gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
device su bre smorne do bola... na zhenske mislim....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......
ima dvaes godina da se pichkarash sta je ko mislio kad je ono rekao....
Шон:ma jok bre girl... izgazio ja nju jer nije bila zadovoljavajuca ko osoba... sha cesh, perfecionista pa josh sam malko i ezoterichan![]()
StoRmyGirl:Uh.. Zar ti ne znash za onu,
"Sve najbolje o bivshim ljubavima, da
bi se znalo ko je nosio pantalone u vezi"?
Upamti to! Mozhda ti mi Device jesmo dosadne
i ne - zadovoljavajutje, ali ovo ti je zaista prijateljski savet..
Znam svega par i nisam primetio razliku neku od muških.....Al umeju da smarajuuuu, to si u pravu.....Шон:device su bre smorne do bola... na zhenske mislim....
Шон:pa ja i pricham najbolje...uvek treba imati analitichku distancu prema svemu pa i emotivnim vezama... sadashnjim il' bivshim svejedno, se slazhesh? il' mislish da oko nas raste cvece iz betona i da je zhivot mirisno polje puno leprtirica i cvrkuta ptichica...

zna se....

danicca:Pa dewicama nishta ne fali! Tachno je da mozda ''izmishljaju'' ili tripuju ali su za razliku do mnogih znakova PAMETNE ali zbilja pametne i inteligentne. Ne govorim to jer sam ja dewica vec jer se zna.. astrolozi svi to znaju i svaki ce to reci. Bar je meni svaki rekao! A rogati znaci.. ha ha.. imala sam jednog, i znate shta? NIKAD VISE HVALA LEPO! Oni kao da su od kamena pgotovo jarchevi.
Imamo mi devica mane... ijaoooo jos kako... ali te su mane u nasoj glavi samo.
ovan je najachi znak od svih.... to si lepo rekla da su mane samo u vashoj glavi i bilo bi to ok kad biste zhivele same. ali chim si u vezi sa nekim nema toga.... samo u mojoj glavi.... mis'