KO SU DEVICE?

Venera u Blizancima :lol: hahaa , ali u osmoj je , zato ... nemam bas te neke Blizanacke karakterisike , kad se zaljubim u nekoga , znaci opsesija totalna :lol: i posle posesivnost i ono , ljubomora :lol: , kontam ja da nije zdravo , ali eto :D ... mucim se bzvz , a lakse bi mi bilo da sam vise kao BLizanci :lol: kad se zaljubim i to :D ...
Neptun i Uran u Jarcu kao tebi samo u trecoj :D ...

8) :-o :o

ee ja kada se zaljubim...hmm to ti je prvo zasto se to meni dogodilo, pa onda da li devojka ima neku bolest (imam uzasnu fobiju od virusa), pa sta ce biti ako me ostavi sve ti je to analiza i dok se to sve svede na cist proracun izgubim interesovanje...ali pamet na prvom mestu moze biti prelepa ali bez visoke inteligence nishta....

Meni je Uran u 9....u jarcu kazu uspeh u zivotu i to retro Uran....mada sigurno necu uspeti u zivotu jer nisam jarac...eto mi sudbine! :lol:

idi na temu natalne karte i uporedni horoskop imash temu osnove astrologije i na drugoj strani te teme imash tumacenje
pa da sve je to super, ali kad je tako uopsteno gubi svaki dodir sa pravom situacijom. meni je mesec u petoj kuci u devici i tamo pise da ako je u 5. da si druzeljubiv bla bla, a ako je u devici da si povucen u sebe, stidljiv i sl. :confused:
ono sto je meni ta devica donela je neka glupa sitnicavost i analiziranje osecanja... sitnice mi uzasno smetaju kod mojih momaka i ljudi uopste- u stanju sam da potpuno izgubim interesovanje za nekog decka ako npr stalno pucka prstima, ima neki tik koji se meni iz ko zna kog razloga ne svidja ili radi bilo sta sto niko drugi ne primecuje osim mene ludace!
ali pokusavam da se izlecim od toga. kao da sam ja pa savrsena!

Ma ja 10 godina,nisam pojma imala ni koji sam znak,a ne nesto vise o astrologiji....

....sa 10 godina,pardon...

eee da si videla mene sa 10 godina........prepedantna devica koja svima nareduje gde im je mesto sta treba da rade i kako, bogami znao sam ja da se hvatam u kostac verblano sa mnogo starijima od sebe....i secam se da sam bio jako ponosan na to sto sam devicva jer je to za mene bio najpametniji znak!:cmok:

Ma ja sam bila brilijantna u osnovnoj skoli..dete za primer,sa mnogo talenata...a niti jedan nisam iskoristila,zbog cega mi je bas krivo...sada kao pokusavam neke stvari ispraviti...al kanda je "malo"kasno...Ok zavrsila sam fax,ali nije to bas ono sto sam zelela u zivotu....i sve sticajem okolnosti....sad je ovo malo izvan teme,ali eto....

Nismo se culi od tog kobnog dana.Nisam ga pozvala,nisam pisala poruke,a nije ni on.Za vikend postoji sansa da se vidimo na rodjendanu zajednickog prijatelja.Rekli ste da se Device tesko vracaju na staro,nadam se da to ne znaci NIKADA.Sta mi savetujete,kako da se ponasam,s obzirom da ih "citate' odlicno...Susret bi trebao da se desi u subotu uvece,pa se nadam vasem odgovoru do tada.Da pokusam popraviti ako vec nije kasno.Bar da probam...Hvala na savetima

Muskarci Device vole da :
- IM se titra ili pokloni vise paznje /bez preteranog uvlačenja/
- Vaš stav da bude čvršći /onda im bude smešno,kako je neko tako čvrst pa se opuste/
- Vole da razgovor ne bude naporan,da ONI budu u centru pažnje,ali da ne budu
smoreni posle toga /teško ali dostižno/
- Vole preciznost /posle nekog vremena im se upali lampica/
Sve ovo izgleda komplikovano ali u stvari je lepo..
To se zove osvajanje...
Device muškarci su lenji u krevetu /sa ovim sa vam sve rekao/.
NEMOJTE se truditi da popravljate stvari jer će otići nizbrdo..
Upamtite da vi nigde ne grešite već su oni malo teži kao znak....
Više strpljenja...

Muskarci Device vole da :
- IM se titra ili pokloni vise paznje /bez preteranog uvlačenja/
- Vaš stav da bude čvršći /onda im bude smešno,kako je neko tako čvrst pa se opuste/
- Vole da razgovor ne bude naporan,da ONI budu u centru pažnje,ali da ne budu
smoreni posle toga /teško ali dostižno/
- Vole preciznost /posle nekog vremena im se upali lampica/
Sve ovo izgleda komplikovano ali u stvari je lepo..
To se zove osvajanje...
Device muškarci su lenji u krevetu /sa ovim sa vam sve rekao/.
NEMOJTE se truditi da popravljate stvari jer će otići nizbrdo..
Upamtite da vi nigde ne grešite već su oni malo teži kao znak....
Više strpljenja...
Sigurno vas interesuje sta se desava kod mene.Vas odgovor je stigao posle naseg susreta na rodjendanu.vratila sam se kuci sa odlicnim utiscima,zadovoljna prethodnom noci u potpunosti.Plesali smo,pale su i lepe reci koje sam shvatila kao konacnu predaju jer su govorile o njegovim emocijama.A i pred svima je pokazivao svoju naklonost prema meni,pa je komentar ostalih bio da varnice sevaju izmedju nas.Ali posle dva dana opet otreznjenje,navodno popio je,ne seca se sta je tacno rekao,a na moje emotivne reci je reagovao recima da se ne ponasam kao tinejdzerka.Pa onda ljutita poruka kako samo mislim na sebe i svoje potrebe i zelje i da li vidim koliko je sati(23 i 30) jer remetim njegov mir!!To me tek sokiralo,jer je obrnuta situacija,ja se trudim maksimalno.A sve zbog mog predloga da se vidimo jer je putovao sledece veceri na more gde ostaje mesec dana zbog posla.Sledece jutro je tek bila katastrofa,kada sam ga pozvala jer sam mislila da se smirio.Poenta je da je gotovo,receno mi je da zaboravim njegov broj.I u glavi mi odzvanjaju vase reci:ne trudite se da popravljate stvari jer ce sve otici nizbrdo.i otislo je.Tesko mi je sve palo,jer mi je ovo prva veza posle propalog braka,taman sam zalecila jedne rane stigle su me nove.a obecala sam sebi da vise nikom necu dozvoliti da me povredi.Ovo je veliki udarac za moje samopouzdanje,ali moram dalje.Najgore sto vise nisam mlada i sto se moram pomiriti sa mogucnocsu da mozda ljubav vise nikada nece uci u moj zivot.a to bi mi tesko palo.Iako je sve gotovo cenim vase misljenje pa ga slobodno iznesite.Hvala

Back