BernardBlack
Domaćin
- Poruka
- 4.139
Ko kaze da se snovi ne mogu ostvariti.Devica je upravo primer za to.Znash kako mi kazemo preko jarceva i ostalih znakova do trona.Naravno do hirurshki cistoga trona, jer smo vec prljavi obracunavanjem sa jarcevima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ko kaze da se snovi ne mogu ostvariti.Devica je upravo primer za to.Znash kako mi kazemo preko jarceva i ostalih znakova do trona.Naravno do hirurshki cistoga trona, jer smo vec prljavi obracunavanjem sa jarcevima!
mrze i JARCEVI tebe:
mrze i JARCEVI tebe:
cura je rekla samo u svoje ime 
zar nesto ranije ne rece - kava mrznja
Govoris u ime milionacura je rekla samo u svoje ime
Blatis svoj znak![]()
nisam znao da si ga ti nacrtala ovdjeSta se ti tu valjas po podu bez imalo originalnosti u stilu koji si maznuo od mene
Metlu u ruke i pocisti ovaj poganluk kojim si nam obasuo temu
![]()
jarcevi mrze samo kad ih neko mrzi ane kao djevice iz ljubomore i iz pakosti i da malo opet iskoristim tvog smjeskanisam znao da si ga ti nacrtala ovdje
sada te vise postujem.sada mozes umjesto raspiratora i usisivac da dobijes na poklon
![]()
ovaj sam smajlic otkrila citajuci tvoje postice 
a dobro se zna kome je ciscenje sva ambicija u zivotunaravno djevicama.zato to ostavljam tebi kao pripadnici tog neambicioznog i mizantropskog znaka
![]()
Pa na predhodnoj strani si nam se pohvalio da si vodja ulicnih komunalnih kadrova, cak si nam prezentirao i preciznu statistiku da uvidimo da se ti nesto pitas... Posao je posaoko radi ne boji se gladi, sto sad cvikas, necemo te mi osudjivati, nismo umno ograniceni
![]()

e sada si jos pocela i da izmisljas.svojstveno djevicamaja u komunalnim preduzecima nemam sansi da dobijem posao a kamoli tamo da budem vodja.rekao sam vec da tamo djevicama daju sve privilegije.
![]()
Poklopi se! Svaka ti chast! Ja sam uspela 3 puta da se
razbolim, da izgubim svog malog Shvrtju
zauvek i da ostanem apsolutno dekoncentrisana
pod dejstvom ovog nemilosrdnog Saturna.![]()
zao mi je, ko je Shvrco, pas ili? Nemojte se svadjati! Nije sve u sunchevom
znaku.. Ovako ne dolaze do izrazhaja vrline,
vetj mane, svakog znaka ponaosob!

Pa kome je do svadjeali lik dodje i pocne vrijedjati glupostima i izmisljotinama doslovno sve ljude rodjene od 23.8 do 22.9. Mozes misliti
![]()
Njegov problem. Pre njega je bio jedan Shon koga su teshko
ranile neke zhenske rodjene u znaku Device i redovno je dolazio
kod nas da nas obasipa i hrani ***nima.
Mislim da kad bismo svi tako radili, izazvali bismo rat na ovom pf.
Moje loshe iskustvo sa zhenskim Lavovima me je samo nauchilo
da budem oprezna sa njima, a ne da ih po difoltu vredjam i teram
iz zhivota. :|

daniele ti si tako neobjerktivan i umisljen da si se uziveo u neku ulogu super jarcine, a zaboravljash da je znak jarca predstavljen ribljim repom tako da ne mozete vi da se tako lako popnete na dugo vam zeljeni tron, kao shto moze devica svojim laganim nozicama da fino skoci....E moji jarcu....dzaba ti sva pamet i prakticnost kada nemash cim...