Mimica NS
Početnik
- Poruka
- 28
thank you!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

_alexandar:E, ja sam dupla devica i potpuno je tacno da su perfekcionisti do bola, sudeci po tome shto su mi rekli ljudi iz moje okoline. Sve mora da bude na svom mestu inache nemam mira, zato nikada ne mogu normalno da se odmorim, potpuni smo radoholichari i ubijamo se od rada samo da bismo dokazali da smo najbolji.
kacica:Ja sam Devica-Lavica.Sreca pa imam lep podznak,hmmm,pitanje je,ali je bolji nego znak...
Znam samo da smo hipohondri,isceniramo nesto sto ne postoji,nismo nikad ni sa cim zadovoljni,uvek traziimo dlaku u jajetu,opsednuti smo cistocom,od drveta ne vidimo sumu i naposletku,MNOOgo smo nervozni...
Dobro je to sto smo metodicni,sistematicni i radni.Posteni smo i u poslu i u ljubavi.Stojimo cvrsto na zemlji,uglavnom se slazemo sa zemljanim znacima,to kazem sudeci po svom iskustvu...
E, vala ne znam za druge, ali ja vala imam takmicharski duh, kao i vecina devica koje poznajem. Svako od nas se takmichi da bude najbolji. Npr. moja drugarica (koja je isto dupla devica) bukvalno se takmicjhimo ko che shta bolje da uradi. Sushta je istina da device pate od toga da budu najbolje i vecina svojim radom to uspe, ako nije najbolja, uvek, ali uvek, se nalazi medju najboljima.Psihologue:Greška..Uopšte se ne dokazuje da ste najbolji već da radite ispravno a to je velika
razlika..Device žene nisu takmičari već vole pravila i to ih održava,dok muškarci
takođe nisu takmičarski nastrojeni već pokazuju okolini koliko mogu da improvizuju
silom prilika...
Tamara_L:Ja znam bar pet devica koje uooopste nisu takmicarski nastrojene....i nesto se posebno ne isticu, sve je t o stvar gomile drugih stvari u horoskopu[/QU Sve smo razlicite na svoj nacin...zavisi od nacina zivota uslova... i mnogo mngo drugih stvari....zve ove osobine lice i na druge znake pomalo...pokupi od ovog pa od onog....a sve strpasmo kod devica....pozzz dupla devica....
stojana:Mislim da emocionalno nije dobro biti devica pogotovu ne dupla....sve druge ces stavi ti ispred sebe a ti kad stigne na red....sve ostalo je ok pa neko mora da bude i devica i da zvoca...kekekekTamara_L:Ja znam bar pet devica koje uooopste nisu takmicarski nastrojene....i nesto se posebno ne isticu, sve je t o stvar gomile drugih stvari u horoskopu[/QU Sve smo razlicite na svoj nacin...zavisi od nacina zivota uslova... i mnogo mngo drugih stvari....zve ove osobine lice i na druge znake pomalo...pokupi od ovog pa od onog....a sve strpasmo kod devica....pozzz dupla devica....
goxy:Mlogo smo bre stidljive.....kad su povredjene reaguju bez pravila ,ponakad prasnu a ponekad se uvuku u sebe...Veoma veran znak jedan od najvernijih 8-) ......
Ajd` sto su neodoljive,nego ako im to slucajno stavis do znanja, `oce da zbrisu....Psihologue:Neodoljive device za mene
Devica\Bik Uuuuuuuzasno ljubomorna u vezi, posesivna i cesto nesigurna. U vezi sam sa Ribom... Njemu je sve to nerazumljivo i potpuno nepotrebno,jer nema razloga. 
svetlanke:evo ja poznajem dosta devica, i imam ih u svom najblizem okruzenju...dopadaju mi se generalno, analiticne su do besvesti, perfekcionisti, ali isto tako su veoma nadrndane i ono sto mene strasno povredjuje (dupli rak) - umeju da budu surovo, okrutno racionalne!!! i to vazi i za zene i za muskarce device bez razlike...
kacica:Ja sam Devica-Lavica.Sreca pa imam lep podznak,hmmm,pitanje je,ali je bolji nego znak...
Znam samo da smo hipohondri,isceniramo nesto sto ne postoji,nismo nikad ni sa cim zadovoljni,uvek traziimo dlaku u jajetu,opsednuti smo cistocom,od drveta ne vidimo sumu i naposletku,MNOOgo smo nervozni...
Dobro je to sto smo metodicni,sistematicni i radni.Posteni smo i u poslu i u ljubavi.Stojimo cvrsto na zemlji,uglavnom se slazemo sa zemljanim znacima,to kazem sudeci po svom iskustvu...
ops:Psihologue:Taj sud realnosti koji i mislite da imate,zeleo bih o njemu par reci..
Zasto DEVICE misle da su realne?
Zasto DEVICE misle da je njihov sud najbolji?
Zasto DEVICE misle da rade najbolje za sve?
Zasto DEVICE imaju cudnu osobinu da su non stop nezadovoljne?