KO SU DEVICE?

Zanima me sta mislite kakva je perspektiva izmedju Devica (podznak Vaga) i Skorpija (podznak Devica)?!stvarno sam laik za astrologiju ali oni sto su se razumelibar malo su rekli da je komplikovana kombinacija.Pozz svima,stvarno ste sjajni:klap::bye:

Nema tu ničeg tako baš lošeg da se ne može prevazići, samo nije idealno. Tvoj podznak i njegov znak se valjda moraju slagati, a Škorpija jeste i pored toga što je vodeni znak, malo "teška" za Devicu, ali mislim da Vagi u njegovom podznaku može jedino da smeta što Škorpija drami, a Škorpiji može da zasmeta što iz Device treba "čupati kleštima" šta oseća, a i vole da "ukopavaju", tj. otvoreno kritikuju, i njima ne izgleda kao ukopavanje. Pošto je tebi podznak Devica, lakše ti je da razumeš šta on nije rekao, a misli... Nema ničeg što ljubav ne može da pobedi.
Jedino ne znamo gde je tvoja Venera i njegov Mars, i gde vam se nalazi Mesec, ali to je već ozbiljnija analiza i obuhvata još mnogo podataka. Ovo su osnovi, i nisu loši. :bye:

Zanima me sta mislite kakva je perspektiva izmedju Devica (podznak Vaga) i Skorpija (podznak Devica)?!stvarno sam laik za astrologiju ali oni sto su se razumelibar malo su rekli da je komplikovana kombinacija.Pozz svima,stvarno ste sjajni:klap::bye:

Odi na temu ko s kim i pogledaj šta možeš naći za sebe.
U slučaju da ne nađeš,ispisaću sve što znam nikakav problem.

Nema tu ničeg tako baš lošeg da se ne može prevazići, samo nije idealno. Tvoj podznak i njegov znak se valjda moraju slagati, a Škorpija jeste i pored toga što je vodeni znak, malo "teška" za Devicu, ali mislim da Vagi u njegovom podznaku može jedino da smeta što Škorpija drami, a Škorpiji može da zasmeta što iz Device treba "čupati kleštima" šta oseća, a i vole da "ukopavaju", tj. otvoreno kritikuju, i njima ne izgleda kao ukopavanje. Pošto je tebi podznak Devica, lakše ti je da razumeš šta on nije rekao, a misli... Nema ničeg što ljubav ne može da pobedi.
Jedino ne znamo gde je tvoja Venera i njegov Mars, i gde vam se nalazi Mesec, ali to je već ozbiljnija analiza i obuhvata još mnogo podataka. Ovo su osnovi, i nisu loši. :bye:

taote...Hvala punoooo,nije idealno ne ne:)

Poslednja izmena:

Hahaha mislim toliko o meni:D...ispravka moja Venera U Vagi- njegov Mars u Skorpiji,njegova Venera u Skorpiji- moj Mars u Vagi,moj Mesec u Blizancima- njegov Mesec u Vagi:)

evo i ja sam devica ( ribica u podznaku)

neki nas bas ne vole, a u stvari nas ne razumeju, ne umeju da nas razumeju. moramo se pomiriti da niko nije toliko analitican kao mi,ma ne verujem da se u jednom drugozmbicu koje nije devica desava toliko detaljnih misaonih proces kao sto je slucaj sa deveicama.muskarci su jos tezi, tacno i da su u trenutku agresivci, pomalo narcisi.....kazu da smo kopmplikovane, sebi naravno nismo, ali drugima....ja zaista volim lepo okruzenje oko sebe, volim duhovnost, analioziram, iskrena sam , volim duboka prijateljstva, povrsna me zamaraju.......slazem se sa onim sto pisu ovde device o sebi, stvarno se prepoznajemo.
pozdrav
a ja sam devica-skorpija, kombinacija do bola
apsolutno se slazem sa svime sto si napisala i mislim da samo device to kapiraju
a ostali mogu da kritikuju koliko hoce

pozz

Devica, podznak Lav. To sam ja.
Svadjam se sama sa sobom, agresivno. Sta mi je? Sta sam ja, ko sam ja????

Ti si najbolje što može da se desi jednoj devici.
Toliko umeš da džangrizaš i čantraš da je to neobjašnjivo ali
to radiš iz nekoliko razloga./nek to otkriju muški/
Kod tebe za sve postoji razlog.
Užasno te izbacuju iz takta takve sitnice da se prosto zapitaš zašto.
Mada to nije mana ali ti jednostavno želiš preciznost.
Kod tebe nema uopšte sredine.
Ili ili.iz krajnosti u krajnost.
Ili voliš ili mrziš iz dna duše.
Kad voliš ti se posvetiš svim srcem i nisi osoba koja koketira
ali VOLIŠ kad se priča o tebi a ti to čuješ.
Voliš puno da analaizaš sve situacije.
Preovladava ti podznak što je jako dobro .
Mada imaš problema sa smirivanjem situacije.
Mislim da lavovi u kombinaciji sa devicom iako vole društvo
ne umeju sa ljudima.Planu brzo.
Dosta ili još?

O devicama na tone znam.
Doktorat da napisem..

Daj napisi nesto vise o muskim devicama, kad budes imao malo vremena....bas me interesuje....:worth:

P.s. i kakva je kombinacija zena Rak-devica, muskarac devica-devica? CItala sam temu ko s kim pa je negde kao ok kombinacija zena rak, muskarac devica...a negde ne..pa sad ne znam valja li ? :confused:

Poslednja izmena:
DEVICE:D, šta vi radite ovih dana? Da li je vama ovaj period ok ili kao i meni nikakav?
Kad se već pominje taj Saturn medju našim znakom, da li se zna kada će on da ode iz našeg sazveždja???
Jel vi čitate dnevni hoposkop?
:eek::roll:
Pitanja su krajnje ozbiljna, pozdrav za virgo zodiac:bye:.

Back