BernardBlack
Domaćin
- Poruka
- 4.139
mislimda ti reagujesh emotivno zbog skorpije...di ti je venera i neptun
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekada pre mnooogo godina devica i skorpija su bili jedan znak....Da li je to neko cuo,procitao....?
pa da sve je to super, ali kad je tako uopsteno gubi svaki dodir sa pravom situacijom. meni je mesec u petoj kuci u devici i tamo pise da ako je u 5. da si druzeljubiv bla bla, a ako je u devici da si povucen u sebe, stidljiv i sl.idi na temu natalne karte i uporedni horoskop imash temu osnove astrologije i na drugoj strani te teme imash tumacenje
Ma ja 10 godina,nisam pojma imala ni koji sam znak,a ne nesto vise o astrologiji....
....sa 10 godina,pardon...
Nismo se culi od tog kobnog dana.Nisam ga pozvala,nisam pisala poruke,a nije ni on.Za vikend postoji sansa da se vidimo na rodjendanu zajednickog prijatelja.Rekli ste da se Device tesko vracaju na staro,nadam se da to ne znaci NIKADA.Sta mi savetujete,kako da se ponasam,s obzirom da ih "citate' odlicno...Susret bi trebao da se desi u subotu uvece,pa se nadam vasem odgovoru do tada.Da pokusam popraviti ako vec nije kasno.Bar da probam...Hvala na savetima
U zavisnosti od godina i situacija...Mislim da su device osobe koje ne trpe nikakav pritisak... Sto ih vise neko pritiska, one sve vise i vise beze.
Bar sam ja takva.... Sta vi mislite o tome?
Sigurno vas interesuje sta se desava kod mene.Vas odgovor je stigao posle naseg susreta na rodjendanu.vratila sam se kuci sa odlicnim utiscima,zadovoljna prethodnom noci u potpunosti.Plesali smo,pale su i lepe reci koje sam shvatila kao konacnu predaju jer su govorile o njegovim emocijama.A i pred svima je pokazivao svoju naklonost prema meni,pa je komentar ostalih bio da varnice sevaju izmedju nas.Ali posle dva dana opet otreznjenje,navodno popio je,ne seca se sta je tacno rekao,a na moje emotivne reci je reagovao recima da se ne ponasam kao tinejdzerka.Pa onda ljutita poruka kako samo mislim na sebe i svoje potrebe i zelje i da li vidim koliko je sati(23 i 30) jer remetim njegov mir!!To me tek sokiralo,jer je obrnuta situacija,ja se trudim maksimalno.A sve zbog mog predloga da se vidimo jer je putovao sledece veceri na more gde ostaje mesec dana zbog posla.Sledece jutro je tek bila katastrofa,kada sam ga pozvala jer sam mislila da se smirio.Poenta je da je gotovo,receno mi je da zaboravim njegov broj.I u glavi mi odzvanjaju vase reci:ne trudite se da popravljate stvari jer ce sve otici nizbrdo.i otislo je.Tesko mi je sve palo,jer mi je ovo prva veza posle propalog braka,taman sam zalecila jedne rane stigle su me nove.a obecala sam sebi da vise nikom necu dozvoliti da me povredi.Ovo je veliki udarac za moje samopouzdanje,ali moram dalje.Najgore sto vise nisam mlada i sto se moram pomiriti sa mogucnocsu da mozda ljubav vise nikada nece uci u moj zivot.a to bi mi tesko palo.Iako je sve gotovo cenim vase misljenje pa ga slobodno iznesite.HvalaMuskarci Device vole da :
- IM se titra ili pokloni vise paznje /bez preteranog uvlačenja/
- Vaš stav da bude čvršći /onda im bude smešno,kako je neko tako čvrst pa se opuste/
- Vole da razgovor ne bude naporan,da ONI budu u centru pažnje,ali da ne budu
smoreni posle toga /teško ali dostižno/
- Vole preciznost /posle nekog vremena im se upali lampica/
Sve ovo izgleda komplikovano ali u stvari je lepo..
To se zove osvajanje...
Device muškarci su lenji u krevetu /sa ovim sa vam sve rekao/.
NEMOJTE se truditi da popravljate stvari jer će otići nizbrdo..
Upamtite da vi nigde ne grešite već su oni malo teži kao znak....
Više strpljenja...
Uf znam jednu devojku koja je Devica/Skorpija i kad ona krene da brani svoje misljenje....nema veze sto njeni argumenti nemaju veze s mozgom, bitno je da je po njenom! Mnooogo tvrdoglava kombinacija
![]()
Ufff koja kombinacija![]()
mozda mozdas tim sto bi morala da nazli dobre argumente na svoje razloge jer ja glupost sa tvrdoglavoscu ne tolerishem.