KO S KIM ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
~~~ VAGA & BLIZANCI ~~~

Smatra se da ova kombinacija poseduje dobar astroloski uticaj za dug i srecan zajednicki
zivot. Vaga pod uticajem Venere i Blizanac pod uticajem Merkura cine veoma dobru
planetarnu konfiguraciju. Oboje podrzavaju slicne promene interesa. U slucaju ove
kombinacije, Vaga obicno preuzima ulogu sudije a Blizanac ulogu odgovorne porote
bracne sudnice. Intelektualni i artisticki interesi su kompatibilni. Obe strane Blizanceve
prirode naici ce razumevanje kod Vage. Vaga traga za zajednicom sa zudnjom i
fascinacijom, ona zivi za ljubav - i stil! Blizanac je druzeljubiv, duhovit, komunikativan i
voli raznovrsnost i promene. Njegov optimizam i znanje o svemu po malo, pravi ga
zanimljivim i rado vidjenim. Vaga dobro razume tu odliku i cak zna da doda poneke
veoma kreativne ideje u zajednicki mix, spakovane u stilski omotac. Vaga je naklonjena
lepoti, harmoniji i balansu, ali i nema zaziranja od trosenja novca. Oboje su ljubazni i
srdacni, vole zabavu, fond drustvenog zivota i putovanja. Mentalna komunikacija je
na visokom nivou, jer su oboje stimulisani intelektualnim izlaganjima, kao i socijalnom
interakcijom. Blizanac bi trebao kontrolisati svoj ostar jezik, jer nepromisljeni komentari
bi mogli da povrede Vagina osecanja. Vaga je dobar diplomata i poseduje sposobnost
da brzo umiri nategnutu situaciju. Oboje poseduju sposobnost oprastanja i zaboravljanja
losih stvari. Oboje poseduju jaku mentalnu energiju, i ako saradjuju jedno s drugim mogu
doci do fascinantnih ideja i opstih uspeha. Blizanac vise voli da stoji u pozadini i posmatra,
nego da se nadje u samom centru paznje. Vaga zeli intelektualnu slobodu i sposobna je
da svaki argument sagleda iz nekoliko razlicitih uglova i uoci Blizanceve razloge za
donosenje nekih odluka. Kada Blizanac okleva i koleba se, Vaga mu moze pomoci
oko stabilizacije odluka, mada isto tako mora biti oprezna - dozvoliti Blizancu intelektualni
prostor i ne zahtevati od njega previse. Ovo je veoma stimulativna kombinacija - oni
medjusobno laskaju jedno drugom i izmamljuju na videlo njihove najbolje osobine.
Blizanac nece imati nikakvih problema da komunicira sa Vagom, koja ce uvek biti
spremna da razmeni informacije i ideje. Vaga ce brzo imati nove ideje i nove povode
za putovanja na jos nevidjena mesta - ali ce isto tako biti u stanju da promeni interese i
iznenada promeni kurs svog kretanja. Blizanceva flexibilnost mu dozvoljava da se prilagodi
tim Vaginim iznenadnim promenama. Vaga je veci romanticar od Blizanca, ali sexualna
harmonija je zanosna, jer ni jedno ni drugo nikada nisu neopravdano ljubomorni ili zahtevni.
Tolerantna Vaga voli da ugadja partneru i vidi ljubavni akt kao vrstu umetnosti u kojoj se
naravno oboje isticu. Njihov jedini problem je taj sto oboje vole da se rasipaju s novcem,
pa poslovni odnosi izmedju ova dva znaka nisu bas preporucljivi.

~~~VAGA & STRELAC~~~

Inhibicija nije deo licnosti ni Vage niti Strelca, pa nebi bilo nista cudno da na osnovu
jake medjusobnr privlacnosti, ovo dvoje zajedno u postelji provedu mnogo vremena.
Srecna i za zadovoljstvom tragajuca Vaga bice totalno fascinirana Strelcevim optimizmom
natopljenim karakterom. Ovo dvoje su skloni da postanu i jako dobro prijatelji jer Vaga
zna da nudi ohrabrenje na putu ka idejama, bez obzira kako neprakticne one mogu biti.
Ovaj svetlucavi susret Vazduha i Vatre je pun uzbudjenja i varnica. Kada se otmena Vaga
i pustolovni Strelac sretnu, plamencic ljubavi brzo se razvije u divlju vatru. Strelceva filozofija
zivota m oze malo pretrpati slobodnu i ljubaznu Vagu, ipak, ovo je dobra kombinacija za bracne
odnose. Jedino pitanje koje ostaje postavljeno je da li ce Vaga moci izdrzati zajednicki zivot sa
partnerom u znaku Strelca? Ljubav Vage prema lepoti, luxuzu i drustvenim zabavama odgovara
Strelcu, ali on nece dozvoliti da bude vezan za svog partnera u znaku Vage. Strelac mrzi ropstvo
i nece ga tolerisati ni u najmanjoj dozi - koristice sve sto je u njegovoj moci da pokuda konopce
kojima Vaga pokusava da ga veze za sebe. I iako Strelac voli da se pohvali kako ne spada u
ljubomorne tipove, sa partnerom u znaku Vage ova izjava se cesto dokaze kao netacna - Vaga
ce izazvati mnoge ljubomorne ispade kod Strelca, zbog svojih izlazaka, otvorenih pogleda na
druzenje i svojih mnogobrojnih obozavatelja. Strelac je podanik expanzivnog Jupitera, pa je mnogo
vise nemiran i aktivan u odnosu na Vagu i voli rizik. Vaga obicno nema nista protiv pustolovina, ali
ce je i njena potreba za izlascima i zabavom drzati jako motivisanu. Strelac zna da bude odlican
prijatelj, kao i ljubavnik. Problemi izmedju ovo dvoje se ne pojavljuju precesto, mada otvorenost
Strelca ume ponekad jako da povredi senzitivna osecanja Vage, dok Vaga ponekad zna i previse
da upravlja emocijama nego sto bi se to Strelcu svidelo - i opet je tu takticna priroda Vage u akciji
kreiranja harmonije zajednickog zivota. Ovo dvoje ce znati dobro da se slozi, pogotovo ako Strelac
provodi dovoljno vremena sa svojim partnerom u znaku Vage, da bi bio u stanju da zadovolji njegovu
potrebu za zajednistvom. Financije mogu biti slaba tacka u ovoj uniji jer ni Strelac ni Vaga nisu bas
poznati po dobrom rukovodstvu financija i planova za buducnost. Konstantni financijalni pritisak moze
izazvati raspad njihove zajednice, ako se barem jedan od partnera ove zajednice ne pozabavi njihovim budzetom, zaradama i potrosnjom i natera drugog da uvidi razloge financijske krize i pomogne pri smanjivanju extravagancija.
Jaka medjusobna privlacnost koja ih je na pocetku veze mamila jedno
drugom, obicno ne potraje dugo, jer oba partnera daju prednost zivotu u konstantnom pokretu i
interakciji sa drugima. Strelac voli da laska, da ogradi partnera u znaku Vage i saslusa njegove izjave, kako bi lakse detektovao potrebu za stimulacijom.
Ovaj spoj moze biti jako uspesan u drustvu,umetnosti, romantici ili jednostavno ucescem u zivotnoj beskrajnoj paradi. Sto se poslovnih odnosa tice,ovo dvoje se nece bas najbolje sloziti, ali je zato veoma moguce da postanu prijatelji za citav zivot.
Ni jedan ni drugi partner nema talenta za financije i oboje teze extravaganciji. Dobro funkcionisu kao kolege u sastavnom delu nekog veceg poslovnog tima, ali ne i kao samostalni poslovni partneri.

Ja sam Vaga - Vaga

Zanima me sa kojim znacima se slazem ( muski znaci ) .

Mislim da ostali znaci malo beze od vage,nije tacno da su vage pasivne, mene licno nedrzi mesto (sto je mnogim mojim momcima smetalo). A i nepostoji nijedan znak koji bi bezrazlozno pomogao svima u bilo kojoj situaciji.

Evo mojih iskustava:

Ovan : Nisam ga jos uvek pronasla kao partnera iako bi to vrlo rado volela.
(imam druga koji je dvostruki ovan i nerazdvojni smo ).

Bik : Nije lose,samo kada bi se malo opustio i bio veseliji.

Blizanci : Cool znak,vrlo dobar za druzenje i izlaske...Dobar sex ;)

Rak : Vetropiri, ali velike dobrice i drugovi.

Vaga : Nije lose ali dosta inata sa obe strane i tvrdoglavosti.Bolje drugarstvo nego
ljubavna veza. :(

Jarac : Mnogo patnje od starane vage (Ja sam patila i lila krokodilske suze jer je
on iako bio savrsen,bio suvise hladan i u strahu da se veze).

Ovaj Poslednji je jos uvek svez... :( (Jarac)
Obozavala sam tog momka,doduse i on mene ali nije islo iako smo se trudili.

Zato molim vas...ako imate neku ideju,koji od znakova bi mi najvise odgovarao. Hvala !

Moram da se ubacim malo na temu ribe i rak. Ovo sve mi deluje malopredobro da bi stvarno bilo tako. Jeste da sam sad sa jednim rakom, i da se do sad sa nikim nisam tako dobro slagala, ali ipak nije sve tako savrseno, iako ima dosta toga sa cim bi se slozila. Sto se tice ostalih znakova, najbolja drugarica mi je vaga i sa njm se super slazem, zatim device (imam ih par u drustvu i super su), ribe i vodolije. Sa blizancima najteze izlazim na kraj, iako su mi oba najbolja druga blizanci...

Psihologue:
Da nisam nešto propustio ,ako jesam, daj ponovi da se ispravim...

dakle :D ja lav/skorpija sa mesecom u lavu i venerom u lavu (kao i merkurom u lavu, stelijumom u X kuci u lavu i lilitom u lavu), on riba/blizanac sa mesecom u ovnu i venerom u vodoliji..... lilit u raku........ E pa sad ti izaberi od svih ovih podataka ;)

~~~LAV & LAV~~~

Lav je smatran kraljem svih zivotinja, pa se i kombinacija Lav - Lav smatra
energicnom i punom entuzijazma dvoje rodenih da budu vodje. Ipak, oboje se
moraju nauciti suzdrzavanju ako zele da ova veza zaista bude kompatibilna. Kad vatreni Kralj sretne vatrenu Kraljicu, ljubavni plamenovi i krici strasti nadaleko se cuju! Lav je monarh Zodijaka, pa je ovaj rojalni spoj obicno
sa interesovanjem pracen od strane drugih ljudi, jer je izlozen ocima publike.
Sa jakim, dominantnim karakteristikama njihovih karaktera, dva Lava ce
veoma tesko biti u stanju da se sloze tako dobro kao ostali identicni horoskopski
znaci medjusobno. Za muskog Lava ce biti sasvim prirodno da predpodstavi da
je on vodja i gazda u ovoj vezi, mada ce se oko predvodnicke stolice prvo morat
i boriti protiv svoje partnerke, jer i ona sasvim prirodno i instinktivno oseca da je
rodjena da bude vodja. Ona nikada nece biti u stanju da prihvati naredjenja od svog
partnera, niti ce u ovom slucaju on ikada akceptirati njena naredjenja. Lav je podanik
Sunca, dakle centralna zvezda naseg solarnog sistema uzviseno zraci na ljubav ova dva
nepokorna bica. Da bi uspeli zajedno, puno kompromisa moraju prihvatiti, jer je za njih
oboje tesko da dele tron i centar pažnje u kojem svako od njih zeli da se nalazi sam
. Lav je fixni horokopski znak, dakle ego-konflikti izmedju dva Lava mogu biti
uzburkani i burni. Najbolja solucija bi bila da jasno podele i markiraju teritorije,
tako da su odgovornosti, prednosti i koristi jednako podeljene. Sex je neka vrsta
unutrasnje potrebe za njih oboje i srecom da vole iste stvari, jer cak iako njihov
ljubavni zivot nije bas mastovit, barem je vruc i zadovoljavajuci - Lavovi poseduju
jak sexualni nagon; ovo dvoje ce verovatno puno vremena provoditi zajedno u krevetu.
Njihova potreba za paznjom publike moze rezultirati sklonoscu da zajednicki dom pretvpre
u binu, na kojoj od strane prijatelja i familije mogu biti obozavani. Lavovi su generalno
zivotni kockarosi i njihove financijske afere teze da budu jako nestabilne. To je razlog
zbog cega je u vezi dva Lava veoma vazno da oboje imaju sopstvene karijere i zarade
, tako da barem jedan moze placati svakodnevne racune, ako drugi posrne. Intenzitet
veze dva Lava moze se razviti u dozivotnu ljubav ili dozivotnu mrznju. Karijera je
jako vazna za ljude rodjene pod ovim horoskopskim znakom, sto u uniji dva Lava
moze dovesti do velike medjusobne kompeticije. Muskarac Lav od svoje supruge
ocekuje da ga ona prati i podrzava, sto nece bas u potpunosti dobiti od svojeglave
i nezavisne Lavice, pa ce mu se ona uciniti sasvim neprirodna i cudna. Jedina sansa
za uspeh ove veze je podela uloga: ona se mora zadovoljiti vladanjem nad domacinstvom,
da bi on mogao zablistati svojom poslovnom karijerom u socialnom svetu.
Ova veza je spoj dveju pozitivnih individua opremljenih veoma jakim voljama -
dva vladara u jednoj zemlji, koja nije dovoljno velika za oboje i oni to vrlo dobro znaju.
Problem je u tome sto su oboje toliko koncentrisani na ljubav koju dobijaju jedno
od drugoga, da veoma cesto ignorisu realne fakte. Lav bi mnogo bolje bio zbrinut
sa partnerom koji pripada nekom drugom horoskopskom znaku, vise
kompatibilnom od njegovog licnog - to vazi za sve vrste odnosa, od poslovnih do ljubavnih.

Ja zhensko : znak blizanci,podznak vaga,mesec u devici,venera u ovnu
On mushko: znak riba,podznak blizanci,mesec u ribama,venera u ribama

Prosvetli me o ti Svemocni :!:

I dal´ ima nade il´nema :?: :!: Chisto da znam dali da se cimam dalje ili ne :!: :!: :!:

Unapred hvala :D

~~~BLIZANCI & RIBE~~~

Susret ova dva znaka moze biti uzajamno saosecajan, jer oba znaka
poseduju dualnu prirodu. Ribe plivaju u okruzenju svojih snova i fantazija,
dok Blizanceva zivahna dosetljivost i razboritost oivicava svako novo
zajednicko iskustvo. Oboje imaju otvorene i siroke poglede na svet,
sposobni su prilagodjavanju i s vremena na vreme su nesigurni i
nestabilni. Lozinka ovog spoja je "flexibilnost". Ribe su sanjari upravljani
dejstvom Jupitera (planeta snova i otvorenih horizonata). Element ovog
znaka je Voda. Osobe rodjene u znaku ribe su jako osetljive i sklone da
sve oko sebe gledaju kroz ta svoja unutrasnja osecanja, koja naglasavaju
duboke i spiritualne strane planetarne snage - i sve se to dobro uklapa sa
Blizancevim intelektom pod dejstvom Merkura i sa njegovim
komunikativnim sposobnostima. Da bi ziveo sa partnerom u znaku Ribe,
Blizanac mora biti spreman da se oprosti od svih svojih vanjskih aktivnosti
i svo svoje vreme i misli posveti svom partneru. Senzitivna i nepoverljiva
priroda Ribe konfliktirace sa slobodoljubivom prirodom Blizanca. Blizanci
zive u svetu ideja, a Ribe u svetu emocija, uslov zajednickog uspeha je
medjusobni respekt i respekt partnerovih osobina. Blizanac tezi da bude
varljiv, nepouzdan i prepreden, dok Riba zbog svojih sanjarenja cesto ne
uspeva da izadje na kraj sa realnoscu. Riba zahteva regularne dokaze
ljubavi i Blizanac mora svoje flertove sa strane strogo drzati pod
kontrolom, da ne bi izazvao jos vecu nesigurnost svog vodenog partnera.
Sve u svemu, Blizanac mora biti spreman da iz korena promeni sve svoje
zivotne navike, ako zeli srecan zajednicki zivot sa posesivnom i
privrzenom Ribom. Oboje pripadaju mutirajucim znakovima, sto znaci da
u zajednicku vezu ulaze kao ravnopravni partneri, gde ni jedan od njih ne
namerava da kontrolise ili dominira drugog. Oboje podrzavaju moto "zivi
svoj i pusti druge da zive svoj zivot", mada ipak dolazi do konflikta:
Blizanac je uvek u zurbi i veoma aktivan, u potraznji za mentalnom
stimulacijom, dok je Riba s druge strane intuitivna i prepustena snovima,
senzitivna i emocionalno povodljiva. Ova veza funkcionise preko
intuitivnih i emocionalnih kanala. Retko ce im biti dosadno jer se uvek
nesto dogadja, pa ova kombinacija moze biti veoma flexibilna i
progresivna zajednica. Mutirajuci (promenljivi) znaci Zodijaka (Strelac,
Devica, Ribe & Blizanci) vole izlaske, javne zabave i flert, ali generalno
instinktivno traze nekog jaceg partnera za oslonac u kriznim situacijama
emotivne prirode. Ako ovaj spoj dobro krene - dobro je, ako ne, preti
frustracija i nezadovoljstvo, kao i prekid efektivne komunikacije. Oboje
poseduju neogranocenu mastu, pa se retko desava da se jedno pocinje
dosadjivati dok drugo istrazuje nove teritorije. U ime zajednickog uspeha,
moraju naci zajednicke externe interese, kao na primer putovanja ili
socijalni rad, sto ce im oplemeniti vezu i omoguciti joj duzi vek trajanja.
Ako su poslovni partneri, skloni su da funkcionisu kao pravi tim, mada
ako Blizancu dosadi poslovni projekat zbog nedostatka intelektualne
stimulacije, Riba tezi da sledi njegov primer i posao brzo pada u vodu.
Ovo bas i nije najkompatibilnija kombinacija Zodijaka, ali je vredna
pokusaja. Moto: Uzivaj dok traje!

Skinuto sa cro sajta..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back