Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
Drago mi je
:wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, upravo smo to dozivele moja drugarica i ja. To je bilo pre 3-4 godine, isle smo autobusom i u Narodnog fronta smo videle mladica i devojku koji se ljube. Ne secam se zbog cega, ali smo RECIMO gledale malo duze no sto je normalno, a onda nas je taj decko primetio. A onda – nesto najodvratnije sto sam dozivela – zavalio je jezik svojoj devojci i nastavio da gleda u nas. Prodorno i bestidno. To je bilo toliko ponizavajuce! Kad bi se moj decko tako ponasao… Ma, toliku bih mu samarcinu tresnula, i ne bih ga u zivotu vise pogledala!Baileys:Po meni je ljubljenje sa otvorenim ocima bezveze,to mi daje utisak kao da tog nekog boli uvo pa zeva sa strane umesto da se uzivi u poljubac...a najodvratnije mi je kad vidim neki par da se ljubi a muskarac blene u druge ribe dok se ljubi sa njegovom devojkom..bljak! :? :shock:
goodday:pa nije bestidno...samo je zamishljao kako vam skida vodu sa usta![]()
![]()
Beli_machor:Zaista nije najugodniji osecaj shvatiti da devojka drzi oci ovako :shock: dok se ljubi. Je l' to neki znak nepoverenja, nesigurnosti, nemogucnosti da se opusti, sta li...?
Gazdarica:Molim da se ne generalizuje...
Ha se u tvom opisu uopste nisam nasla...
tako bih ti „razmislio IZVAN sebe” da ni nemaš pojmabaciare:Pa naravno da se ti nisi ni našla jer žena to nikada neće priznati a pogotovu ne javno.
Ali bar malo razmisli u sebi pa ćeš videti...![]()
![]()
Beli_machor:Zaista nije najugodniji osecaj shvatiti da devojka drzi oci ovako :shock: dok se ljubi. Je l' to neki znak nepoverenja, nesigurnosti, nemogucnosti da se opusti, sta li...?
baciare:Beli_machor:Zaista nije najugodniji osecaj shvatiti da devojka drzi oci ovako :shock: dok se ljubi. Je l' to neki znak nepoverenja, nesigurnosti, nemogucnosti da se opusti, sta li...?
Zapravo svoju biovlast-seksualnost žena koristi kao osnovni motiv svoje pokretljivosti i moći.
:wink:
![]()
LESH !!!
melt:Vaistinu iz neke knjige!!!
A shto se tiche topic-a, ne podrzavam teoriju o stereotipu i mislim da je sve to prilichno individualno... najbolje ti je da pitash nju lichno, ako 'oce da ti kaze, ako ne... ko je krca![]()
![]()