gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Rak u podznaku me tera na depresiju, tačnije povećava ionako skonost ka depresiji i prevelikoj (samo)analizi prisutan kod Devica.
Ja sam dupla devica, šta li mene bedači...
Kad nemam dovoljno love, kada nisam sigurna da me taj neko voli do seče vena, kada nisam u pravu, a znam da jesam
..kada sam sama, a i kada ne mogu da budem sama...za nas je bavljenje sportom zakon. To nas dovodi u zen. Kao i puno rada. Samo da se glava redovno prazni.- - - - - - - - - -
ja ista kombinacija samo obrnutim redosledom znak/podznak,znam kako ti jeteski smo ali pravicni mislim da sam to vec napomenuo negde
Pravični, ali beskorisni. Ne znamo od toga da napravimo politiku ponašanja. Samo upadamo u fajtove. Godinu dana kasnije se ispostavi da smo bili u pravu. Veoma često je tako.
teski smo ali pravicni mislim da sam to vec napomenuo negde
Mene strašno nervira nelojalnost i dvoličnost...Kada sam recimo sa nekom u vezi i vidim da ona vrda mene to skroz smori i gledam da je eliminišem skroz kao ''prijateljicu'', nisam u fazonu foliranja i igranja igara...Često sam sa nekima prekinuo i propustio šansu za par ''slatkih'' trenutaka ali sam ih nas duže staze pravilno procenio...Sa ljigavcima ne želim da budem ni prijatelj a kamoli...Mada mogu i dosta dugo da trpim i pokušavam stvari da spasim vezu, ali kada se jednom u meni nešto slomi...