Pozdrav svima
Moram se i ja uključiti pošto sam i ja devica,podznak mi je vaga a mesec mi je u raku

I ovo što ste pisali bogami kod mene skoro ništa ne važi. Jeste da volim uvek da sam fino obučen i da pazim na svoj izgled ali ne to u smlisu da sam obsednut satim.
Da malo opišem moje karakteristike, prvo ču ono što nevolim: mrzim iz dna duše rutinu to me ubija. Zato sam i promenijo puno firmi i žena, jer gde je rutina ja bežim pošto me smara do bola

, nevolim fizički posao, nevolim ljude koji samo kukaju i jadaju a neče da premaknu dupe da jim bude bolje

, nevolim kad mi ko kasni

, mrzim glup narod

,to se dost nanosi na ženski pol, more bit ona sređena ko manekenka ali ako je promaja u mozgu može samo za jednu noč a onda što daalje od mene, nevolim radit posao gde sam naprimer sam u kancelariji a okolo nigde žive duše

A volim : da sam uvek okružen ljudima,zato imam puno prijatelja,volim kafane,obožavam nočni život

,najviše volim putovat po svetu da vidim druge kulture i da naučim strane jezike pošto mi je cilj do 30-te godine da savladam 7 svetskih jezika

volim dobru hranu,dobre žene,volim promene...
I to da trebamo puno vremena što se tiče ženskog pola, da se odlučimo itd. to opet kod mene ne važi, ako je cura avion ma istu minutu ču je odvest u kola i kres..
A sad: Original postavio Psihologue
Šta sam zaboravio o devicama:
- KAD SE razgovara sa devicama one imaju potrebu za konstantnom pažnjom sagovornika
- Detaljisanje im je skrivanje neznanja iz raznih oblasti pošto nisu svestrani ali taj svoj minus
nadopunjuju time što vole da se petljaju u sve i svašta...Da improvizuju...
Device nisu osobe koje vole puno da pricaju mada vole da analiziraju..
Device ne vole da ogovaraju ali SU STVARNO konstano nezadovoljne
- Ja jako volim da pričam,istina je da nevolim ogovarat, a to da smo konstantno nezadovoljne je netačno
PRAVILNIK za ulaženje u prostoriju..
1...Pred vratima dobro istrljati cipele pa onda ući u prostoriju
2...U hodniku /sa druge strane vrata/ skinuti obuću i staviti je pored zida
3...Prilikom skidanja cipela postaviti papuče da se ne gazi po delu za cipele
4...Na vratima ima dve ključaonice..Ključ staviti u gornju ključaonicu.
5...U slučaju ustahjalog vazduha u hodniku ostaviti ulazna vrata na nekoliko minuta
1 za mene važi a ostalo ni malo
I to da smo device tvrdoglave -pa to naravno da jesmo. Ja sam tvrdoglav tad kad znam da sam u pravu , tad neču popustiti ni malo

To da volimo da se priča o nama to je glupost,i da očemo da smo najpametniji je još jedna od gluposti. ZA sebe znam da nije nimalo tačno to.
A to da device brzo opraštamo - e bogami tu se nebi složijo.Mene ko jednom prevari gotovo je za sva vremena,
Device?
Poroci-sve vrste droga(ne vole alkohol)-nevolim droge(marihuana nekad) a volim alkohol
igre na srecu,-DA
ogledalce ogledalce ko je najlepsi na svetu(device se obozavaju i non stop se gledaju)-glupost
stalno se guraju u prvi plan mada nisu za tako neshto- još jedna og gluposti
vole sport,-DA
pevanje,-DA
lepo da se obucu,-A KO SE NEVOLI
podlozni su svim vrstama plasticnih operacija,-LOLLLLLLLLLLLL
frka im je od starosti,- NE
boje se smrti i oni preko 30 godina polako pocinju da upadaju u neko lagano depresivno stanje,-

NEČU DA KOMENTARIŠEM TAKU GLUPOST
kosa ima je najbitniji detalj na glavi,
(frizure i tako to)
inache vole promene,-JESTE
putovanja i zele da budu vecno maldi(tako se deklarishu)-DA
umeju ponekad mnogo da dave,NE
tesko onom ko kasni snjima na sastanak, DA
stalno neshto upisuju i to nose sa sobom, LOL NE
vole sve isplanirano da bude, MA JOK
izgledaju pedantno ali samo izgledaju inace prave show po kuci(od garderobe) NE
vole da jedu (da im neko sprema)- A KO NEVOLI
ne vole da se diraju po kosi(na javnom mestu) DA