sunshine248
Zainteresovan član
- Poruka
- 177
Vas cetvorica idite u off , nije posteno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sunshine svet bi bio prelep kada bi svi bili device i bikovi a daniel jedini jarac, e divote kako bi ga frustrirali, onako polako ali stalno dok ne poludi...
pa vidi danijel je jarac koji ima sunce mars i merkur u 1 kuci sto znaci veoma istaknut i jak ego.danijel je u podznaku navalentni strijelac koji mu daje duplu energiju.danijelu se u lavu nalaze saturn i mjesec i to na 15 kraljevskom stepenu.i u 10 kuci mu se nalazi zamislite pluton.jedan astrolog mi je davno rekao.SKORPIJE JEDI ZA DORUCAK,OVNOVE ZA RUCAK A SA DJEVICAMA CACKAJ ZUBE![]()
pa vidi danijel je jarac koji ima sunce mars i merkur u 1 kuci sto znaci veoma istaknut i jak ego.danijel je u podznaku navalentni strijelac koji mu daje duplu energiju.danijelu se u lavu nalaze saturn i mjesec i to na 15 kraljevskom stepenu.i u 10 kuci mu se nalazi zamislite pluton.jedan astrolog mi je davno rekao.SKORPIJE JEDI ZA DORUCAK,OVNOVE ZA RUCAK A SA DJEVICAMA CACKAJ ZUBE![]()
Jao al smo egoisticni, ali ne meshaj druge znakove u diskusiju, govorimo samo o rogatima i devicama..
I taj astrolog ti verovatno nije rekao SKORPIJE JEDI ZA DORUCAK,OVNOVE ZA RUCAK A SA DJEVICAMA CACKAJ ZUBE dok ne dode Bernard Black:shock:...
Odkad ti uvazavas kuce, planete i ostalo osim suncevog znaka
Jel' ti rekao od cega ces polomiti zubeda ti ja sapnem
![]()
![]()
Toliko smo pedanttni i jaki da su ti potrebni veshtacki zubi posle jela...
Ali ako ce mo ovako da razgovaramo bolje josh i kupi pepermint kaze ti expert za higijenu koju je vishe nego potrebno zavesti u tvom cetvoronoznom zivotu..
Bilo shta samo da osvezish dah...
I bernard se odlicno snalazi sa jednim rogatim bez icije pomoci, meni nije potrebna nicija milost...kao nekim rogonjama...
pa uvazavam ja sve aspekte kada se radi o normalnim znacima zodijaka.ali kada se radi o jednoj slaboj djevici onda njoj ne moze da pomogne ni jedan pozitivni aspekt u natalnoj karti.hajde malo ciscenje po kuci da se smiris i opustis.previse si na kompjuteru.moglo bi se to stetno odraziti po tvoje zivce.uzimas mizantropilin i dalje??nemoj da propustas ni dana.mglo bi se lako desiti da te depresija spuca pa sta cu ja onda bez tebe ovdje sam.ostvices bernarda blacka na milost i nemilost jednome despotskom jarcu i onda ce on jadnik da se puno nasekira.nemoj da si takva:![]()
pre ce biti od nepoznavanja higijene....
uvazavas ti sto prija tebi i tvom egu, ostalo sto ide drugima u korist,nix, po sistemu "dubokumnosti" ..buduci da sam humana, otici cu kupiti taj mizantropilin, obecajem, cisto da bih saznala kako je tebi svaki dan, da bolje razumijem taj nizi tip kozoroga koji je : ortodoksan, mizantrop, mrzi sebe do podne…to se vidi vec na bezvoljnoj shupljoj zjenici, lakom, samoziv“
![]()
prvo ne kaze se obecajem nego obecavam.oprasta ti se jer si vidno uzbudjena.i idi pozuri popij tu tabletu sto prije da se smiris pa se opet meni vrati ovamo da te natjeram da kasnije ponovo jos jednu popijes.vjerovatno je staljin bio taj nizi tip jarca pa smo vidjeli sta je uradio i koliko je vladao.ja visok 190cm 96 kg.procitaj onda o visem tipu jarca
mogu misliti sa prica covjek o nizem tipu djevice
![]()
Jao al se hvalimo, ccc kakav si ti egoista, ma mali rogati...Ipak imash 6kg iznad proseka ako vec govorimo .
Mozda da ga zasluzi, smrsaj rogonjo...
nije da nisam pokusala, kaze apotekarka nema, jarcevi joj to pokupuju cim dodje
Sad mi se jos i proporcijama nabacujesnestalo drugog oruzja ?
![]()
Da, definitivno je debel![]()