KO SU DEVICE?

Nije ni bitno.... Ego ti je kao Jupiter.... Rešavaj ti probleme a ja ću da tragam za iskustvima z:) z:)

datum rođenja tj sam položaj sunca nije dovoljan... možda bude jasnije ako se ponovi.
ovo je komentar na nivou osobina znaka iz dnevne štampe. da se ja pitam zabranila bi da time zatupljuju ljude.
recimo, mesec u devici sa suncem gde god poželiš ima više osobina device.
mora da su ti mesec ili mars u lavu. moguće i saturn u prvoj, ili vladar asc?

11412241_1091011557593947_8803402273310993449_n.jpg

datum rođenja tj sam položaj sunca nije dovoljan... možda bude jasnije ako se ponovi.
ovo je komentar na nivou osobina znaka iz dnevne štampe. da se ja pitam zabranila bi da time zatupljuju ljude.
recimo, mesec u devici sa suncem gde god poželiš ima više osobina device.
mora da su ti mesec ili mars u lavu. moguće i saturn u prvoj, ili vladar asc?

Mesec mi je u ribama, mars u devici. Saturn mi je u sedmoj(vodolija) a u prvoj chiron(u lavu), a podznak rak.
Merkur, Venera, Jupiter Lav u drugoj kuci sve.

Sad je sve jasnije.

Rakovi se na svim forumima bune kada im se kaže nešto što im ne odgovara.

Device su skromne, i ne bune se kada im neko kaže za njihove mane. One i same misle da su pune nesavršenstava.

Ali Rakovi svuda ratuju kad im se dirne u ego. Jbg, to je njihov reon. Ego je Rak, Mesec. I evo upravo i ovo je dokaz kako Rakovi prgavo raguju kad im se bilo šta kaže...

Samo što je to Asc, pa više vidi okolina da to radi, nego sam vlasnik natala.

Pa ne znam koliko si Rak, ali Asc Rak je dovoljno bitna stavka da da način nečijeg ponašanja kojeg on u prvom delu života i nije toliko svestan... Rak postaješ tokom ovog života... Tj. postaješ Asc Rak.

Tradicionalan si čovek... Mesec vladar Asc U desetoj, to je Jarčevski Mesec. Imaš izmiksano Bika/Lava (ta druga (što je Bik) naglašena u Lavu), zatim vladar Asc u Ribama (to ti daje osobine Riba)... I Jarca jer je u desetoj (Jarac).

Mars ti je u trećoj (Blizanci), u Devici... Pa voliš da raspravljaš, brzo se ljutiš ali se još brže odljutiš, i ljutiš se za gluposti. Gramatički nacista... I sl. To ti daje inteligenciju, i sklonost ka možda programskim jezicima ili matematici (Devica).

U poslu pokazuješ empatiju (Mesec u desetoj)... Imaš takav odnos sa šefovima, ili si ti takav sa njima... Uglavnom te svi vide kao majku Terezu... (Mesec u polju karijere).

I orijentisan si na karijeru (vladar Asc u desetoj), i na novac (druga)...

Imaš možda slavne pretke... Koji su možda bili neki pravnici (Jupiter u lavu u drugoj)... Ali si i pored toga po tom pitanju skroman (vladar stelijuma Sunce u Devici, ili čak misliš da nisi dovoljno dorastao njima, ili te na neki način stimulišu da se usavršavaš i budeš bolji).

I voliš čudne zrelije žene... Ili voliš čudne partnere, anarhiste, koje voliš da dovodiš u red, da ih prevaspitavaš i izgradiš kao ljude... (Saturn u Vodoliji u sedmoj)... Ili oni tebe...

Ne vidim kartu, mogu samo ovako da bacim usputne komentare...

Tradicionalista... I takvog partenra i tražiš, ali uvek nađeš neke ludake (Vodolija), koje posle želiš da preobratiš u nešto uređeno... Ili neka verzija te priče...

U karijeri će ti pomoći žene, ili majka, ili supruga, ili ćeš tamo upoznati ženu... Preko posla, i preko takvih nekih partnerstava.

Žena će ti biti neka čelična lejdi sa arhetipom Saturna u prvoj. Ili ti takvu želiš, pa ćeš od nje to napraviti.

Može biti da nailaziš stalno na takve. Neko tu nekog hoće da prevaspita. Postoji ili razlika u godinama... Ili neka druga društveno neprihvaćena razlika.

E da...

Zaboravih da kažem. Zbog životnog puta Raka (podznak) kao i zbog Meseca tako jakog u desetoj, žene su jako bitne u tvom životu, ili tačnije neka žena. Naravno sve kreže od majke. Kod Rakova je to uvek bitna tema u životu.
I svoju ženu gledaš kao Rak, na tradicionalan način, i veoma visoko je stavljaš u životu.

Može biti dva scenarija...

Zbog Meseca u Ribama (koji je beg od svega klasičnog)...

Da ili voliš tradicionalne uloge muško/ženske i želiš ženu majku kraljicu, da joj obezbediš dom i potomstvo.

Ili...

Zbog Saturna u sedmoj u Vodoliji, i tog čudaka Meseca u Ribama... Se možda boriš protiv porodično nametnute tradicije i generalno. Ili će tvoje žene biti takve, ili majka...
Od onog što je majka ili porodica od tebe očekivala (jer Mesec je i porodica, poreklo...)... Možda si trebao da nastaviš porodični posao (Mesec u desetoj).

E da...

Zaboravih da kažem. Zbog životnog puta Raka (podznak) kao i zbog Meseca tako jakog u desetoj, žene su jako bitne u tvom životu, ili tačnije neka žena. Naravno sve kreže od majke. Kod Rakova je to uvek bitna tema u životu.
I svoju ženu gledaš kao Rak, na tradicionalan način, i veoma visoko je stavljaš u životu.

Može biti dva scenarija...

Zbog Meseca u Ribama (koji je beg od svega klasičnog)...

Da ili voliš tradicionalne uloge muško/ženske i želiš ženu majku kraljicu, da joj obezbediš dom i potomstvo.

Ili...

Zbog Saturna u sedmoj u Vodoliji, i tog čudaka Meseca u Ribama... Se možda boriš protiv porodično nametnute tradicije i generalno. Ili će tvoje žene biti takve, ili majka...
Od onog što je majka ili porodica od tebe očekivala (jer Mesec je i porodica, poreklo...)... Možda si trebao da nastaviš porodični posao (Mesec u desetoj).

PrivateMessage

To su one iz biblioteke. Salu na stranu, ima seksipilnih devica. Zene kao zene, otvorene ili zatvorene, vole ili ne vole. Nadje se i u ovom znaku eroticnih, i bolje su od klasicno erotskih tipa skorpija jer na skorpije smo navikli. Kad je devica sekipilna to je nesto posebno, raritet.

Meni kažu da imam to... Ali jbg, Mars u Škorpiji kvadrat Venera u Lavu...

Bilo bi mi interesantno da mi prokomentarišeš kartu, naravno nešto onako što ti specifično pada u oko, ali ne mora biti lepo, nego čak više volim negativne stvari da čujem, jer sama objektivno ne umem to da vidim baš sve.

Bilo bi mi interesantno da mi prokomentarišeš kartu, naravno nešto onako što ti specifično pada u oko, ali ne mora biti lepo, nego čak više volim negativne stvari da čujem, jer sama objektivno ne umem to da vidim baš sve.

:worth:

mesec u devici je čini mi se teži od so u istoj...

inače, znala sam da si readhead

Pogledacu, a Mars kvadrat Venera zraci isto kao i trigon, bude cak i jaci.

Jeste, to je klasični Devica Asc. Liči da... Samo što ona ima nekako sitnije kosti... Ja imam naglašenije kosti čini mi se... Jači profil. Ona ima blažu facu... Nekako nežniju...

I to je taj izraz lica. Kapci malo spušteni na kraju, pa deluje depresivno, usta stegnuta... z:mrgreen: Stisnuti zubi, nervoza konstantna.

E, pa ti si prva dirala mačke... Njih obožavam...

Ljubitelji pasa su previše pristrasni. Ali to je simbolika (Rak), jbg... Mi koji volimo mačke, volimo sve životinje. Pse pljujem jedino kad naiđem na pseće fundamentaliste... Merkur u Vagi kontrira i balansira.

Vaginski deo je finoća, od Device je obzir prema drugima, od Sunca na Asc sujeta, emocije su mi od Venere u Lavu, Meseca u Ribama, i Marsa u Škorpiji.

Vaga mi je drugi naglašen znak, posle Riba. Mesec mi je u sedmoj (aka Vaga), pa naglašava onaj neaspektovani Merkur u Vagi, kao vlada Asc. Merkur kvadrira čvorove, i septiliše Uran (slušala sam nekog hrišćanskog poznatog sideralca koji kaže da su septili sedmi aspekt, aspekt Sunčev i da daju nešto izvan ostalih, neku genijalnost recimo, mada who knows)... Kažu da je neaspektovana planeta veoma jaka, pogotovo ako je vladar Asc. I egzaltirani Saturn konjukcija Pluton u Vagi naravno vuče mnogo. Još nešto što daje naglasak na Vagu je najaspektovanija planeta u karti mi je Venera.

Treći naglašen mi je Škorpija (kao što je Salomon i primetio).

Back