aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
A sta ako ti ne trazi bulju vec je gay sa zenskim nickom i trazi ti tuki?
usta su usta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ako ti ne trazi bulju vec je gay sa zenskim nickom i trazi ti tuki?
Jok, otvorena ponuda. ja sam odvazna zena![]()
znala sami previseTj. nista da , nista
![]()
sve je moguce sem drvenog sporeta i svinjca od bundeva
pa ja sam te samo iskoristavao![]()
haha , cek , ja te znam od ranije , mislim nisam siguran jesi li to ti , mislim da sam komunicirao sa nekim sa slicnim nickom , ali drugacijim potpisom![]()
Zena zauzetog kreveta i srca, a slobodnog uma.
Al ne, ne znamo se, tako pise u pravilima, samo negiraj(ajskjube)
Cuti i prikrivaj tragove![]()
Da , da , sada se secam
Negiram , sve negiram
Vidim i ti mene znas![]()
da da ups...da da jesam pravnik i rjesavali smo neke probleme pravne prirode...nista prljavo ovo ono![]()
Svega ima pod kapom nebeskom, krene extra riba da me muva na pp a slika lazna negde skinuta sa neta, sva pohotna trazi ti da joj das debeli atribut a onda se ispostavi da je neki bubuljicavi mrsavi pederko u halterima koji bi ti instant popusio i bio tvoja robinja.Sve sami znalci![]()
Pogresno si shvatila
![]()
pst pst Fantastiko, jel i tebi pp dimi?
Svega ima pod kapom nebeskom, krene extra riba da me muva na pp a slika lazna negde skinuta sa neta, sva pohotna trazi ti da joj das debeli atribut a onda se ispostavi da je neki bubuljicavi mrsavi pederko u halterima koji bi ti instant popusio i bio tvoja robinja.
Zato je sreca sto postoje kamere, tu nema lazi ni prevare.
Da, da. A onu sliku, e tu sliku molim te nikom ne daj, najbolje isparaj je![]()
ne zelim to da uradim, al bice bezbjedna u mome sefu...a snimke cu obrisati, obrisi i ti...jer moze neko nekad vidjeti...![]()
Ovde haos bas![]()
![]()
Nista ne brisem, to je sve sto mi ostalo![]()
E pa ne znam, ima taj imidz?![]()