Ko su dekadenti i kako se protiv njih boriti?

To sto je neko vojno pokorio nekog ne znaci nista. Uvijek kulturno visa rasa pokori duhovno osvajaca i vrati se na svoje. Nekad potraje, a nekad ne.

Mnmoj...

A šta kada Carstvo razbije naciju I raseli ih, da ih drugi genetski pojedu
ili
samo ih jednostavno opljačkaju I istrebe ?

(Slučaj Natoa , neoliberalnog imperijalizma I plana za Srbiju) ?

- - - - - - - - - -

Aha a Avram beshe de ono ziveo pa pokupio ideje o monoteizmu....da nije beshe neka arijevska zemlja......:lol:...sva kultura i duhovnost je indoevropska a ne semitska.....

ya,ya... :manikir:

Hiperborejsko -> Vinčanska -> Arijevska ->

Semiti su najstariji aristokratski narod u Sredozemlju, sem tri grada-drzave (Tri-polis) mislim da je njihova i Kartaga. Dok recimo kod tebe se ne zna da li si seljak, cobanin ili razbojnik (Ilir). Ja tipujem da si Ilir, jer poznajem neke zapadne Hercegovce za koje se kaze da su "najgori ljudi". Puni ste sebe, kao wc solja.

Šta to iliri nemaju šta moji semiti imaju?
Jesi ti malo?A?
Kanibalčine i jedni i drugi! ! !
Čuti di si ni za....:mrgreen::lol:
I manite se Avrama i sinoubica primitivaca-verovali su oni ko Ozi da je Zemlja ravna ploča i štogod
im se reklo.Posebno oni šibicari sveštenici im punili glave da su bolji i da ovo i ono...
Doskora ni za gaće nisu znali-rimljani to nosili kao pelene...:roll:

Semiti su najstariji aristokratski narod u Sredozemlju, sem tri grada-drzave (Tri-polis) mislim da je njihova i Kartaga. Dok recimo kod tebe se ne zna da li si seljak, cobanin ili razbojnik (Ilir). Ja tipujem da si Ilir, jer poznajem neke zapadne Hercegovce za koje se kaze da su "najgori ljudi". Puni ste sebe, kao wc solja.

prestani da mislish nije to za tebe.....semiti aristokrate.......:hahaha: Iliri su dali preko 20 imperatora rimu,prvi bili u ravnoparvnom odnosu sa Rimom i imali gradjansko pravo,pretorijansku gardu su sacinjavali Iliri...tako pre nego sto se proseresh nauchi bar nesto....ebo te volgraf i ostala svabska bulumenta.....:roll:

prestani da mislish nije to za tebe.....semiti aristokrate.......:hahaha: Iliri su dali preko 20 imperatora rimu,prvi bili u ravnoparvnom odnosu sa Rimom i imali gradjansko pravo,pretorijansku gardu su sacinjavali Iliri...tako pre nego sto se proseresh nauchi bar nesto....ebo te volgraf i ostala svabska bulumenta.....:roll:

Tek će cirkus izbiti kada se Genetskim ispitivanjem C14 dokaže ko su iliri ... ;)

- - - - - - - - - -

Dionizijusi će plakati...

Tek će cirkus izbiti kada se Genetskim ispitivanjem C14 dokaže ko su iliri ... ;)

- - - - - - - - - -

Dionizijusi će plakati...
Rvati dokazali da su srbi iz 9 i 10 veka genetski (Istorijski institut Zagreb) i sad
kad se dokaže da su Iliri bili čivuti-samo ja ću biti u pravu! To je moja ideja! ! !:mrgreen:
A možda su to već i provalili-viš kako Dačić i Vučić slušaju onu Eštonovu-ta nešto zna o šiptarima...:mrgreen:
Ybt,ako ispadne da sam šipus-pridružiću se Nasdaq u klubu suicidnih...:per:

Rvati dokazali da su srbi iz 9 i 10 veka genetski (Istorijski institut Zagreb) i sad
kad se dokaže da su Iliri bili čivuti-samo ja ću biti u pravu! To je moja ideja! ! !:mrgreen:
A možda su to već i provalili-viš kako Dačić i Vučić slušaju onu Eštonovu-ta nešto zna o šiptarima...:mrgreen:
Ybt,ako ispadne da sam šipus-pridružiću se Nasdaq u klubu suicidnih...:per:

Najveći fazon je što su Hr. veći Srbi od nas Srba

Sačuvali su našu genetiku dok su nas gazili, avari, turci, mi grka, nemci nas....:rotf:

Paradoks ybt....to običan čovek ne kapira.... :mrgreen:

Po definiciji, socijalist je dekadent.
Jedino radnik socijalista ima mogucnost da ne bude dekadent.

Sta je osnova vrline? Vrednoca. Ko nije radan i vredan on je vec samim tim porocan, a imajuci taj porok sebi obezbedjuje i sve druge poroke, jer pobeda nad svakim porokom i osvajanje svake vrline traze trud i rad.

Kapitalista, koji ne zeli da zivi od svog rada, je onda samim tim svojim klasnim polozajem odredio sebi put dekadencije. Zato po pravilu vladajuce klase (sto u ekonomiji, sto politici, sto uopste u drustvu), buduci da zive u lenjosti i udobnosti, upadaju u luksuz i razvrat, i buduci da su tako razuzdani u strastima i, jer zive od tudjeg rada- neposteni- dalje cine svakakve nepravde, uopste predstavljajuci najgore clanove drustva.

Данас сам у једном декадентном локалу, где иначе одем понекад, са својим декадентним друштвом, како би испили које декадентно пиће и проћаскали о нечем декадентном, Косову, на пример уочио декадента који је у декаденцији претерао чак и за прилично лабаве стандарде какве данас постављамо. Тај декадент над декадентима носио је мајицу на којој је био лик Била Клинтона преко целе мајице. Сада, кад сам дошао кући, искрено жалим што му онако, декадентно нисам распалио шамарчину.:evil:

Sirotinja (umom) nas aristokrate (umom) razvrstava na ovakve i onakve,a mi i nemamo neki
osećaj da se po nečem drugom osim po individualnim osobinama razlikujemo među sobom...
Takođe nas ima koji shvatamo da i ta umna sirotinja ima ogromno bogatstvo kog (jadna) nije
svesna-život (kao svemirsku premiju:lol:),a takođe shvatamo da smo osuđeni na gubitak
tog bogatstva bez obzira kakvi smo...I pangle i mudraci u istom ponoru završavaju...Dekadencija
umiranja...:mrgreen::hahaha::eek::rotf:

valjda misliš na nietzschevog.
thumb-nietzschebig.jpg

nije li upravo njegov zarathustra, postavljajući slavu i sramotu, visoke i niske, potpomogao razbojnike i prazite, a ne slučajno nadčovjeka?
nisu li to smjernice, po kojima dekadentno društvo dinamično uništava svoju i drugih životnu okolinu,
a tvrdi da nešto popravlja, poboljšava i olakšava, da nekog spašava i izbavlja iz nevolje?

Sirotinja (umom) nas aristokrate (umom) razvrstava na ovakve i onakve,a mi i nemamo neki
osećaj da se po nečem drugom osim po individualnim osobinama razlikujemo među sobom...
Takođe nas ima koji shvatamo da i ta umna sirotinja ima ogromno bogatstvo kog (jadna) nije
svesna-život (kao svemirsku premiju:lol:),a takođe shvatamo da smo osuđeni na gubitak
tog bogatstva bez obzira kakvi smo...I pangle i mudraci u istom ponoru završavaju...Dekadencija
umiranja...:mrgreen::hahaha::eek::rotf:

:worth::worth::hahaha:

Posle ovoga ništa više, ionako besmislena tema može da se zaključa.:lol:

Back