gost 278775
Zainteresovan član
- Poruka
- 226

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja to svejedno moram da naucim, bice na ispitu![]()
Hegelova takozvana filozofija jeste jedna kolosalna mistifikacija koja ce nasem potomstvu davati neiscrpnu temu za sprdanje s nasim vremenom. To je pseudofilozofija koja koci sve duhovne snage, zagusuje svako stvarno misljenje i na njegovo mesto posredstvom najgore zloupotrebe jezika, stavlja najispraznije , najbesmislenije , najnemisaonije, dakle najzaglupljujuce mlacenje prazne slame.
Ko moze da cita njegovo najhvaljenije delo, takozvanu Fenomenologiju duha a da se pri tom ne oseca kao u ludnici - tamo i spada.
citat Sopenhauer
Hahahahahahaha, ekstra
treba mi neko ko studira filozofiju da mi rastumaci hegelovo delo, ako mu nije problem...
tj delove koji mi nisu jasni, npr nije mi jasan neki pasus ili stranica i ja je kopiram i neko mi objasni?
![]()
Ozi ti trebaš popiti otrov od kukute jer kvariš omladinu![]()
Ali ,hajde pitaj,ali bolje na pp da ne gnjavimo ljude...
(Da,ja studiram filozofiju godinama-večiti student-znaš kako se kaže...)
treba mi neko ko studira filozofiju da mi rastumaci hegelovo delo, ako mu nije problem...
tj delove koji mi nisu jasni, npr nije mi jasan neki pasus ili stranica i ja je kopiram i neko mi objasni?
![]()
Ja studiram diplomatiju al imam filozofiju kod profesora teologije (¿?) i ako izvucem Hegela kao ispitno pitanje, ja ne znam sta cu od muke ne mogu ono evo bogami, moram i ja citirati Sopenhauera, a i taman ce mi ustedeti vreme jer Hegel obuhvata TRI ISPITNA PITANJA
Hegelova i Fojerbahova dela nisu ni njihovi autori razumeli.
Oni bre nisu filozofi nego politicari.
Demagozi.
Ne tupi ostar um glupostima.
ja to svejedno moram da naucim, bice na ispitu![]()