majash
Obećava
- Poruka
- 57
znam da ce Gospodin Saturn izaci iz znaka devece 30.10.2009.kad ce se naci na 0 stepenu Vage...
Pozdrav svim Devicama od Skorpije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
provode bas mnogo vremena zajedno.
U ljubavi su device dosadne ovnovima (mislim muske device zenskim ovnovima).
Devica-skorpija
Koliko teska kombinacija.Jedna od najtezoh sto se tice Device..
Eto jedan par Devica\skorpija on i Skorpija\jarac ona...
Sta mislite?
nekada vas je i po petoro ali ti se izgubljena svo vrijeme jer te vozam sa svojim razmisljanjima tako da ne znas ni koliko vas trenutno ima tu.
PREA NJEMU IDI AMIN LEKOVIT JE KO VITAMIN AL CAPONEEEEEEEE.I HITLERE I
STALJINE SAVIO SI U HALJINE AL CAPONEEEEEE.
VUKO SI NA SVOJU STRANU NEGDE PREMA VATIKANU.AL CAPONEEEEEEEE
PRIJATELJE SI ZA DZABE UBIO KO BUBA SVABE AL CAPONEEEEEEE.TI SI BIO KRALJ ZLOCINA I VELIKA STETOCINA AL CAPONEEEEEEEE.GRADJANINE CELOG SVETA POJAVA MI TVOJA SMETA AL CAPONEEEEEEE.ZA TEBE JE I BOKASA HUMAN KAO VOJSKA SPASA AL CAPONEEEEEEEE.ako imas novu tv hrvatsku imas u subotu u 23.00 film o najvecem sportasu 20 vijeka MUHAMEDU ALIJU.glavna uloga VILL SMTH.pogledaj ga.mozda se uvjeris da sam u pravu.kada sam citao ALIJEVU biografiju bas me zanimalo sta su u horoskopu njegova dva najveca protivnka takodjer dva svjestka prvaka JOE FRAIZER I GEORGE FORMAN.kad zamisli i oni JARCEVI.najbolje bi tebi bilo da nadjes kakvog JARCA za momka.osjetila bi se snaznijom puno![]()
znam da ce Gospodin Saturn izaci iz znaka devece 30.10.2009.kad ce se naci na 0 stepenu Vage...
Ne bih se u potpunosti slozila, mada izazovi postoje....Skorpija moze da fascinira Djevicu svojom strascu i iz nje izvuce puno toga "kvarnog" cega ni Djevica sama nije bila svjesna, a za Skorpiju je izazov da uzburka taj analiticni um i iz njega izvuce sve skrivene zelje, naravno govorim o emotivnom i erotskom nivou....na nekim drugim stranama....hm....Skorpije znaju biti slobodnije kad je o higijeni rijec,a Djevica se tog uzasava, a tu je ljubomora te ona poznata skorpijonska ostrina koja analiticnom duhu smeta, sto zna biti uzrok nerazumjevanja. Ipak, veze mogu biti duboke i jake , ako se prevazidju obostrane slabosti.
neko je spomenuo kombinaciju Jarac-Djevica, ma kako dosadno zvucalo, rijec je o dvoje koji se savrseno razumiju i mogu da traju i traju![]()
Daj napisi nesto vise o muskim devicama, kad budes imao malo vremena....bas me interesuje....
P.s. i kakva je kombinacija zena Rak-devica, muskarac devica-devica? CItala sam temu ko s kim pa je negde kao ok kombinacija zena rak, muskarac devica...a negde ne..pa sad ne znam valja li ?![]()
Ne znam gde da potrazim odgovor kakva je buducnost veze .. Ona ovan-devica On vodolija-rak...![]()