KO SU DEVICE?

Rak u podznaku me tera na depresiju, tačnije povećava ionako skonost ka depresiji i prevelikoj (samo)analizi prisutan kod Devica.

Ja sam dupla devica, šta li mene bedači...:think: Kad nemam dovoljno love, kada nisam sigurna da me taj neko voli do seče vena, kada nisam u pravu, a znam da jesam:zcepanje:..kada sam sama, a i kada ne mogu da budem sama...za nas je bavljenje sportom zakon. To nas dovodi u zen. Kao i puno rada. Samo da se glava redovno prazni.

- - - - - - - - - -

ja ista kombinacija samo obrnutim redosledom znak/podznak,znam kako ti je :lol: teski smo ali pravicni mislim da sam to vec napomenuo negde

Pravični, ali beskorisni. Ne znamo od toga da napravimo politiku ponašanja. Samo upadamo u fajtove. Godinu dana kasnije se ispostavi da smo bili u pravu. Veoma često je tako.

Tačno mada ja nisam materijalista...Novac mi služi do granice da mogu da zadovoljim ipak više duhovne potrebe...:) Mene strašno nervira nelojalnost i dvoličnost...Kada sam recimo sa nekom u vezi i vidim da ona vrda mene to skroz smori i gledam da je eliminišem skroz kao ''prijateljicu'', nisam u fazonu foliranja i igranja igara...Često sam sa nekima prekinuo i propustio šansu za par ''slatkih'' trenutaka ali sam ih nas duže staze pravilno procenio...Sa ljigavcima ne želim da budem ni prijatelj a kamoli...Mada mogu i dosta dugo da trpim i pokušavam stvari da spasim vezu, ali kada se jednom u meni nešto slomi...

Tačno mada ja nisam materijalista...Novac mi služi do granice da mogu da zadovoljim ipak više duhovne potrebe...:) Mene strašno nervira nelojalnost i dvoličnost...Kada sam recimo sa nekom u vezi i vidim da ona vrda mene to skroz smori i gledam da je eliminišem skroz kao ''prijateljicu'', nisam u fazonu foliranja i igranja igara...Često sam sa nekima prekinuo i propustio šansu za par ''slatkih'' trenutaka ali sam ih nas duže staze pravilno procenio...Sa ljigavcima ne želim da budem ni prijatelj a kamoli...Mada mogu i dosta dugo da trpim i pokušavam stvari da spasim vezu, ali kada se jednom u meni nešto slomi...

Ja volim novac, jer mi daje slobodu među ovim debilima. Nelojalnost? Ubivam.

Ja nisam neki poznavalac astrologije,Djevica sam a za podznak nisam sigurna jer na nekim sajtovima mi ispadne da sam Rak, negdje Lav a negdje Blizanci. :)
Perfejcionista sam,analiticna,tvrdoglava,nisam strpljiva, kriticna rijetko,pedantna nisam, inteligentna da, impulsivna sam i spontana, idem iz krajnosti u krajnost, otvorena sam i optimista nepopravljivi, kad nesto mislim zelim da to svi znaju,ishitrena sam, :3 imam portrebu za dokazivanjem i obozavam da radim stvari koje su za okolinu sokantne, haha volim knjige i umjetnost. Jarceve ne volim ne slazemo se uopste, Ribe isto tako petolicne su, muski Bikovi su smorovi a zenski su vrh .E sada jel bi neko mogao da mi kaze da li sam ja neka mutaciha znaka o. o ili sta?

Ja nisam neki poznavalac astrologije,Djevica sam a za podznak nisam sigurna jer na nekim sajtovima mi ispadne da sam Rak, negdje Lav a negdje Blizanci. :)
Perfejcionista sam,analiticna,tvrdoglava,nisam strpljiva, kriticna rijetko,pedantna nisam, inteligentna da, impulsivna sam i spontana, idem iz krajnosti u krajnost, otvorena sam i optimista nepopravljivi, kad nesto mislim zelim da to svi znaju,ishitrena sam, :3 imam portrebu za dokazivanjem i obozavam da radim stvari koje su za okolinu sokantne, haha volim knjige i umjetnost. Jarceve ne volim ne slazemo se uopste, Ribe isto tako petolicne su, muski Bikovi su smorovi a zenski su vrh .E sada jel bi neko mogao da mi kaze da li sam ja neka mutaciha znaka o. o ili sta?

Ti si neka čudna devica :)

posto sam i ja devica,voleo bih da sto vise vas,koji ste u istom znaku,pogledate ovu sliku,te da komentarisete malo.ima li istine u ovome i jeste li se pronasli barem malo? ili ste skroz drugaciji? ja sam se licno pronasao i to poprilicno.pogotovo ovo za buku,nemogu da podnesem,uznemirava me. pozz :hvala:

yu.JPG

Pronasao se, ali sam jarac.

Sta to znaci? To znaci da se mozete pronaci u svakom bullshitu, samo malo nasmikate reci i evo ga.

Kojoj osobi jos ne smeta buka? Koliko se njih grozi placa? Mislim jel ima neko ko bas voli da vidi kako drugi place?
Potreban mir? A nekome nije? Pa ljudima sirom sveta je potreban mir, ljudi su osnovali drzavu, policiju, vojsku, pravni sistem da bi ziveli u miru. :lol:

Pogledaj ostale znakove i pronacices nesto u svakom.

Pronasao se, ali sam jarac.

Sta to znaci? To znaci da se mozete pronaci u svakom bullshitu, samo malo nasmikate reci i evo ga.

Kojoj osobi jos ne smeta buka? Koliko se njih grozi placa? Mislim jel ima neko ko bas voli da vidi kako drugi place?
Potreban mir? A nekome nije? Pa ljudima sirom sveta je potreban mir, ljudi su osnovali drzavu, policiju, vojsku, pravni sistem da bi ziveli u miru. :lol:

Pogledaj ostale znakove i pronacices nesto u svakom.
a ne ne.,..u pogresnom kontekstu si shvatio. osobe koje svako vece idu u diskoteku,klub,njima ne smeta buka,ne? i imas ljude koji nikako ne vole mir,mislim,ne drzi ih mesto,vole non stop da lutaju,skitaju...na taj mir se mislilo u tekstu,a ne na globalni mir. ali dobro,jarac si.

a ne ne.,..u pogresnom kontekstu si shvatio. osobe koje svako vece idu u diskoteku,klub,njima ne smeta buka,ne? i imas ljude koji nikako ne vole mir,mislim,ne drzi ih mesto,vole non stop da lutaju,skitaju...na taj mir se mislilo u tekstu,a ne na globalni mir. ali dobro,jarac si.

Veliki broj ljudi ne voli buku po diskoteci, ali kad se naviknu onda im ne predstavlja problem. Osim toga mnoge device izlaze u diskoteku stalno, tako da nema veze.

posto sam i ja devica,voleo bih da sto vise vas,koji ste u istom znaku,pogledate ovu sliku,te da komentarisete malo.ima li istine u ovome i jeste li se pronasli barem malo? ili ste skroz drugaciji? ja sam se licno pronasao i to poprilicno.pogotovo ovo za buku,nemogu da podnesem,uznemirava me. pozz :hvala:

Pogledajte prilog 346221

Delimicno. Vecina navedenog je tacno ali da teze savrsenstvu to ne. Device izvrsavaju odgovorno poslove u drustvu, dobri djaci, bz velikih turbulencija, korektni ali nemaju jasnu sliku savrsenstva niti smeju da zagrizu na taj put zbog opasnosti koje sam put nosi, povlace se kada dodje do uzburkavanja nesvesnih sadrzaja. Uvek ima izuzetaka naravno. Da su dobri analiticari jesu, Jung je ako se ne varam bio Devica.

Opet se varas,Jung je bio LAv,imas internet,bar to nije tesko provjeriti.

Zene Djevice,sigurno jedne od najljepsih zena(uz VAge),mada onako skromne,i realne rijetko kada privlace neku veliku pozornost(ne daju povoda svakakvim debilima),plijene svojim njeznim i pravilnim crtama lica,mirnocom,cistocom,stalozenoscu,inteligencijom ,(u nekim poznim godinama izgledaju redovno peko 10 ,15 godina mladje) pa izgleda da jedino zene Djevice svojim nenasrtljivim,racionalnim,hladnim i pribranim ponasanjem mogu da zainteresuju cak i mene kao Jarca,ovako teskog i principjelnog.

Najvise ljepotica iz zlatnog doba Holywooda su zene rodjene u ovom znaku,Greta GArbo,Ingrid Bergman,Sofija Loren,Lauren Bacall itd.

U ovu Djevicicu sam bio zaljubljen kao djecak,dok jos nisam evoluirao :D

plijene svojim njeznim i pravilnim crtama lica,mirnocom,cistocom,stalozenoscu,inteligencijom ,(u nekim poznim godinama izgledaju redovno peko 10 ,15 godina mladje) pa izgleda da jedino zene Djevice svojim nenasrtljivim,racionalnim,hladnim i pribranim ponasanjem mogu da zainteresuju cak i mene kao Jarca,ovako teskog i principjelnog.

Tebi je vladar znaka los sa Mesecom, u prevodu, ono sto njima treba ti nisi u mogucnosti da im das.

Tebi je vladar znaka los sa Mesecom, u prevodu, ono sto njima treba ti nisi u mogucnosti da im das.

Po cemu su mi vladar znaka Saturn i Mjesec u losem aspektu?Pa nisu u medjusobnom ni kvadratu ni u opoziciji,nego u konjkuciji,a kada su 2 planete u konjukciji onda nisu prepreka jedna drugoj,nego djeluju udruzeno.
Posebno se svidjam Djevicama koje imaju dominaciju LAva u karti,pa im Venera ili Merkur dodje na moj Mjesec i Saturn,a Sunce im radi trigon sa mojim Ju u Biku,i sa planetama u Jarcu,ali i sa onim tipicnim Djevicama sam jako dobar,jer ipak ja imam najvise zemlje u karti.
Problem sa Djevicama je u mom podznaku samo,pa me se na prvi pogled malo prepadnu,jer kao Ac u Strijelcu djelujem neobavezno,bezbrizno pa i malo nestalno,a to Djevice ne vole da vide,one traze prije svega sigurnost u vezi,a ne strast.

Sad trenutno imam par Djevica,kako na poslu,tako i van posla,koje mi se otvoreno slepaju,pa pomisljam da moje So u Jarcu sve vise dolazi do izrazaja,a imajuci u vidu da Ac predstavlja samo nase pocetke,ulazak u zivot,onda je to i logicno.A i vladar podznaka Jupiter mi je u Biku,pa vremenom sve vise fizicki licim i na Bika,pa kako Djevice da odole dominatnom JArcu,sa vladarom karte u Biku ;)

Po cemu su mi vladar znaka Saturn i Mjesec u losem aspektu?

Nisikori je jarac, ima Mesec o Saturn. Danas dok je na nebu obrazovan ovaj aspekt pala je reklama na publiku i povredila ljude. I to ovde divljas sa pretnjama i uvredama od sinoc a sve jer ti je receno da skorpija nije najruzniji znak horoskopa vec jarac.

Tan2015-6-2_171635823_0-620x350.jpg

Treba vas izbegavati sa vremena na vreme. Nosite sa sobom zlu kob.

Hahahah,koji si ti fanatik,nisi normalan,najsikrenije :D

Juce je jedan Strijelac ovdje na raskrscnici pregazilo nesretno 3 ljudi,ima covjek Ju0Mo,pa jeli i Strijelac donosi nesrecu.
Charles Manson,ludjak koji je svojim negativnim govorima,uticao na clanove svoje sekte,da ubijaju ljude,je imao Ju0Me,Ted Bundy najveci serijski ubica u istoriji,je dominatni Strijelac,Jupiterovac.
Hitler sa Ju0Mo pobio samo 6 miliona Zidova,a Nishikori sa Sa0Mo donio zlu kob:rotf:
Ne moze se sa tobom pricati o astrologiji,a izgleda ni o cemu drugom,jer nisi normalna osoba.

Poslednja izmena:

Back