Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa osvajao sam je viteški,ti si svedok bila.Zar ne vidiš da se niko drugi ne javlja na tenderlelavi;bt73457:Podseti me
![]()
Pa ko te poslao Veneciju i Španiju.Sad se ne sećašzeljena;bt73461:I mene![]()

zxy;bt73462:Pa osvajao sam je viteški,ti si svedok bila.Zar ne vidiš da se niko drugi ne javlja na tender
Na tenderzxy;bt73462:Pa osvajao sam je viteški,ti si svedok bila.Zar ne vidiš da se niko drugi ne javlja na tender

Nemogu da se setimzxy;bt73463:Pa ko te poslao Veneciju i Španiju.Sad se ne sećaš![]()

Pa ja se prijavljujem a niko me ne uzima u obzir.Šta treba da uradim.Kako da se ulogujemzeljena;bt73472:Zar niko vise nije romantican???![]()
zeljena;bt73472:Zar niko vise nije romantican???![]()

zxy;bt73474:Pa ja se prijavljujem a niko me ne uzima u obzir.Šta treba da uradim.Kako da se ulogujem

Za ovo ti šaljem simfoniju u belom umesto ovog snega koji odlazi.Videćeš kako je romantično.pa reci im posle da sam i ja romantičan.poz.lelavi;bt73476:Sta ces,zenska posla
Romantican si ti![]()

zxy;bt73479:Za ovo ti šaljem simfoniju u belom umesto ovog snega koji odlazi.Videćeš kako je romantično.pa reci im posle da sam i ja romantičan.poz.