KO SU DEVICE?

Meni je to jedna djevica rekla osobno, pa sam morala provjeriti, a i čini mi se da bi moglo biti istine. I djevice i vage stalno izigravaju neke čistunce i estete ali i jedni i drugi su perverzni za poludit...ili se ja to družim s nekim posebnim primjercima?

Sa druge strane razmišljam o konstantnoj potrebi Devica
da budu u pravu..
Meri se sa tvrdoglavošću..
I ako jesu i ako nisu u pravu su...
Tako izvrnu činjenično stanje da se zapitam ponekad
šta se dešava...
Zato da ne bih dolazio u situaciju da se raspravljam ko
je u pravu a ko ne uradio sam dve stvari...
1....Obično kažem:Nema problema u pravu si naravno.
Ne dolazi do ubeđivanja i svađe ali opet se završi na moj
način upakovano lepo i uz naravno lepe reči..
2.....U početku sam tražio da mi se napiše šta se tačno
traži od mene,jer nisam nalazio izlaza za njena tumačenja
onog što se traži od mene...

I na kraju ako se nema strpljenja ne ulaziti u vezu sa Devicama..

E vidis ja bas za sebe mislim da sam jednostavna. Budi dobar i iskren prema meni i nema problema. U protivnom ako me "nagazis" i ja cu tebe...

Uvek volim da mislim da su svi ljudi u sustini dobri. Onda su razocaram kad vidim da nije tako. Onda ja hocu da ih ucinim boljima,pa se trudim da ih "prevaspitam",ne zbog mene,vec radi njih,da bi stvarno bili bolji. Neki to onda protumace na pogresan nacin,pa ja onda budem koristoljubiva ili tvrdoglava. Jednostavno se trudim da sagledam stvari objektivno i onda da ih poboljsam.Samo sto malo ljudi to razume.... :( :( :(

Rakovi redovno imaju potrebu da se dopadnu devojkama i zhenama.
Nemam problem sa tim, poshto ne patim od toga da se istima svidim, ali
chim se ja nekome svidim - eto problema!
I tako je bilo u pochetku..
Sada se trudi samo oko mene, a ja sam se "zalepila" tako
da i ne vidim da li uopshte postoji neko oko mene. :D

StoRmyGirl:
Rakovi redovno imaju potrebu da se dopadnu devojkama i zhenama.
Nemam problem sa tim, poshto ne patim od toga da se istima svidim, ali
chim se ja nekome svidim - eto problema!
I tako je bilo u pochetku..
Sada se trudi samo oko mene, a ja sam se "zalepila" tako
da i ne vidim da li uopshte postoji neko oko mene. :D

Mislim da rakovi baš puno ne gledaju na lepotu
ili drugačije rečeno nemaju dar za estetiku...
Mada koliko nemamo dar za lepo dobijemo lepo..

Psihologue:
Hteo sam reći da lepo i korektno sklapaš rečenice
pa sam mislio da si u obrazovanju..
Znači da si visoko obrazovana,to sam mislio..
Jos uvek nisam visoko obrazovana,ali cu se truditi da budem,ako si mislio na to.Tek sam upisala fax...
U svakom slucaju prihvaticu to kao kompliment. Hvala! :)

Rakova se cuvam ...Ne bi mi bilo prvi put da dobijem klesta,osim u izuzetnim situacijama....Kad smo vec kod devica,mozes li da pojasnis sta mislis pod onim "perverzne"?Da li to podrazumeva klasicnu perverziju ,tipa "voli-da-se-izivljava-na-drugima" perverziju ili...
Negde sam cuo da device imaju specifican pogled i da,ako znas da citas kako treba,sve sto te zanima mozes da otkrijes u momentu...

Bu_Rek:
.

Uvek volim da mislim da su svi ljudi u sustini dobri. Onda su razocaram kad vidim da nije tako. Onda ja hocu da ih ucinim boljima,pa se trudim da ih "prevaspitam",ne zbog mene,vec radi njih,da bi stvarno bili bolji. Neki to onda protumace na pogresan nacin,pa ja onda budem koristoljubiva ili tvrdoglava. Jednostavno se trudim da sagledam stvari objektivno i onda da ih poboljsam.Samo sto malo ljudi to razume.... :( :( :(

Analiza ti je prava...To znaci da ne mozes da budes sa svakim u bilo kakvoj vezi....Svi ljudi u sustini jesu dobri,ali vecina to nece da prizna ,najpre sebi i tu lezi problem...Vecina zeli nesto u svom zivotu i u zavisnosti od toga primenjuje obrazac ponasanja sa kojim su se poistovetili tokom godina i godina ....Istina je da su mnogi obrasci ,koji vremenom postaju sastavni deo licnosti koja je i sama odredjeni obrazac, imaju za zadatak da brane licnost po svaku cenu i tada nastaje konflikt....

shoshon:
Rakova se cuvam ...Ne bi mi bilo prvi put da dobijem klesta,osim u izuzetnim situacijama....Kad smo vec kod devica,mozes li da pojasnis sta mislis pod onim "perverzne"?Da li to podrazumeva klasicnu perverziju ,tipa "voli-da-se-izivljava-na-drugima" perverziju ili...
Negde sam cuo da device imaju specifican pogled i da,ako znas da citas kako treba,sve sto te zanima mozes da otkrijes u momentu...
Iz mog iskustva, perverzne tip ada su spremne na perverzije i eksperimente s ljudima kojima su u vezi, a i s kojma nisu(ja pričam o mlađim djevicama)...Zatim pukne ih perverzni momenat pa prepričavaju neke događaje i situacije...U globalu mislim da imaju perverzan um koji samo čeka momenat da se oslobodi privida čistunca i raspe svoje bisere pred svijet :lol:

Back