Ko se lača mati, sednicu će zakazati i... pa... jel...oooooo...

Jos samo cekam da mi Kutija potvrdi i odlazimo… vladu cete sastaviti bez nas :lol:
A i bez para.
Трст је наш! Све је спремно, само још гуме на бициклама да надувам и крећемо!
А ВИ што сте сад МИ :
Добићете разгледницу из афричке земље Сафари
Збогом жохари!!!

Ја оћу манастирство оф калчр.
Да погасим једно по једно позориште, нема добре представе 10 година.
Кој' ће нам, овак'а...
Мислиш да ће, кад их погасиш, имати добре представе? :think:

Трст је наш! Све је спремно, само још гуме на бициклама да надувам и крећемо!
А ВИ што сте сад МИ :
Добићете разгледницу из афричке земље Сафари
Збогом жохари!!!
Док једни пумпају, други дувају... :whistling::lol:

Опасно добра пјесма! Једна од најбољих домаћих рок пјесама свакако. Сули свака част, а и Нелету.
Jedna moja macka davno dobila je ime Zuga, po pesmi.. ta je macka dugo zivela, imao je cak I saobracajku (macak je bio) i znao je da oseti kad se osecam lose, pa bude tako uz mene. Vrlo pametna macka.
U to vreme imala sam dosta macaka dok nisam postala alergicna na macju dlaku, od male ogrebotine bi se stvorio otok,,
Vise nemam macke ,. Eto pricice.

Jedna moja macka davno dobila je ime Zuga, po pesmi.. ta je macka dugo zivela, imao je cak I saobracajku (macak je bio) i znao je da oseti kad se osecam lose, pa bude tako uz mene. Vrlo pametna macka.
U to vreme imala sam dosta macaka dok nisam postala alergicna na macju dlaku, od male ogrebotine bi se stvorio otok,,
Vise nemam macke ,. Eto pricice.
Кад већ Кутија није питала на теми је ли забрањен спам... :lol:
Негдје сам читао да мачке и те како осјећају живот тј. смрт. Чак се у неким културама људи устраве ако мачка оде од болесниковог кревета јер томе нема спаса...
Добро памтим једну дивљакушу, уличну мачку коју сам као клинац дохватио да је чешкам... Мало се најмештала, потурала гдје да чешкам... а онда јој ваљда досадило и одмакне се. Ја наставим, она шапом по руци. Није ме огребала, буквално ми склонила руку. Ја и даље наставим... а она одједном, страховито брзим покретом ме „уједе” за прст. Наводнике сам ставио јер је тај „ујед” био тако благ да је то ненормално. Сасвим лагано, тек да осјетим додир зубију на прсту, без трунке било какве повреде... е то мо заиста фасцинирало! Тако страховито брз покрет, а тако одмјерен, с пуном контролом... Невјероватно. Наравно, схватио сам и одустао од даљег чешкања сигуран да ће ме заиста огребати или ујести ако се оглушим и на то упозорење. Дакле, дозирала је упозорење одмицањем, склањањем руке шапом и тим „уједом” упозорења... Ма мачке су чудо! :ok:

Е, само да обавијестим и Мићка Љубичића и све Мићке Љубичићке да ће за сваки свенариј по угледу на ову тему бити кривично гоњени због плагијата! Придржавамо сва права, нек сами себи пишу текст за представу! :mrgreen:

Deća sra iko beće niti zgonjen bog blagijata Prnabe!

Back