Ко се на вас (највише) ложи

Миша

Domaćin
Poruka
3.363
Сада имамо и ову тему. ;)

Прегледао сам пре коју недељу карте бивших. Приметих инваријанту. Када год је цура била баш загрејана за мене, била је Асц вага.

Рекао бих да то значи да из неког разлога посебно привлачим асц ваге.

Сунце не могу да прикачим ни за који карактеристичан знак, па с њим ни (владара) венеру. Такође ни планете у првој кући нису инваријантне. Толико од мене.

90% sexualnih iskustava imao sa zenama koje imaju Ac u Skorpiji(iako tamo nemam nista znacajno,11 polje mi u skorpiji)Emotivno se vezao redovno za Bikice i Djevice(koje me nikada nisu mogle shvatiti do kraja),a na mene se lozile najvise Ovce,Strijelcice i LAvice(valjda zbog Aca u Strijelcu i MO u Lavu),tako da sam uvijek u tom raskoraku izmedju zemlje i vatre :D

Svi moji bivsi bili su vazdusasti, u znaku ili cesce u podznaku, ili cak dupli vazduh. Ali bukvalno svi ( u znaku obavezno Vage a Vodolija i Blizanac kao podznak)
E sad za vecinu njih ne znam detalje natala.
Vage su mi nekako sudjene koliko god znala da je blesavo jer ' ne mozes brate sve da ih strpas u isti kos". Mogu da ih nanjusim na kilometar

Posle tri bivsa koji su rodjeni u istoj nedelji iste godine, pocela sam obracati paznju na horoskop, i izbegavati likove sa tim hor. znakom (sva tri su veoma lose iskustvo za mene).
S obzirom da su sva trojica rodjeni iste godine u nekoliko dana razmaka (9, 10, 12-ti u mesecu), a od toga dvojica su i u istom mestu rodjeni, nije mi bas sasvim jasno kakav je to uticaj (predpostavljam da je njihovo Sunce uticalo na mene).
Podznak, Venera i Mesec im nisu na istim mestima, samo Sunce.

Back