Ajde ja malo ozbiljnije da pisem,posto vidim da ima mnogo kontradiktornosti ....
Ja ne znam kom znaku pripadam po karakteristikama .... mislim ok , ja sam devica podznak jarac,ali....
Nisam nesto pedantna,ne vodim racuna o frizuri,zapravo mrzi me da se feniram svaki dan.... tesko se naljutim i dosta prastam,jako sam tolerantna,ali kada mi pukne NIKADA vise ni ne pogledam tu osobu.Visoka sam ,tanka ,tamne kose i ociju.Volim da posmatram i slusam ljude,pa da na osnovu toga zakljucim da li su vredni paznje ili ne.Narocito uzivam da slusam pametne i visprene ljude.... Sve me zanima,stalno ucim nesto novo.. Imam cak tri zvanja totalno razlicitog tipa.Nisam bas pricljiva,ja volim kratko i jasno ....
Uzivam da slusam blizance kako pricaju,lazu i mazu ..... mmmmmmm , ja to nikada ne bih umela tako.Ljubomorna sam na mogucnost blizanca da se distancira od problema,nekada mozda i previse.
Ja sam drugacija.Previse sam osetljiva i rasplacem se na svaciju suzu ..... na crtic ..... Ali isto tako nikada ne igram dvostruku igru.Iritira me da sam sa osobom super dok je prisutna,a cim okrene ledja da pljujem.Ne,ja sve kazem odmah.Cesto mozda imam probleme,ali to je jace od mene.Cak toliko nemam kocnice da sam koliko prema sebi toliko i prema drugima kriticna.Mislim ne trazim dlaku u jajetu,al kazem kada me neko priupita sve sto mislim.Ne guram nos gde mu nije mesto.
Od neprikosnovenog mi je znacaja prostor.Moj svet koji niko ne moze da uzurpira.Vuk samotnjak sam povremeno.Cesto npr. idem u vikendicu (kada moji ne idu naravno) sama i uzivam u toj samoci u kojoj opet i nisam tako sama,jer tu su setnje u zoru i stapanje sa prirodom satima sedeci na korenu drveta koji izbija iz zemlje.
Evo necega,pa ako neko moze da mi pojasni mene.... hvala unaprred.
http://img223.imageshack.us/img223/8224/14497jx8.jpg