Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.865
1. ЗАХТЈЕВ
Хоћемо хумор на „Хумору”!
Хоћемо хумор на „Хумору”!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li si svestan koliko je to rizicno1. ЗАХТЈЕВ
Хоћемо хумор на „Хумору”!![]()
За бан? Биће довољан и један, ако се добро срочи.Koliko zahteva treba?
BudalaaasЗа бан? Биће довољан и један, ако се добро срочи.![]()
UvekJel ovde dozvoljen spam?
Нећу, није мој покрет...Daj predloge.![]()
Ti si onda neki sumnjiv tipНећу, није мој покрет...![]()
Несумњиво...Ti si onda neki sumnjiv tip![]()
Трст је наш! Све је спремно, само још гуме на бициклама да надувам и крећемо!Jos samo cekam da mi Kutija potvrdi i odlazimo… vladu cete sastaviti bez nas
A i bez para.
Мислиш да ће, кад их погасиш, имати добре представе?Ја оћу манастирство оф калчр.
Да погасим једно по једно позориште, нема добре представе 10 година.
Кој' ће нам, овак'а...
Док једни пумпају, други дувају...Трст је наш! Све је спремно, само још гуме на бициклама да надувам и крећемо!
А ВИ што сте сад МИ :
Добићете разгледницу из афричке земље Сафари
Збогом жохари!!!
Опасно добра пјесма! Једна од најбољих домаћих рок пјесама свакако. Сули свака част, а и Нелету.
Jedna moja macka davno dobila je ime Zuga, po pesmi.. ta je macka dugo zivela, imao je cak I saobracajku (macak je bio) i znao je da oseti kad se osecam lose, pa bude tako uz mene. Vrlo pametna macka.Опасно добра пјесма! Једна од најбољих домаћих рок пјесама свакако. Сули свака част, а и Нелету.
Кад већ Кутија није питала на теми је ли забрањен спам...Jedna moja macka davno dobila je ime Zuga, po pesmi.. ta je macka dugo zivela, imao je cak I saobracajku (macak je bio) i znao je da oseti kad se osecam lose, pa bude tako uz mene. Vrlo pametna macka.
U to vreme imala sam dosta macaka dok nisam postala alergicna na macju dlaku, od male ogrebotine bi se stvorio otok,,
Vise nemam macke ,. Eto pricice.
Е, само да обавијестим и Мићка Љубичића и све Мићке Љубичићке да ће за сваки свенариј по угледу на ову тему бити кривично гоњени због плагијата! Придржавамо сва права, нек сами себи пишу текст за представу!![]()
Мајкаћу му јебку за ово што нас је пезочно бокрао!Deća sra iko beće niti zgonjen bog blagijata Prnabe!
Стислим мварно, кад кваду на крарно!Tad je kako, dredlažem pa vi sovde ćovorimo gacilicu, kešto nao južbeni slezik ta nemi.
Plužbeni srevodilac ba dube trugar'ca 'dičica ili Kuzička Mutija. Pože i Milipenda.
Zo je ka? Stislim mvarno.