Ko se ljubi otvorenih ociju?

Po meni je ljubljenje sa otvorenim ocima bezveze,to mi daje utisak kao da tog nekog boli uvo pa zeva sa strane umesto da se uzivi u poljubac...a najodvratnije mi je kad vidim neki par da se ljubi a muskarac blene u druge ribe dok se ljubi sa njegovom devojkom..bljak! :? :shock:

Baileys:
Po meni je ljubljenje sa otvorenim ocima bezveze,to mi daje utisak kao da tog nekog boli uvo pa zeva sa strane umesto da se uzivi u poljubac...a najodvratnije mi je kad vidim neki par da se ljubi a muskarac blene u druge ribe dok se ljubi sa njegovom devojkom..bljak! :? :shock:
E, upravo smo to dozivele moja drugarica i ja. To je bilo pre 3-4 godine, isle smo autobusom i u Narodnog fronta smo videle mladica i devojku koji se ljube. Ne secam se zbog cega, ali smo RECIMO gledale malo duze no sto je normalno, a onda nas je taj decko primetio. A onda – nesto najodvratnije sto sam dozivela – zavalio je jezik svojoj devojci i nastavio da gleda u nas. Prodorno i bestidno. To je bilo toliko ponizavajuce! Kad bi se moj decko tako ponasao… Ma, toliku bih mu samarcinu tresnula, i ne bih ga u zivotu vise pogledala!

Sto se tice teme…
Sve zavisi od raspolozenja. Nekad sa zatvorenim, nekad sa otvorenim ocima. Ponekad obozavam da gledam svog decka u tim trenucima. (a on najcesce drzi zatvorene oci, tako da se osetim posebno bezobraznom zato sto “virim” i imam utisak da drzim situaciju pod kontrolom). Ljubljenje sa otvorenim ocima – nikad u javnosti.
Sa zatvorenim ocima je najbolje pre nego sto pojavi uzbudjenje. A onda – otvorene oci, jer je tako izazovnije, nekako ti se pruza mogucnost da vise razmisljas o pokretima, dodirima. (kao sto rece jagodica, multitasking:)

Beli_machor:
Zaista nije najugodniji osecaj shvatiti da devojka drzi oci ovako :shock: dok se ljubi. Je l' to neki znak nepoverenja, nesigurnosti, nemogucnosti da se opusti, sta li...?

Pa zar ti tako malo znaš o ženama??
Ukratko: gledanje otvorenih očiju u suprotni pol žena pokušava da otkrije da li ti to prija i da iskoristi u prvoj prilici da ostvori svoj cilj jer tada će primenuti baš takav poljubac kakav ti voliš, ili će te nervirati sa poljubcem kakav ne voliš jer joj je došlo.Sve ima zašto kod žene.Molim da se žene ne vređaju ali njihov mozak tako funkcioniše.Zapravo svoju biovlast-seksualnost žena koristi kao osnovni motiv svoje pokretljivosti i moći.
Zato živele žene.....
:twisted: :wink: :P

Da, ja stvarno imam problema sa javnim izjasnjavanjem, pogotovo na forumima... :roll:
Kao sto rekoh, ne mozes generalizovati, niti znati sta svaka zena misli i osjeca...
I da se razumijemo, ne sporim da ima zena kao u tvom opisu, ali to se ne odnosi na SVE zene...
Ja savrseno dobro znam zasto i kada se ljubim otvorenih ociju, a to sam i objasnila u prvom postu koji sam ostavila na ovom topicu...

Ljubim se otvorenih ociju samo za vreme seksa... :roll: inace kada se samo ljubim onda uvek zmurim...

Razlika izmedju poljupca sa otvorenim i zatvorenim ocima je po meni sledeca... poljubac sa zatvorenim ocima je vise senzualan, nezniji... dok je sa otvorenim eroticniji, strastveniji... recimo desavalo mi se da pocnemo da se ljubim zatvorenih ociju a da zavrsimo ljubljenje otvorenih, taman pre nego sto pocepamo svu odecu sa nas... :P

Inace komentari tipa ljubim se otvorenih ociju sa nekim koga vise volim i slicno su totalna glupost... razmislite malo o tome... :wink:

Back