E pa hvaallaaaa :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Schveca:
w.witch:I meni je tada rodjendan.Ti si peta za koju znam.)

Psihologue:Device gde ste device?
Kod kuće, ispred kompjutera
......At this moment

alzo:Kakva je kombinacija devica podznak blizanac / 17.09.1961/ Meni se cini vesela kombinacija, nikako da odrastem.Ima li pomoci?
filiso:svasta sam ovde procitala......ja sam devica, i u zivotu nisam nikad nista izanalizirala, kamo srece da jesam, nego uvek glavom kroz zid... nisam bolesno uredna, nisam perfekcionista, nisam stidljiva, naprotiv, obozavam da budem u centru paznje, nisam skromna, nije zdravo koliko sam tolerantna, tvrdoglava sam, brojke i detalji me ne zanimaju, nikad ne bih bila racunovodja ili bilo sta slicno. Ne podnosim neodlucne i pasivne ljude, jer ja nisam takva, ne podnosim lazi, skrivanja, iskrena sam u toj meri da cesto sebi napravim takvo (*&^^^$$^**^%$## da je to strasno... Iznad svega sam emotivna emotivna i emotivna, a to sto nisam u stanju da cmizdrim za svaku glupost i pred svima me ne cini hladnom i surovom, nego svoje emotivne lomove resavam sama, sto je i red, ne ide da opterecujem ljude mojim problemima, mada svi ostali uopste nemaju taj problem, ja im dodjem kao glavni psihoterapeut... ali to je ok, jer svi oni su moji prijatelji, pravi, jer povrsna drugarstva me ne zanimaju, zapravo me zamaraju, a bas i nisam u fazonu da se foliram, cisto radi kurtoazije... i nervira me to generalizovanje, kako kome kazem da sam devica, svi navode iste osobine koje nemaju veze sa mnom... mada mozda sve to ima veze sa tim mojim marsom i venerom u lavu, podznakom u vodoliji, mesecom u vagi isl... svejedno, ja sam devica, i znam mnogo, mnogo devica koje su kao ja... ni muske device nisu strasne, njih zajedno sa lavovima, strelcevima, skorpijama,vodolijama i bikovima jedem za dorucak
![]()
![]()
![]()
ops:
Elem:
tvrdoglavaemilya:Ja sam devica/rak, mesec u biku i mogu reci da:
1.volim da analiziram druge i trazm mane, kritikujem;
2.perfekcionista sam;
3.ne volim da govorim o svojim osecanjima;
4.dosta sam tiha i mirna;
5.prema onima koji me ne znaju sam dosta hladna i kruta;
6.tvrdoglava i ponosna, vrlo retko priznajem svoju gresku;
7.altruista;
8.razum-vazniji od osacanja;
9.ljubazna,uredna;
10.brinem o detaljima (kosa-najvazniji detalj).
Toliko od mene....
strelica86:Poznajem par muskih osoba rodjenih u znaku device... nevidjeni su smaraciInace, ja sam strelac/jarac.