I ZAPRETILA: Ukoliko neko bude prišao VOJI u INTIMNOM smislu, zgaziću vas ili ću baciti BOMBU!

https://www.google.com/amp/s/www.re...rada/361140/jovana-jeremic-incident-bivsi-muz
IMG-01f40bcf388575a17f38d3586ad1b6da-V.jpg

Da joj kazemo da je volimo i da moze da odlozi oruzje i pocne da sadi cvece?

Ali nije ona jedina...
Videli smo slike NACELNIKA PSIHIJATRIJE U LESKOVCU...ili kakovec...znam da je nesto nespojivo sa oruzjem...
O slikama caleta i sina iz poslednjeg zlocina da i ne pricamo...

Kako da pomognemo tim ljudima da se manu oruzja i streljanja?

....

Ne mora nužno da budu egoisti u streljani. Prosto su to ljudi koji vole streljaštvo. Kiano Rivs je jako dobar u streljaštvu, a dobar je čovek. Imamo i onog lika što ima youtube kanal Dum Dum gde testira razna oružja. On je osvojio neku prestižnu nagradu na internacionalnom takmičenju u streljaštvu pre par godina.
S druge strane, uvek postoje ljudi koji se "pale" na oružje jer bi da budu gangsteri i te fore.

Iskreno, pojma nemam i prvi put cujem.
Koliko znam, Srbi su tradicionalno dobri u streljastvu kao sportskoj disciplini, ali cisto sumnjam da ijedan od tih sportasa ima dosije.
Ovo mi je poprilicno novo.

Na stranu sad sportsko streljastvo...mada i to...
Na stranu i sluzbena lica tipa vojska i policija...

Ovde pricamo o streljanju kao hobiju...izduvnom ventilu...razlicitih civila...
A ta "kultura" je nova...kako rekoh poslednjih 5-10 godina...

I to je ono kao IN i "macho" si tip ako ides u teretanu i streljanu...a tek sto si riba...ako pucas...

Besmisao...

...

Evo npr...lice sa nacionalne frekfencije...

Da li njeni gosti (i podstanari...) u emisiji, tipa Šešelj, Kristijan, Krstić, Lukas, DJ Vucicevic itd...treba da strahuju da ce se ona jednog jutra probuditi, setiti trauma iz skole o kojima je javno pricala... i izresetati goste (i podstanare...) emisije? :ceka:

Naslov od pre godinu dana i fotke iz takodje nekih ranijih "hiperaktivnosti":

JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA INCIDENT U FIRMI BIVŠEG MUŽA! ULETELA I ZAPRETILA: Ukoliko neko bude prišao VOJI u INTIMNOM smislu, zgaziću vas ili ću baciti BOMBU!

https://www.google.com/amp/s/www.re...rada/361140/jovana-jeremic-incident-bivsi-muz
IMG-01f40bcf388575a17f38d3586ad1b6da-V.jpg

Da joj kazemo da je volimo i da moze da odlozi oruzje i pocne da sadi cvece?

Ali nije ona jedina...
Videli smo slike NACELNIKA PSIHIJATRIJE U LESKOVCU...ili kakovec...znam da je nesto nespojivo sa oruzjem...
O slikama caleta i sina iz poslednjeg zlocina da i ne pricamo...

Kako da pomognemo tim ljudima da se manu oruzja i streljanja?

....

Ne mora nužno da budu egoisti u streljani. Prosto su to ljudi koji vole streljaštvo. Kiano Rivs je jako dobar u streljaštvu, a dobar je čovek. Imamo i onog lika što ima youtube kanal Dum Dum gde testira razna oružja. On je osvojio neku prestižnu nagradu na internacionalnom takmičenju u streljaštvu pre par godina.
S druge strane, uvek postoje ljudi koji se "pale" na oružje jer bi da budu gangsteri i te fore.
Dum dum ce izgleda da uspori sa video snimcima. Kontam da ceka i snima sledeci video zbog ovoga.

Kiano Rivs je jako dobar u streljaštvu, a dobar je čovek.
On je vise talenat za akciju, kao Jackie Chan, ali da, one pripreme za John Wick od njega su stvorile eksperta (bez obzira sto nije nikakav glumac, vjest je u vratolomijama), iako cisto sumnjam da bi taj covjek bio u stanju ispaliti metak u drugoga, osim naravno da je stjeran u kut i zivot mu ugrozen.

On je vise talenat za akciju, kao Jackie Chan, ali da, one pripreme za John Wick od njega su stvorile eksperta (bez obzira sto nije nikakav glumac, vjest je u vratolomijama), iako cisto sumnjam da bi taj covjek bio u stanju ispaliti metak u drugoga, osim naravno da je stjeran u kut i zivot mu ugrozen.

Sumnjali su i da mirno dete od 13 leta moze izresetati 20 ljudi...

Kad se programiras time...ili kad te programiraju...pitanje je samo trenutka kada ce...kao kod Cehova...puska okacena o zid u prvom činu...opaliti u trećem...

...

Niko normalan nema zelju da ubije nekog drugog, a kamoli da izvrsi takav cin.

Sumnjali su i da mirno dete od 13 leta moze izresetati 20 ljudi...

Kad se programiras time...ili kad te programiraju...pitanje je samo trenutka kada ce...kao kod Cehova...puska okacena o zid u prvom činu...opaliti u trećem...

...
A ne znam, ja bi volio da mi u Hrvatskoj imamo zakone kao americke.
Ovako su kod nas naoruzani samo kriminalci i braniteljski PTSP-ovci.

Zecja rupa u ovom slucaju daleko je dublja od streljane i vrsnjackog zlostavljanja, a tema daleko presiroka.

Otvorio si temu da li treba zabranjivati farme, zadruge, pink.... mislim da ne treba, vec ljudi moraju bataliti TV, tj. pokopcati kakvim splacinama ih hrane.

Onda ce nestati Mitrovica, Jeremicke, Grand parada, farmi i svih tih pizdarija.

Znaci jednostavno je, samo je tesko.

Poslednja izmena:
Streljaštvo nije ništa novo, nekad je u osnovnim školama postojala sekcija streljaštva, gađanje vazdušnom puškom. Toga odavno nema.
Ovakva generalizacija zbog jednog slučaja je kao kad bi rekao da šah igraju samo oni što vole da se prave pametni.

Porediti sah i streljanje...:roll:

Ovaj zlocin bi bio nemoguc, neizvodljiv da neko...od klinca nije napravio SAS-vca...tj da mu nije dao ne vazdusnu, vec mnogo ozbiljnije puce u ruke...

A plus sto mu je online PsyOps sekta isprala mozak, tj MK Ultra programirali ga...

...

Ovaj zlocin bi bio nemoguc, neizvodljiv da neko...od klinca nije napravio SAS-vca...tj da mu nije dao ne vazdusnu, vec mnogo ozbiljnije puce u ruke...

A plus sto mu je online PsyOps sekta isprala mozak, tj MK Ultra programirali ga...

...
I od mene je JNA sa 18 godina napravila strelca.

Strelci se dele na one koji pogađaju i one koji promašuju.

Bez vežbanja ništa

...
Izgleda da ne razumeš šta sam hteo da kažem ako ti ne nacrtam...
Toliko se ljudi bavi streljaštvom. Nisu svi ubice. Ne žele svi da pucaju u čoveka, zato pucaju u metu i među sobom se takmiče ko bolje gađa.
Da li je Jasna Šekarić masovni ubica? Toliko je metaka ispalila i toliko puta za to nagrađena da mora biti da jeste?
Moj sin će za koji mesec biti punoletan. Igrao je i CS i COD, a nije mu palo na pamet da krene redom da ubija. Nije ni do oružja ni do streljane, nego do osobe. Kriva streljana, a ne roditelji? Što se mene tiče, jedini krivac u streljani može biti onaj koji je dozvolio da dete puca, trebalo je da udalji i oca i dete i možda obavesti policiju, ili da makar ocu kaže da njegovo maloletno dete ne može pucati u njegovoj streljani.
Šta ćemo sa devojčicom koja je koristila nož? Da li je i ona to naučila u streljani?

A ne znam, ja bi volio da mi u Hrvatskoj imamo zakone kao americke.
Ovako su kod nas naoruzani samo kriminalci i braniteljski PTSP-ovci.
Ima istine u tome samo znam vise ljudi koji nisu ni kriminalci ni ptsp-ovci, a imaju oruzje. Ja osobno oruzje ne zelim vise.

Zecja rupa u ovom slucaju daleko je dublja od streljane i vrsnjackog zlostavljanja, a tema daleko presiroka.

Otvorio si temu da li treba zabranjivati farme, zadruge, pink.... mislim da ne treba, vec ljudi moraju bataliti TV, tj. pokopcati kakvim splacinama ih hrane.

Onda ce nestati Mitrovica, Jeremicke, Grand parada, farmi i svih tih pizdarija.

Znaci jednostavno je, samo je tesko.
Bas tako. Da nisam davnih dana kupio tv da mi sluzi kao sekundarni monitor ne bi ni imao tv u kuci.

Sama veština, bilo koja, ne znači, ne treba, i ne bi smelo da znači da će osoba pribeći ikad njenoj zloupotrebi.
Svi smo pod istim, strašnim i teškim utiskom ovih dana, ali definitivno je problem negde drugo, ma koliko je upitna i ta streljana uzev sve u obzir, što ipak nije i dalje potpuna slika. Potpunu sliku nećemo ni dobiti, ubeđena sam, nego će sve to da se razvodnjava i rasplinjuje dok neko sledeće zlo neminovno stigne u javnost.

Ima istine u tome samo znam vise ljudi koji nisu ni kriminalci ni ptsp-ovci, a imaju oruzje.
Te bajke pricaj svojim zengama i ostalim dobrovoljcima, pardon, dragovoljcima.

Da imalo poznajes Zakon o oruzju (ne pamtim mu puno ime), znao bi da je do njega prakticki nemoguce doci..
osim ako nisi branitelj kojem se tolerira sve.

Evo, bas me zanima da sutra podnesem zahtjev za drzanjem (ne nosenjem) oruzja, da li bi ga dobio... za milijun godina.

Back