KO SU DEVICE?

mogu da mislim sto si ti slatkica:Dja se nabacujem samo najljepsim djevojkama a to su mahom bikice i to prve dekade od 21.4 do30.4.djevice previse suhe i anoreksicne uglavnom za moj ukus;)

Vi koji ste stavljate u svoje skucene okvire ste mi omiljeni "pacijenti", samo vas analiziram i pratim raspad sistema, jednog dana cu knjigu o vama da napisem :D

ma ja vapim samo za tim da tebe ubijam u pojam.mislim da sinoc nisi mogla da spavas.kazem ti u lijekovima je spas;)

Ocito iz tebe progovara licno iskustvo kao i za sve sto si dosada napisao, pa i ovaj put mislis da i drugi imaju iste dozivljaje :D

Treniraj jos, znas koliko se jarcevi muce i uce...ali ni tad ne vjerujem da ce ti se cilj ostvariti :D

Ja u leru :!:;)

Pa i da si jedini na svijetu, djevice bi radije postale lezbe :D

A sportskiji od mene definitivno nisi :D prema tome ne fali se :!: ;)

heheeh.pa ne mozes nikako sportskije da izgledas od osobe koja ima za ascedent znak strijelca.ponovo te javno pozivam da se upoznamo u zivo pa da vidimo ko izgleda sportskije i vitalnije i zdravije i na kraju krajeva bolje.a za onu knjigu ces ti da se namucis.moras prvo da naucis da se ne kaze obecajem nego:rtfm: obecavam.

heheeh.pa ne mozes nikako sportskije da izgledas od osobe koja ima za ascedent znak strijelca.ponovo te javno pozivam da se upoznamo u zivo pa da vidimo ko izgleda sportskije i vitalnije i zdravije i na kraju krajeva bolje.a za onu knjigu ces ti da se namucis.moras prvo da naucis da se ne kaze obecajem nego:rtfm: obecavam.

Ti si stvarno malouman :D ne moze niko nista bolje od tebe, isto djete u vrticu :rotf:
Ponavljam, ne hvalim se kao ti i ne pricam u prazno, sportskiji od mene nisi :D

Vidi koliko si se popravio ovih dana sa djevicama, obracas paznju i na gramatiku i na izgled :D
Trebalo bi da si zahvalan :!:

Pa definitivno si u pravu.. izbjegajem koliko mogu bilo kakvu generalizaciju, zato ne dozvoljavam ni drugima da me trpaju u neke svoje izmisljene kategorije, 'ta cu :mrgreen:

Pa i ne treba! Samo ne na ovaj
nachin.. :S
Chovek ima pravo na svoje
mishljenje i vetj je jasno pokazao
svoj stav i razgolitio sve svoje
mane.. Mislim da je vreme da
pochne da se pricha o astrologiji,
a ne o opsesivnom generalizovanju
ljudi po astroloshkim znakovima!

Vidi koliko si se popravio ovih dana sa djevicama, obracas paznju i na gramatiku i na izgled :D
Trebalo bi da si zahvalan :!:

pa obecavam i obecajem nije pitanje gramaike.to je pitanje obrazovanja.ja mogu da nestavim zarez da fulim slovo da ne stavim tacku ali da napisem obecajem nikada.mora da slusas sinana sakica:D:D:Donakve djevice vole.probaj sa sejom kalacem:D:Dmozda te duhovo prosvijetli.:mrgreen:

u pravu si 100 posto a vidi ova gore opet napisala izbjegajem:shock:ne mogu da vjerujem skim ja sve razgovaram:D

pa obecavam i obecajem nije pitanje gramaike.to je pitanje obrazovanja.ja mogu da nestavim zarez da fulim slovo da ne stavim tacku ali da napisem obecajem nikada.mora da slusas sinana sakica:D:D:Donakve djevice vole.probaj sa sejom kalacem:D:Dmozda te duhovo prosvijetli.:mrgreen:

U ovako "formalnom" razgovoru s talentovanim i obrazovanim se uopste ne odricem svojih lokalizama, tako da slobodno preberi po mojim izjavama i naci ces toga jos :D Ja se nigdje nisam ni hvalila svojim obrazovanjem, ali sam rekla da sam u stanju s tobom u leru, to nije pitanje obrazovanja, vec klikera kojih ti nemas :D
A tipicnu djevicu o kojoj ti pricas naglaseno krasi istancan ukus, kako u muzici tako i ostalom..

Draga stormy nije da nisam pokusavala ukljuciti astrologiju, ali bilo je nemoguce :-|

Draga stormy nije da nisam pokusavala ukljuciti astrologiju, ali bilo je nemoguce :-|
kako te nije stid da petljas toliko.ti pokusavala astrologiju da ubacis.pa sta si ti to do sada rekla sto je vezano za astrologiju.ako je iko ista rekao u vezi toga to sam bio ja.nisam ja izmislio da je jarac zajedno sa ovnom,lavom i skorpijom spada u jake znakove.to sam od mnogih astrologa cuo.a tebi ako je krivo sto djevica nema mudju tim znacima to je druga stvar.vidis ti si u leru a ja uvijek u 5 brzini i uvijek cu da dokazem da sam u pravu.evo astroloski podatak.djevica promijenjva jarac kardinalan.oba zemljana.kardinalni vladaju pocetcima godisnjih doba promijenjivi krajem.govorili ti to ista.od 21 decembra kada pocinje vladavina jarca pocinje da se duzi dan a da kraca noc.tako je i nas zivot sa godinama sve opusteniji i ljepsi.u periodu djevice dan sve vise kraca a noc se produzava.tako i vas zivot.opet nisam ja ovo izmislio.ali za tebe je astrologija samo ono sto tebi odgovara.:roll:

Evo post 13.04.
Ne da nisi iznio nijedan netacan podatak nego stelno letis iz supljeg u prazno i sve sto si rekao je argumentima pobijeno, ali ocito je da cujes samo sebe.
Niko od djevica nije ni istupio sa tezom da smo mi najjace vodje u zodijaku, niti je to kriterij kroz koji se ocjenjuje sve ostalo, ali istupljeno je sa tezom kako je rijec generalno o naucnickom ili intelektualnom znaku. Tebe je eto to pogadilo pa napadas nekim smjesnim argumentima kako su to mahom ljigavci i sl koji nemaju smisla za bilo sto..i drzis se negog 18 stepena za koji usput receno nikada nije dokazano da oznacava bilo sta, ali eto ti si skontao da upravo on opisuje mrznju koja isijava iz tog znaka :twisted:
Vjerovatno ni moderatori nemaju zivaca za tvoje „teze“ a ni ja. Samo nastavi.:rolleyes:

evo drugi..itd
Naravno ako cemo govoriti o ljudima, ne mozemo na osnovu samog hor. znaka, nista bez natalne karte, ali o generalnim karakteristikama znakova mozemo pricati ali pri tome bi nekima trebalo nacrtati da svaki znak ima svoje vrline i mane, i da od nase subjektivnosti ili individualnog nacina na koji visoko/nisko rangiramo neke ljudske osobine zavisi koliko nam je koji znak primamljiv…

Back