KO SU DEVICE?

angelsrain:
Ja sam pokusala, al neide, ta sebicnost, i hladnoca su najgore. Najtuznije od svega osoba bude hladna kad najmanje ocekivas, a ti ne znas zasto :roll: :roll:

Ma da, većina ih je u fazonu, skrivam emocije, proračunati su mi mnogo, a neki primerci
u tom znaku veoma umeju sa ženama. Znaju da budu pažljivi, a to svakoj devojci prija.Ali
sa druge strane, sebični što si rekla,mislim šta ima da skriva emocije, čovek stvarno po-
misli da je hladan...i tako..ma ne mogu da se svega setim, već sam pre pisala nešto na
ovoj temi, i svaki put kada upoznam nekog dečka u tom znaku,ja se opet prevarim..a što vole da lažu :evil: nisu mi ni malo simpatični.

sanja011:
Ma da, većina ih je u fazonu, skrivam emocije, proračunati su mi mnogo, a neki primerci
u tom znaku veoma umeju sa ženama. Znaju da budu pažljivi, a to svakoj devojci prija.Ali
sa druge strane, sebični što si rekla,mislim šta ima da skriva emocije, čovek stvarno po-
misli da je hladan...i tako..ma ne mogu da se svega setim, već sam pre pisala nešto na
ovoj temi, i svaki put kada upoznam nekog dečka u tom znaku,ja se opet prevarim..a što vole da lažu :evil: nisu mi ni malo simpatični.
Ja ih izbjegavam, jer ne zelim da dozivljavam jako velika razocarenja. Dva su bila dovoljna za cijeli zivot.

angelsrain:
Ne znam , njihova hladnoca koju znaju namjestit kad njima odgovara je najveca mana.

To je samo odbrambeni mehanizam.
Mazohististi prema sebi - pre tje da istrpe nepravdu,
nego shto tje da se upuste u svadju ili raspravu
sa devojkom koju vole.

I da.. Pravi su dzentlmeni. Ne znam kako
neko mozhe da ima tako loshe mishljenje o
njima. :?

StoRmyGirl:
sa devojkom koju vole.

Ti nisi mozda osjetila i bila tretirana na taj nacin pa nemozes shvatiti

StoRmyGirl:
sa devojkom koju vole.

Hvala, stormy:D....Lepo i tačno si nas procenila....I muške i ženske device nisu zle kao neki znaci i kad kritikuju to čine iz dobre namere, da bi osoba promenila ponašanje i bila bolja.....
Inače, mi ne kritikujemo i ne hvalimo svakog, bar ja, već to činimo samo sa ljudima do kojih nam je stalo....Oni do kojih nam nije stalo mogu od nas da očekuju ne baš lepe stvari ali pametno izrečene ,ako su brezobrazni, ali uglavnom hladnoću i ignore, što im još teže pada:D......

Posao: U fazi ste poslovnog napretka. Iako zadovoljni postignutim rezultatima, saradnike nervirate sitničavošću i perfekcionizmom.

Za ovaj drugi deo sam sigurna, ali kada bi mi se danas ostvario ovaj prvi deo
krstaricinog predvidjanja za ovu nedelju.. Eeeex! :)

Dete Devica

Dete Devica je veselo i brzo, a ipak je mirnije i smirenije od ostale dece, shto predstavlja kontradikciju koja nagoveshtava budutju naizmenichnu smirenu i nervoznu prirodu. Bitje stidljivo i tiho u vetjem drushtvu, ali medju porodicom i prijateljima, maca mu sigurno netje pojesti jezik. Verovatno tje progovoriti rano i techno, a retko kada tje podizanje male Device biti problematichno. Kritiku, medjutim, treba shtedljivo koristiti. Lekcije pred drugima mogu biti bolno ponizhavajutje do te mere da se ovo dete mozhe razboleti.
Puno se igrajte sa njim i chitajte mu shto je vishe mogutje. Saznanje da zna manje od drugih, pretvara prosechne Device u nervozne, introvertne osobe koje su duboko postidjene tim svojim nedostatkom. Moratjete pokazati znake fizichke ljubavi prema Vashem detetu Devici. Ono vam nikada netje pokazati koliko mu je duboko potrebna ova vrsta ljubavi, ali ako mu ona nedostaje, to mozhe snazhno uticati na budutje odnose.
Slushajte ga kada govori. Ono ima mudrost koja prevazilazi njegove godine. Ne zaboravite da je njegovoj mashti potrebno mnogo poleta i prostora da bi rasla, jer, inache, mozhe biti ugushena. Ne treba nikada da brinete da tjete ga razmaziti, ili da tjete mu dati suvishe iluzija. Dete Devica je sachinjeno od mnogo chvrshtjeg materijala.

Ajmo malo da komentarishemo period
kakvi smo bili kao deca..

Kako se setjate detinjstva? Shta vam najvishe
nedostaje iz tog perioda? Jeste li imali neki nadimak?

Imate li josh uvek drugove iz detinjstva?
Hajmo Device.. malo o vedrijim temama. ;)

za promenu
posto sam dobijao utisak da sam olicenje zla :lol:

pa ne bas toliko veselo
pogotovo zbog situacije u porodici
oba roditelja skorpije
ne bi ni zavrsili zajedno
da nije bilo .... mene
kakva divna atmosvera za zivot :lol:

najvise mi nedostaje hmm...
FUDBAL :D
da znam da cudno zvuci
ali samo sam tada igrao fudbal kako valja, sada ne moze ni ekipa valjano da se skupi

imao sam
ali definitivno ih necu spominjati :p

da najblizim drugovima nisam davao da pobegnu :lol:
pa mojau najbolju drugaricu znam iz detinjstva
zajedno smo prosli kroz osnovnu, srednju i poceli prvu godinu faxa na istom faxu i najzad je dosao red da se odvojimo malo
nece da skodi :lol:
btw
i ona je skorpija :lol:
kroz ceo moj (trenutan) zivot
uvek su neke skorpije oko mene

Meni lichno nedostaje period - srednje shkole. :?

A samog detinjstva se setjam po chestim
putovanjima - Dalmacija, Uzhice, Kragujevac,
Kashteli, Split..

Balet i institut za strane jezike..

A za prijatelje, neverovatno je, ali prave prijatelje
sam tek upoznala na faksu.

Venera u Devici: Sitničar. Ljubav prema dužnosti.

E, ovde nema priče o onoj “klasicnoj” ljubavi. Žene s ovom pozicijom vole da pokazuju svoju ljubav kroz ispunjavanje običnih svakodnevnih dužnosti u partnerstvima. Karakteristično je da ona radi sve u kući, od čišćenja, spremanja, uređenja do kuvanja. Ona ne toleriše nered i prljavštinu, ali to lako može nervirati druge, i očas, evo rasprave. Ona u tome ide dotle da sama sebe kritikuje, da ne govorimo o partneru. Muškarci imaju praktičan ukus u ljubavi, često privuku skromne, savesne, neporočne, nevine i izabiraju ženu koja je spremna da im pomogne u životu. Ali se muškarcima predviđa dosta problema na ljubavnom planu. Čistoća i urednost su jako važni kriterijumi kada žena izabira partnera. Jako je važno da nauči da samo konstruktivna kritika daje rezultate, ona druga: ŽVOCANJE, samo usamljenost i razilaženje – ljudi beže od nje!

Prisutan je perfekcionizam i ljubav prema detaljima i sitnicama, što može biti iskorišceno u karijeri za vrstu specijalističkih i preciznih poslova. Dosta savesna ličnost, a život joj nametne najčešće posao na osnovu talenta za organizaciju uređenja prostora ili gde se traži estetika i urednost. Ima dosta skrivenih talenata, a najviše voli da radi tamo gde može biti od koristi drugima. Ova Venera obožava da obezbeđuje da stvari oko nje funkcionišu ispravno i ne može da se odmara kada zna da nije tako. Teško je u tome ko može prevariti, naročito ne njeno oštro oko! Generalno govoreći, spremna je na velike napore i okupirana željom da pomogne drugima. A da vas pitam nešto: gde ste tu vi, i koliko ima smisla posvećivati sebe tuđim potrebama? Razmislite koliko vas iskorišcavaju.

DEVICA

U ljubavi, Devica traga za kvalitetom, nikako za kvantitetom. Upravo zato ima veoma malo pravih ljubavnih veza, a i one koje ima, predodređene su da se ružno završe. Ne trpi agresivnost u ljubavi, niti u životu. Neobično je nežna i to ne skriva.

Muškarac - Frustriran je i radoznao. Kad voli, to je istinski i svoju ljubav dokazuje krajnje jednostavno. Prava je maza.

Žena - Favorizuje seks pod tušem. Često glumi zavodnicu, a da bi izazvala sažaljenje suprotnog pola, pretvara se da je bolesna, ili premorena.

ZENA
Na prvi pogled je vrlo stroga, dobro opskrbljena svim mogucim manirima ponasanja. Naravno, iza te dobro uvezbane poze krije se dostojanstvena i emotivna priroda. Ali, do njenih tananih emocija i strasti oslobodjenih "teskih stega", stize se samo uz beskrajno strpljenje, neprekidno dokazivanje i bezrezervnu ljubav.

MUSKARAC
Deluje rezervisano i "ugladjeno", naravno sve u pokusaju da dobro kontrolise svoja osecanja i strasti. Ipak, moguce ga je izbaciti iz te "ustirkane poze", ukoliko partnerka pokazuje iskrena osecanja, rafinirane strasti i visoki stil. Duhovnost mu je veoma vazna, ali ni on nije imun na "napade vrelih strasti".

Ljubavni stil
Vrlo su zahtevni -- svaki detalj je vazan! Obozava osecaj bliskosti i poverenja, narocito ima potrebu da se nalazi na, odnosno da ostvari istu talasnu duzinu sa svojim partnerom. Stil i tehnika vodjenja ljubavi su jako vazni, ali uz obaveznu "umerenost u svemu" -- znaci, bez preterivanja.

Polozaj
Polozaj u kome sedite partneru u krilu (za zene, a za muskarce obrnuto), dodiri ruku su jako vazni narocito po vratu i grudima. Neki od lezecih polozaja licem uz lice, kao i mogucnost da tacno vidite partnerove izraze lice.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito stomak i deo od pupka na nize.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: necija boja glasa, gestikulacija ili mimika, celokupni izgled i pokreti.

Back