Ko siri propagandu protiv Vucica na internetu i zasto?

Vlasti su tu da se kritikuju i kontrolisu, ako je u pitanju demokratski rezim. Svaka demokratska vlast je duzna da odgovara na pitanja opozicije, novinara, pojedinaca. Nijedna vazna politicka odluka ne bih smijela da se donese bez sirokog demokratsko dijaloga u parlamentu, sve financijske transakcije, ugovori, investicije treba da su transparentne i takve informacije dostupne javnosti. Predsjednik drzave je predsjednik svih u drzavi i mora da zastupa sve bez izuzetka, a ne da siri razdor, mrznju i podjele. Opoziciju mora da tretira ravnopravno i sa postovanjem. Javni mediji moraju da u dostupni svima, a kriminal i korupcija sjece u korjenu. Vladajuci partijski kadar ne smije da ima privilegije u odnosu na ostale . . .
Medjutim, mi imamo predsjednika koji: potpisuje i odobrava briselske sporazume na svoju ruku, koji gaze ustav jer ponistavaju drzavnu suverenost i ugrozavaju teritorijalnu cjelovitost, bez da konsuluje parlament i javnost. Krcme se i prodaju u bezcjenje (kao da su presdjenikova dedovina) drzavni resursi poput izvorista vode, najplodnija poljoprivredna zemljista, drzavna dobra i drzavni energetski systemi. Unistavaju i likvidiraju kljucne industrijske grane, bez kojih drzava ne moze da samostalno funcionise i pretvara se u koloniju. Drzava se enormno zaduzuje kroz besmislene i precjenjene projekte poput svijetlecih fontana, novogodisnje rasvjete, gondola, nato autoputeva. Svi clanovi vladajuce partije bez obzira na strucnost i iskustvo su pozaposljavani u drzavnom aparatu i opstinskim upravama i tako obezbjedjeni sigurni glasaci (slicnost sa nacizmom). Drzavni funkcioneri posjeduju kupljene diplome i plagijate doktorata ukljucujuci i ministre (za to se mora u zatvor). Oni i njihove porodice su izuzeti od svake krivicne odgovornosti (Savamala, Babic, Mitrovic . . . ). Moglo bi se do sutra!!!!
 
Poslednja izmena:
Vlasti su tu da se kritikuju i kontrolisu, ako je u pitanju demokratski rezim. Svaka demokratska vlast je duzna da odgovara na pitanja opeozicije, novinara, pojedinaca. Nijedna vazna politicka odluka ne bih smijela da se donese bez sirokog demokratsko dijaloga u parlamentu, sve financijske transakcije, ugovori, investicije treba da su transparentne i takve informacije dostupne javnosti. Predsjednik drzave je predsjednik svih u drzavi i mora da zastupa sve bez izuzetka, a ne da siri razdor i podjele. Opoziciju mora da tretira ravnopravno i sa postovanjem. javni mediji moraju da u dostupni svima, a kriminal i korupcija sjece u korjenu. Vladajuci Partijski kadar nesmije da ima privilegije u odnosu na ostale . . .
Medjutim, mi imamo predsjednika koji: potpisuje i odobrava briselske sporazume, koji gazi ustav jer ponistavaju drzavnu suverenost i ugrozavaju teritorijalnu cjelovitost na svoju ruku, bez da konsuluje parlament i javnost. Krcme se i prodaju u bezcjenje drzavni resursi poput izvorista vode, najplodnije poljoprivredno zemljiste, drzavna poljoprivredna dobra, drzavni energetski systemi i aerodromi, unistavaju kljucne industrijske grane, bez kojih drzava ne moze da samostalno funcionise i pretvara se u koloniju. Drzava se enormno zaduzuje u besmislene projekte, poput svijetlecih fontana, novogodisnje rasvjete, gondola, nato projekata. Svi clanovi vladajuce partije bez obzira na strucnost i iskustvo su pozaposljavani u drzavnom aparatu i opstinskim upravama. Drzavni funkcioneri posjeduju kupljene diplome i plagijate doktorata ukljucujuci i ministre. Drzavni funkcioneri i njihove porodice su izuzeti od svake krivicne odgovornosti (Savamala, Babic, Mitrovic . . . ). ZMoglo bi se do sutra!!!!

Kritikovati one na vlasti u demokratiji je i slobodno i pozeljno.

Ali, kritika mora biti NA MESTU I DOKAZIVA.

Ne moze se govoriti svasta, i ono sto nije.

Ako se vlastima prisiva i ono sto nije, to je opanjkavanje i to je KAZNJIVO.

I u demokratiji....
 
Vecina kritika o Predsedniku niti su tacne niti su istinite.

Srbi od uvek imaju jako bogatu mastu.
Evo, pogledaj ovaj link:

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...na-javni-dug-srbije-veci-za-63-milijarde-evra
javni dug.jpg
 
Pa sve zemlje se zaduzuju.

To je normalan proces.

Veci razvoj - vece zaduzuvanje....

Srbija tone u duznicko ropstvo, jer milijardama dolara i eura uzetih od MMF, finacira partiju na vlasti, ogroman parzitski drzavni aparat, komunalnu policiju, besmislene i preskupe projekte od kojih nema profita i nove vrijednosti. Umjesto da se ulaze u sopstvenu proizvodnju i tehnologije, pomaze mala privreda, domaci poduzetnici i zanatlije, poecaju beneficije poljoprivrednicima, nepovoljnim kreditima se financiraju strane kompanije, kojima se mahom poklanja zemljiste, infrastruktura, daje popust na el. energiju, hiljade eura po radniku itd. Ne postoji drzava koju je MMF usrecio, pocevsi od Juzne Amerike, koju je zavio u crno. Sav ulozeni kapital odlazi vani, a dug ostaje generacijama na naplatu.
 

Back
Top