Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

samo za nas veceras...pa zasluzile smomalo romantikemed_i_zaoka;bt73411:Zeljena, nacisto ces da me unistis veceras![]()
![]()

O,pa gde si ti zxy,sta te zanima?zxy;bt73414:Hoće li neko da kaže već jednom o kome se radi.Nije valjda da niko ne zna.![]()
pa ok...malo i ti meni..med_i_zaoka;bt73408:Gagili, kasnis
izvini, ukradoh ti pesmu, al kad me u'vati romantika![]()

Mene je vec uhvatilo...bas me cudi...med_i_zaoka;bt73420:Devojke (i momci), ako mene uhvati mnogo romantike...
strah me -- bice nevolje, hehe![]()

Ovo tvoje provokativno pitanje pogadja izgleda mnoge.Zvao sam Tigra da raščistimo stvarzeljena;bt73416:O,pa gde si ti zxy,sta te zanima?

I sta ti je Tigar rekao???zxy;bt73422:Ovo tvoje provokativno pitanje pogadja izgleda mnoge.Zvao sam Tigra da raščistimo stvar![]()
Definitivno najavljuje se proleće.Nije ovo samo jedna lasta,ima ih više..med_i_zaoka;bt73420:Devojke (i momci), ako mene uhvati mnogo romantike...
strah me -- bice nevolje, hehe![]()

Blago njima,a ja jadna udatazxy;bt73428:Definitivno najavljuje se proleće.Nije ovo samo jedna lasta,ima ih više..

Je li???Ako,ako,tako i treba,ma jednom se zivimed_i_zaoka;bt73429:jaoooo, zeljena nosices me na dusi
salim se naravno, al vidi dobijam mnogo cudne porive
sve mi nesto ovaj telefon u rukama, ne znam otkud tu![]()

med_i_zaoka;bt73434:Kada mi nedostaješ
Mislim tuđe misli
Kradem svoje vreme
Provlačim ga
Između oblaka, snova,
Daljine i snega...
Kada poželim
Da ti nedostajem
Odsanjam pesmu
Zatvorim oči
I na kaldrmi zamislim
Cvet beli.