Које би астролошке показатеље узела за Скарсгардову војну службу?

Sad sam malo pogledala biografiju o njemu na wikiju. (Vidim da je bio u antiterorističkim jedinicama.)
Ne znam kakav je ovako, ali dosta Ovna ovde ima, iako se izražava na devičanske, vaginske i ostale načine. Znači hrabrost u službi drugih. U službi naroda (Mesec na Asc).
Pa ne znam... Evo recimo... Razmišljanje...
Ima Mesec na Asc (nacionalna osećanja) (u Lavu), konjukcija Sunce (nacionalni ponos), i to Sunce je u Devici (šesta, služenje, služba, vojska), i kao dispozitor tog Meseca. 
Vladar Asc, i dispozitor Sunca, Merkur je u konjukciji sa Marsom (koji mu vlada osmom, rat).
Treba pogledati Saturn... Jer mi za vojnika treba dobar odnos Saturna i Marsa. Poslušnost, nesukobljavanje sa autoritetima.
Mislim da taj tzv slabiji Mars u Vagi je veoma poslušan jer je to znak egzaltacije Saturna. On obožava vlast i nadređene.
Saturn mu kvadrira onaj teroristički Uran u Škorpiji u trećoj. 
Njegov Mars služi Saturnu u Lavu (neki slavni, uvaženi generali) u dvanaestoj (neki ljudi iz senke, to je nešto podsvesno, osećanje odgovornosti). 
Saturn u dvanaestoj često imaju ljudi koji se na neki način bave spoljnom politikom, ambasadori (njemu je dispozitor Saturna Sunce na Asc).
On svojim radom (film, dvanaesta), donosi slavu i svojoj naciji. Jupiter, vladar četvrte na MC-u. U inostranstvu, nešto vezano za svoju naciju. Ambasadori imaju Jupiter povezan sa desetom i Saturn u dvanaestoj. (A njemu je to identitet, jer je dispozitorom Saturn došao na Asc).
Četvrta, domovina, nacionalnost, je u Strelcu, Jupiter na MC-u, karijera... I u trigonu je sa tom konjukcijom Marsa i Merkura.
Vojska se često gleda (kao služba, vojnik) preko šeste.
Terorizam se vezuje za Vodoliju u kombinaciji sa Marsom.
Njemu Vodolija vlada šestom, a Uran je u Škorpiji, egzaltiran, u konjukciji sa SMČ-om (koji se uzima kao veći nego sam vladar znaka u kom je (ako se dobro sećam))...
Takođe osma (koja se opet vezuje za ratove, i te neke iznenadne nesreće ili turbulencije), mu je u Ovnu.
Sve to mu je povezano sa trećom serijom i Merkurom (Mars konjukcija Merkur).
Mislim za antiterorizam ti treba veoma dobra povezanost sa merkurovskim... 
I dispozitor Marsa, Venera mu je opet u znaku službe, u Devici, u prvoj (ovnovska kuća), tu se Mars dobro snalazi. Tako da nije mi ovo baš tako slab Mars, samo je vazdušni (obojen Merkurom i trećom).
Kod njega mi to deluje povezano.
Vidim da se spominje neki problem sa učenjem jezika (hehe, naglašena je ta treća, i taj SMČ konjukcija Uran, trauma vezana za jezik, često ti ljudi imaju neki problem sa govorom) i Mars konjukcija Merkur..
Veoma ponosan (Mars u drugoj), konjukcija vladar Asc.
Gledala sam nedavno kartu uspešnog vojnog lica, Bik, sa Marsom u Biku u dvanaestoj i jakim Saturnom. 
Bik mi deluje baš nekako kao ti likovi, smireno i ćutljivo, sa oružjem, ali bolje ga ne diraj.