KO SU DEVICE?

provode bas mnogo vremena zajedno.

U ljubavi su device dosadne ovnovima (mislim muske device zenskim ovnovima).

Hm, ja sam Ovan/Djevica s mjesecom i marsom u Jarcu i plutonom na ascedentu. Meni djevice nisu nimalo dosadne. :mrgreen:

Štoviše, često se s njima nađem na valnoj duljini i to ono.. :worth:
Živcira me samo što su spore i trenuci kada krenu tvrdoglavo uvjeravat ljude da su u pravu, a nisu. No, to je i moj problem pa valjda zato. :lol:

Npr. ja puno razmišljam i analiziram i to do bolesnih detalja. I kad sretnem mušku djevicu, kao da sam srela brata blizanca - ono, konačno netko tko me shvaća :hahaha:

Trenutno sam u nekim čudnim i skroz ludim kombinacijama s jednom djevicom/škorpijom.
Atmosfera je skroz napeta :heart:, ali se oboje pravimo totalno blesavi i igramo se toplo-hladnih igrica.
Komuniciramo "antenicama", a ne riječima.

Devica-skorpija

Koliko teska kombinacija.Jedna od najtezoh sto se tice Device..

Ne bih se u potpunosti slozila, mada izazovi postoje....Skorpija moze da fascinira Djevicu svojom strascu i iz nje izvuce puno toga "kvarnog" cega ni Djevica sama nije bila svjesna, a za Skorpiju je izazov da uzburka taj analiticni um i iz njega izvuce sve skrivene zelje, naravno govorim o emotivnom i erotskom nivou....na nekim drugim stranama....hm....Skorpije znaju biti slobodnije kad je o higijeni rijec,a Djevica se tog uzasava, a tu je ljubomora te ona poznata skorpijonska ostrina koja analiticnom duhu smeta, sto zna biti uzrok nerazumjevanja. Ipak, veze mogu biti duboke i jake , ako se prevazidju obostrane slabosti.

neko je spomenuo kombinaciju Jarac-Djevica, ma kako dosadno zvucalo, rijec je o dvoje koji se savrseno razumiju i mogu da traju i traju :)

nekada vas je i po petoro ali ti se izgubljena svo vrijeme jer te vozam sa svojim razmisljanjima tako da ne znas ni koliko vas trenutno ima tu.
PREA NJEMU IDI AMIN LEKOVIT JE KO VITAMIN AL CAPONEEEEEEEE.I HITLERE I
STALJINE SAVIO SI U HALJINE AL CAPONEEEEEE.
VUKO SI NA SVOJU STRANU NEGDE PREMA VATIKANU.AL CAPONEEEEEEEE
PRIJATELJE SI ZA DZABE UBIO KO BUBA SVABE AL CAPONEEEEEEE.TI SI BIO KRALJ ZLOCINA I VELIKA STETOCINA AL CAPONEEEEEEEE.GRADJANINE CELOG SVETA POJAVA MI TVOJA SMETA AL CAPONEEEEEEE.ZA TEBE JE I BOKASA HUMAN KAO VOJSKA SPASA AL CAPONEEEEEEEE.ako imas novu tv hrvatsku imas u subotu u 23.00 film o najvecem sportasu 20 vijeka MUHAMEDU ALIJU.glavna uloga VILL SMTH.pogledaj ga.mozda se uvjeris da sam u pravu.kada sam citao ALIJEVU biografiju bas me zanimalo sta su u horoskopu njegova dva najveca protivnka takodjer dva svjestka prvaka JOE FRAIZER I GEORGE FORMAN.kad zamisli i oni JARCEVI.najbolje bi tebi bilo da nadjes kakvog JARCA za momka.osjetila bi se snaznijom puno;)

Evo malo da osvetlim obraz devicama ;)
Jedini nepobijeđeni profesionalni prvak svijeta je Rocky Marciano, a snaga njegovih udaraca i danas je sinonim za nokaut u meču. Karijeru je završio s nedostižnim skorom 49:0, a naslov svjetskog prvaka superteške kategorije obranio je šest puta. Niti jedna od njegovih prvih 14 borbi nije otišla dalje od pete runde, pa stoga i ne čudi da samo šest borbi nije završio KO-om suparnika. Do prvih pobjeda u svijetu boksa nikad nije ni pomišljao da će tako zarađivati za život. Marciano je s 18 mjeseci prebolio pneumoniju, što ga je dodatno osnažilo. Dvaput je s neuspjehom polagao vozački ispit za vozača kamiona, a nakon 'treće sreće' zaposlio se u firmi Brockton Ice and Coal. Nijedan posao nije uspio zadržati duže vrijeme i poznat je da je radije zavodio djevojke u Brocktonu nego radio. Poginuo je u nesreći malog aviona 31. kolovoza 1969. u 46. godini života.
Opis Rockyja Marciana najbolje je dao novinar Red Smith, dobitnik Pulitzerove nagrade: "Rocky nije mogao boksati poput (Genea) Tunneyja i vjerojatno nije tako snažno udarao kao (Joe) Louis, ali nečim je izazivao ogroman respekt protivnika. On je bio najtvrđi, najjači i najkompletniji čovjek koji je ikad nosio boksačke rukavice. U njegovom rječniku strah nije postojao, a bol nije imala nikakvo značenje

znam da ce Gospodin Saturn izaci iz znaka devece 30.10.2009.kad ce se naci na 0 stepenu Vage...
Pozdrav svim Devicama od Skorpije

Ma meni Saturn ne pravi poteskoce sada :) pravio je dok je bio u Lavu, ali to je opet od natala do natala....inace u Djevici on moze dati brigu za zdravlje, pretjeranu analizu, pesimizam, moze cak donijeti poteskoce s kozom, starenje i sl, u zavisnosti od tog kako je polozen....a moze biti i sjajan, odnosno indicirati bitne stvari u zivotu

Ne bih se u potpunosti slozila, mada izazovi postoje....Skorpija moze da fascinira Djevicu svojom strascu i iz nje izvuce puno toga "kvarnog" cega ni Djevica sama nije bila svjesna, a za Skorpiju je izazov da uzburka taj analiticni um i iz njega izvuce sve skrivene zelje, naravno govorim o emotivnom i erotskom nivou....na nekim drugim stranama....hm....Skorpije znaju biti slobodnije kad je o higijeni rijec,a Djevica se tog uzasava, a tu je ljubomora te ona poznata skorpijonska ostrina koja analiticnom duhu smeta, sto zna biti uzrok nerazumjevanja. Ipak, veze mogu biti duboke i jake , ako se prevazidju obostrane slabosti.

neko je spomenuo kombinaciju Jarac-Djevica, ma kako dosadno zvucalo, rijec je o dvoje koji se savrseno razumiju i mogu da traju i traju :)

Prepoznala sam se u tvom postu. Ja sam devica/vodolija, vec 2 godine sam u vezi (sada i zivim) sa jednim Skorpionom (skorpion/riba). Sve ovo sto si napisala je tacno.... S tim sto nemamo problem sa higijenom i ljubomorom. Jedna jako lepa, cvrsta i stabilna veza...

Bivsi muz mi je bio jarac. To nikako nije funkcionisalo. Bili smo kao nebo i zemlja......

ja sam devica/ skorpija i licno kad ne bih volela da mi dete jednog dana bude rodjeno u znaku device. Moja mama devica, najbolja drugarica devica, brdo koleginica sa kojim radi device. I sve imaju nekako tezak zivot. Ne los, ali sve ide uz neki napor. Ma mi smo sebi najveci neprijatelji. Mozak samo radi , samo se preispitujemo, detaljisti, sitnicari....ali dobre osobe(vecina)

Tacno. Tezak i naporan zivot. Umesto ociju imas skenere-jednim pogledom i najmanji detalj primetis,jos ako ti se vidjeno ne svidi...joj,joj. A o mozgu bolje ne. Zasto je ovo moralo ovako,sta bi bilo kad bi bilo i svasta nesto.Sami sebe ubijamo.
Ne znam kako druge device al jako osetim laz,verbalnu ili pisanu-svejedno osetim je, to je kao pakao,kao da te u momentu nesto udari.
No, ja sam mnogo teska. Ludi Lav fizicki rice iz mene a i o njegov ego vristi, a u untra borba. Ko ce koga unistiti .

I ja sam devica-lavica i skroz sam se prepoznala u tvojim recima,
toliko mozganja-ma sve se analizira i sve je uskladisteno u glavi.
Ali taj lav stvarno dobro dodje, nekada sam totalna suprotnost-odreagujem
na prvu loptu ni ne razmislim a o analizi da ni ne govorim.

..pogledaj samo post 1720, kako nas je Psiholig nakitio.- Sama sam trazila odgovor.
Nije da nema istine, daleko od toga al ga pretera u nekim stvarima:eek:
A ko ce nasznati, mozda smo stvarno takve.

Poslednja izmena:
Daj napisi nesto vise o muskim devicama, kad budes imao malo vremena....bas me interesuje....:worth:

P.s. i kakva je kombinacija zena Rak-devica, muskarac devica-devica? CItala sam temu ko s kim pa je negde kao ok kombinacija zena rak, muskarac devica...a negde ne..pa sad ne znam valja li ? :confused:

Dobra je ovo kombinacija zbog trpeljivog raka.
Veza moze dugo opstati upravo zbog ovog recenog.
Kombinacija je kako rekoh uredu ali sa dosta nerazumevanja na pocetku veze.
Ovakvo mudrijanje moze trajati godinama zato je moj savet da se dobro
partneri upoznaju pre nego sto udju u vezu.
Mada upoznavanje na pocetku moze biti bajka koja cesto zavara
ili je sve tako idealno i super da zamuti razum.
RAk se trudi Devica ostavlja utisak i eto savrsene kombinacije na pocetku.
Osetljivi rak ce pristati na sve i ZATOOOO!!!!
OBAVEZNO!!!! PROMUĆKATI PRE ISPIJANJA
Ovo znači da treba stati kako se kaže na loptu i izvagati,sačekati.
izgubiti nekoliko godina u upoznavanju i tek onda uraditi dalji korak.
Ovo govorim da bih zaštitio rakove na početku.
Uostalom u ovoj vezi će RAK dobiti sve što traži i dobiti sve štio ne želi.
Ovaj prvi deo rečenice je u većoj meri tako da će pred ovim drugim biti zatvaranja očiju.
Nisam bio kratak ali VEZA kao veza će biti u redu.

Ne znam gde da potrazim odgovor kakva je buducnost veze .. Ona ovan-devica On vodolija-rak...:think:

Ovan/Devica - Vodolija/Rak

Svega će bit samo prave ljubavi ne.
Neće biti iz podozrivosti oba partnera.
Neće verovati jedno-drugom baš ništa iako će početak biti bajan
i verovatno pun emocija.
Vodolija/Rak ove silom prilika treba da spusti loptu pre
Ovna/Device .Komplikovano posle godine druženja i to
ne zbog ljubomore ,jer nislim da je neće biti ,već
kao što rekoh podozrivosti oba partnera.
Ovde ima svega počev od borbe za diominaciju nad onim drugim
pa do prepirki ko je gde pogrešio i ko je kriv za nešto.
Neznam kako posavetovati ove ljude.....

Psihologue,mnogo ti hvala na odgovoru..mozda je bezveze ali ne mogu odoleti a da te ne pitam da li ja kao Ovan-Devica mogu necim poboljsati nasu vezu..On je jako komplikovan i pitam se da li postoje neke stvari koje su pozeljne odnosno koje ne smem da radim za dobrobit nase veze.. jer mislim da mozemo uspeti..sorry sto te davim ali ako moze neki savet iz tvoje perspektive..Pozzzz

Muskarci su specificni u svakom pogledu.
Device bi trebalo da umeju da umire i spuste na zemlju zene Ovnovi.
On mora biti stariji od tebe nekoliko godina da bi prihvatio tvoju zrtvu ka njemu.
Trebalo bi prvo da ga pustis da dobro se zagreje za tebe ,jer posle toga naravno bubice njegove ostaju
ali sa manjim kocnicama.Device se ne menjaju samo pomalo se izmicu.
Tesko je posavetovati nesto sto ide u drugom pravcu od onog koji zelis, a to je neminovno.
TI NISI osoba koja ce da bude sama/mislim koja ce da ga ceka kod kuce recimo/
i da ceka njegove izlive neraspolozenja kako kad.
Jedno vreme ces trpeti ali taj tvoj Ovan a pogotovo podznak ce ga oterati u tri lepe.
OSIM AKO....
Devica se vezuje za decu cak i previse i brizan je roditelj a sa druge strane zaboravan
pa eto mogucnosti da se ON dovede u red.
Ovo lici na konfuziju ali treba snage za njih i istrajnost.

Nemogu da VAM opišem kako su DEVICE komplikovane..
Ja koj sam prokljuvio device kako žene tako i muškarce polako gubim strpljenje,
ili drugačije rečeno istanjio sam sve moguće živce,,

KAD pokloniš devici svu moguću pažnju opet si napravio grešku jer će ona još nešto dodatno tražiti.Nikada nisu zadovoljne postojećim pa makar to bilo ono što one traže godinama.Poenta je ne postići odmah ono začim žude.

Šta reći više dalje...

Back