Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Neznam ni jednu koja je perverzna..
Sve su moderne ...
Sve su moderne ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne razumem ovo u potpunosti.... Jel mozes malo da pojasnis?Psihologue:Pišeš kao da si u obrazovanju..
Bu_Rek:Ne razumem ovo u potpunosti.... Jel mozes malo da pojasnis?
StoRmyGirl:Rakovi redovno imaju potrebu da se dopadnu devojkama i zhenama.
Nemam problem sa tim, poshto ne patim od toga da se istima svidim, ali
chim se ja nekome svidim - eto problema!
I tako je bilo u pochetku..
Sada se trudi samo oko mene, a ja sam se "zalepila" tako
da i ne vidim da li uopshte postoji neko oko mene.![]()
Jos uvek nisam visoko obrazovana,ali cu se truditi da budem,ako si mislio na to.Tek sam upisala fax...Psihologue:Hteo sam reći da lepo i korektno sklapaš rečenice
pa sam mislio da si u obrazovanju..
Znači da si visoko obrazovana,to sam mislio..

Device su povucene, pa se to toliko ne vidi, ali kada provalimalla-malla:Jel istina da su djevice perverzne?
.....Romanticne, ali i perverzne
......
Bu_Rek:.
Uvek volim da mislim da su svi ljudi u sustini dobri. Onda su razocaram kad vidim da nije tako. Onda ja hocu da ih ucinim boljima,pa se trudim da ih "prevaspitam",ne zbog mene,vec radi njih,da bi stvarno bili bolji. Neki to onda protumace na pogresan nacin,pa ja onda budem koristoljubiva ili tvrdoglava. Jednostavno se trudim da sagledam stvari objektivno i onda da ih poboljsam.Samo sto malo ljudi to razume....![]()
![]()
![]()
Iz mog iskustva, perverzne tip ada su spremne na perverzije i eksperimente s ljudima kojima su u vezi, a i s kojma nisu(ja pričam o mlađim djevicama)...Zatim pukne ih perverzni momenat pa prepričavaju neke događaje i situacije...U globalu mislim da imaju perverzan um koji samo čeka momenat da se oslobodi privida čistunca i raspe svoje bisere pred svijetshoshon:Rakova se cuvam ...Ne bi mi bilo prvi put da dobijem klesta,osim u izuzetnim situacijama....Kad smo vec kod devica,mozes li da pojasnis sta mislis pod onim "perverzne"?Da li to podrazumeva klasicnu perverziju ,tipa "voli-da-se-izivljava-na-drugima" perverziju ili...
Negde sam cuo da device imaju specifican pogled i da,ako znas da citas kako treba,sve sto te zanima mozes da otkrijes u momentu...

znam brdo djevica, a vaga još i više i to sam primjetila kod njih, čini mi se da je kod djevica čak izraženije , češće nego kod vagaStoRmyGirl:Malla malla, a otkud ti ideja da su i Vage takve?
Znash neku Devicu i Vagu ili..?