KO SU DEVICE?

E, pa da vam malo pomognem: Kao osoba rodjena u ovom znaku:) , znam da su Djevice nezadovoljne sa svijetom i ljudima oko sebe jer djeluju haoticno, neuredno, neracionalno. E, sad...nismo mi toliko nezanimljivi i hladni kakavim nas predstavljate. Analiziramo vise od bilo kojeg znaka, najsistematicniji smo i najbolje se snalazimo u poslovima koji zahtjevaju rpeciznost. Strpljivi smo, pa zbog toga mozemo obavljati i najdosadnije zadatke temeljito i precizno, sto jedan Blizanac nikad ne bi mogao zbog svoje povrsnosti. Idemo u dubinu stvari i beskrajno trpimo (malo slicnosti sa Rakovima) , ali svoje emocije ne ispoljavamo , pa zbog toga trpi nas probavni traskt. Niko nema vise problema sa zeludcem od jedne Djevice

A drguim ljudima to iz nekog rtazloga smeta, mozda se samo osjecaju inferiorno, sta li?:) Moram malo da vas pecnem, jer ste se toliko ozbiljno latili blacenja ovog znaka (cast izuzecima) da je to vec komicno!
Uzgred veliki pozdrav za Mister Raka

Svaka cast! Ja sam jedna netolerantna, bolesno sitnicava Devica i zaista, vecito nezadovoljna! Moram priznati, da sve sto si napisao, pocevsi od toga kako nas drugi gledaju do toga kako to utice na nase zdravlje je i vise nego tacno! Pozdrav za White Dragon! :)

Hvala, hvala, uzgred ja sam zenskog pola :) kao i ti draga moja. Cijelog zivota sam okruzena pripadnicima ovog znaka i muskim i zenskim , mogu reci jos samo da zene djevice perfektno vode domacinstvo. Imaju najurednije kuce, najbolje vaspitanu djecu i najharmonicnije odnose u braku, jer su PRILAGODLJIVE, sto je jedna od njihvoh velikih kvaliteta. Partneru nakon brojnih analiza predaju srce i vjeruju mu u potpunosti. Ukoliko im se desi ljubavno razocarenje, spremne su da okrive sebe i da traze gresku u sebi, pokusavajuci da je poprave. Zbog toga cesto bivaju iskoristene i od drugih. Srecnije su u zrelijim godinama, kad vec imaju svoju porodicu ili svoj dom, posao, nesto u cemu su se na svoj nacin afirmisali

i jedno pitanje za kleopatru sa pocetka , ako jos prati ovu temu: Zasto zivis sa osobom kod koje ti toliko stvari smeta? Volis da mucis sebe ili...?
Ukoliko si rodjena u znaku Ribe ne bi zacudilo, ali ako nisi...

Da se ubijes: kadija tuzi, kadija sudi. "Sklone laganju...", kaze jedan JARAC!? Jao! Nije li to onaj znak koji je izmislio moralna nacela i norme drustvenog ponasanja?
Nikad jos nisam dozivela da nas neko iskritikuje onako kako mi sami sebe mozemo.
Ja to posmatram drugacije, veliki pozdrav za tu "lazljivu" Devicu! Svaka joj cast kada je uspela da laze svog Jarca i da ga zadrzi 20 godina. ;)

:grin: evo vam jos jedne device.do sad nisam toliko verovala u horoskop,ali toliko slicnosti je prosto nemoguce...mislim kad su u pitanju yenske device.o muskim ne znam ama bas nista ali verovacu nasem psihologu na rec! komplikovane smo, teske, nervozne, menjemo raspolozenje sto puta dnevno...pa se pitamo zasto nas ne vole

i evo da vam jos prokomentarisem neke delove o"nama":
-da smo BOLESNO iskrene-to se ne slazem-umem da lazem,narocito za sitnice(cesto bez ikakvog razloga
-da smo verni i odani prijatelji-to je tacno,jer kad nekog volim,cinim sve,i volim tu osobu beskrajno(ali bas na njima umem i da se derem i histerisem i tada me srce boli ali ne mogu da se suzdrzim)
-iako sam jako verna u vezi,obozavam da flertujem i zaljubljujem se lako,a ako ta ljubav nije prava ostavljam ga hladnokrvno zbog nekog koga mozda poznajem i par dana(ponavljam-ako je mr.pravi onda se tako nesto ne moze desiti ni da se Javier Bardem pojavi
i tako,mozda se setim jos necega ali idem da spavam,a ako nekog zanima nesto,narocito Psiholog-a neka pita.LAKU NOC

evo ja sam muska Devica

ono

nekad se okupam

ponekad operem zube

volim ribe koje cirkaju i koje uzivaju u zivotu,i kojima mogu da teram matorce u pm

lazem prijatelje i cesto pozajmljujem kintu od njih

cim fali makar miligram heroina , provalim i popizdim

cmok

Back