KO SU DEVICE?

Da bi je jedna DEVICA bila ok prema VAM drugim znacima potrebno je:
- da se u njihov život unese mnogo raznolikosti ,ne vole monotoniju
- ukoliko dođe do monotonije doživečete kako DEVICE NON STOP NEGODUJU I NEZADOVOLJNE SU.
- Nezadovoljstvo upravo proističe iz tog segmenta monotonije
- ženske device traže obično od muškarca sa kojim su - borbu i non stop dokazivanje ljubavi

Ako vas ovako nešto zanima mogu dalje analizirati...

Ta devica muskarac je bas cudna..

Device su "vatra ispod leda", nisu neodlučne, samo su zatvorene i teško pokazuju šta žele ili osećaju. Ako nisi baš jako "zabrazdila", bolje beži, vremenom ćeš poželeti da ga izmaltretiraš, samo da "gukne" nešto! Dobro, nije da ne može, ali treba truda sa obe strane, a i uporedni horoskop bi dobro došao.

- ukoliko dođe do monotonije doživečete kako DEVICE NON STOP NEGODUJU I NEZADOVOLJNE SU.
- ženske device traže obično od muškarca sa kojim su - borbu i non stop dokazivanje ljubavi

:ok: Bravo! Evo,mene zanima dalja analiza.... ;)

Sta raditi kada ti se muska Devica ponovo vrati u zivot?Taman se malo smirih,nismo se videli dva meseca,a onda se vrati i pomuti vam razum.I kaze toliko lepih reci,a onda opet hladno.Rekla sam mu da konacno rascisti sam sa sobom sta hoce.Jer ja vise ne znam kako da se ponasam.

Mene zanima kako sa muskom devicom opstati u vezu jer je on uzasno neodlucan i statican i uvek je ravnodusan...a ja skorpija:)

E ovo bas vazi za device...........neodlucni, staticni, ravnodusni...kako se izboriti sa tim....imam mnogoo strpljenja....ali polako nestaje.....jos gore je kad je ta devica ubedjena da je u pravu....
Mozda zbog ovih neg. osobina i postoji mnogo nezenja medju devicama? :???: posto svaka riba bi odustala....da li je moguce "otvoriti" ih donekle i videti ono sto je devica u susitni....ova moja devica je nesto sl. ala BIg iz seks i grad.....:lol::lol::lol: :roll:

E ovo bas vazi za device...........neodlucni, staticni, ravnodusni...kako se izboriti sa tim....imam mnogoo strpljenja....ali polako nestaje.....jos gore je kad je ta devica ubedjena da je u pravu....
Mozda zbog ovih neg. osobina i postoji mnogo nezenja medju devicama? :???: posto svaka riba bi odustala....da li je moguce "otvoriti" ih donekle i videti ono sto je devica u susitni....ova moja devica je nesto sl. ala BIg iz seks i grad.....:lol::lol::lol: :roll:

STRPLJENJE je kljucna rec...ja napredujem,polako ali sigurno...zamisli kad mi kaze sta zeli da jede:) Ja sam se slogirala,ocekivala sam odgovore tipa " sve jedno...sta ti hoces to cu i ja..." Kad ono medjutim:)

Sta raditi kada ti se muska Devica ponovo vrati u zivot?Taman se malo smirih,nismo se videli dva meseca,a onda se vrati i pomuti vam razum.I kaze toliko lepih reci,a onda opet hladno.Rekla sam mu da konacno rascisti sam sa sobom sta hoce.Jer ja vise ne znam kako da se ponasam.

Ba[ teško sa devicama u tom pogledu.
Svojstveno muškim devicama je upravo to:
- trebate da shvatite da on misli da je sa par reči vratio vas
- a vaše je da ne padnete odmah nego da budete uz njega ali na distanci
da on vidi dxa ima načina da vas pridobije ali da vas nije dobio.
- u principu teško je na početku mada je posle ok
- da bi neka veza funkcionisala sa muškom devicom
treba ga pustiti da bude takav a sa druge strane ga uveriti da bude siguran
da je postigao što je želeo.On se ponaša toplo-hladno jer nije siguran
da li je nešto postigao kod vas.Ne može da bude siguran iz razloga jer VI verovatno odmah
kako kažete padnete na njegove reči.KOMPLIKOVANO do ....:idea:
Kad probijete to kod njega / nesigurnost/ onda je vaš i samo vaš...

:ok: Bravo! Evo,mene zanima dalja analiza.... ;)

Dobra i dozlaboga teška stvar za muškarca koji nema strpljenja.

Sukobi su u većini slučajeva verovatni na poletku između Device i bilo kog muškog znaka.
Zašto?
Device iz najbolje namere /zato što su previše iskrene/ ukazuju muškarcima na njihove
greške a muškarci ne shvatajući da je za njihovu dobrobit okreću se nerazumevanju.
Isključite muški ego i saslušajte svaku reč od Device,prihvatite ili uvažite i potrudite
se da promenite neke svoje stavove jer žene Device uviđaju šta to nije dobro.
Mada to mnogo boli na početku ipak je svrsishodno poslušati.
Ne treba se nervirati što su devičine potrebe visoke,one su obično realne.
U svakom trenutku ONA traži da bude na prvom mestu i naravno u što
većoj količini non-stop dokazivati veličinu ljubavi prema njoj, da bi one bile
sigurne a pri tom su veoma zahvalne i daju dva puta više.
Naravno vraćam se opet na moguće sukobe u nerazumevanju.
Da nebi dolazilo da takvih stvari potrebno je dobro shvatiti sebe i dati sve od sebe
da bi se ovaj znak što bolje razumeo.
Device jesu tvrdoglave ili svojeglave /prvenstveno mislim na ženski rod/ ali
mmuški rod treba biti tolerantniji i izdići se iznad nerazumevanja.

Ba[ teško sa devicama u tom pogledu.
Svojstveno muškim devicama je upravo to:
- trebate da shvatite da on misli da je sa par reči vratio vas
- a vaše je da ne padnete odmah nego da budete uz njega ali na distanci
da on vidi dxa ima načina da vas pridobije ali da vas nije dobio.
- u principu teško je na početku mada je posle ok
- da bi neka veza funkcionisala sa muškom devicom
treba ga pustiti da bude takav a sa druge strane ga uveriti da bude siguran
da je postigao što je želeo.On se ponaša toplo-hladno jer nije siguran
da li je nešto postigao kod vas.Ne može da bude siguran iz razloga jer VI verovatno odmah
kako kažete padnete na njegove reči.KOMPLIKOVANO do ....:idea:
Kad probijete to kod njega / nesigurnost/ onda je vaš i samo vaš...

Ovo je skroz tacno...kako device vole da se igraju toplo-hladno, pa to nisam videla kod nikoga jos..:dash:..proverava te na 100 nacina...oni misle da jako dobro pamte ali cesto se zeznu....tu su rakovi neprekosivi....pamte ko slonovi....:lol:
Ma jao komplikovano je to...stalno se natezes....:dash:

Ajde napisi jos nesto vise o tome ( ako ima vise :lol: )...sa ih skuzimo vec jednom....:lol:

Ovo je skroz tacno...kako device vole da se igraju toplo-hladno, pa to nisam videla kod nikoga jos..:dash:..proverava te na 100 nacina...oni misle da jako dobro pamte ali cesto se zeznu....tu su rakovi neprekosivi....pamte ko slonovi....:lol:
Ma jao komplikovano je to...stalno se natezes....:dash:

Ajde napisi jos nesto vise o tome ( ako ima vise :lol: )...sa ih skuzimo vec jednom....:lol:

O devicama na tone znam.
Doktorat da napisem..

Ma, Device su dobrice, ali, što se kaže "vatra ispod leda" - teško to pokažu, pa nekima izgledaju hladne, čak i proračunate. I ne shvataju da njihova iskrena namera za poštenim odnosom (nema veze da li je to ljubav, prijateljstvo, posao...) mnogi doživljavaju kao "ukopavanje"!
Precizne su, i za nečiji ukus previše sitničave, ali one sebe doživljavaju samo kao uredne i istrajne osobe.
Otuda i nesporazumi, što se njihov doživljaj sebe često prilično razlikuje od toga kako ih okolina doživljava. Kad se bolje upoznaju, mogu biti dobri partneri i u puslu, prijateljstvu, ali i u ljubavi.
Zamislite sad jednu Ribu, koja uglavnom okolini izgleda kao da ne zna šta hoće, paniči, stalno je u problemima, pati... i jednu Devicu, koja je očas u stanju da joj uredi život i reši probleme na najbolji način... samo treba da upoznaju "jezik" onog drugog. Jer, Devicama upravo treba ono čega Ribe imaju napretek: ljubavi, nežnosti... ali Device to ne umeju da zatraže, nego čekaju da druga strana to oseti...

Ma, Device su dobrice, ali, što se kaže "vatra ispod leda" - teško to pokažu, pa nekima izgledaju hladne, čak i proračunate. I ne shvataju da njihova iskrena namera za poštenim odnosom (nema veze da li je to ljubav, prijateljstvo, posao...) mnogi doživljavaju kao "ukopavanje"!
Precizne su, i za nečiji ukus previše sitničave, ali one sebe doživljavaju samo kao uredne i istrajne osobe.
Otuda i nesporazumi, što se njihov doživljaj sebe često prilično razlikuje od toga kako ih okolina doživljava. Kad se bolje upoznaju, mogu biti dobri partneri i u puslu, prijateljstvu, ali i u ljubavi.
Zamislite sad jednu Ribu, koja uglavnom okolini izgleda kao da ne zna šta hoće, paniči, stalno je u problemima, pati... i jednu Devicu, koja je očas u stanju da joj uredi život i reši probleme na najbolji način... samo treba da upoznaju "jezik" onog drugog. Jer, Devicama upravo treba ono čega Ribe imaju napretek: ljubavi, nežnosti... ali Device to ne umeju da zatraže, nego čekaju da druga strana to oseti...

E tako sam ja jednom drugu sredio raspored svih dnevnih aktivnosti i lekcija koje treba da nauci i dao mu detaljne instrukcije (usput on je dupla ribica) i prosao je godinu sa prosekom neshto manje od 3.5 a bio je jedan od najgorih. Ih kako sam pametan i utecajan.:klap:

Ali da su device proracunate nema sta!

Back