KO S KIM ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam dupli blizanac ali meni su sunce i merkur u 12 kuci pa nemam tipicne odlike ove kombinacije,dolazi tu mesanje riba cini mi se a i mesec mi je u skorpji,venera u biku,sve to kad se sublimira ne moze se reci da sam tipicna vazduh/vazduh kombinacija tako da ne znam kakvi bi mi odgovarali???
mislim da posto muskarce vise odredjuje polozaj meseca trebamo traziti muskarce koji imaju mesec u tom i tom znaku ili zavisi koliko im dominira podznak.cini mi se da sam polozaj sunca nikako nije presudan

LadyinRed:
ja sam dupli blizanac ali meni su sunce i merkur u 12 kuci pa nemam tipicne odlike ove kombinacije,dolazi tu mesanje riba cini mi se a i mesec mi je u skorpji,venera u biku,sve to kad se sublimira ne moze se reci da sam tipicna vazduh/vazduh kombinacija tako da ne znam kakvi bi mi odgovarali???
mislim da posto muskarce vise odredjuje polozaj meseca trebamo traziti muskarce koji imaju mesec u tom i tom znaku ili zavisi koliko im dominira podznak.cini mi se da sam polozaj sunca nikako nije presudan

Tebi šta god da napišem nećeš biti zadovoljna..

Psihologue:
Tebi šta god da napišem nećeš biti zadovoljna..
hehehe
pa necu
u principu ne drzi to vodu jer na netu mozes da pronadjes svakakve gluposti
po nekim generalijama bi trebalo da vam se uklope suncevi znaci kao i podznaci da bi ta veza bila dobra ali pored toga ima jos niz faktora koji se gledaju preko uporednog horoskopa a i tu treba biti bas strucan kako bi znao koji aspekt se moze prevazici a koji ne pa posle ako je veza vec oformljena pogledati kopozitni za sta isto treba znanje ... tako da ovo je cista zabava :)

mada mislim da svako iz svog ikustva moze da zakljuci na koje znakove nailazi i sa kim se u globalu slaze ili ne slaze

npr.ja kao dupli blizanac nailazim dosta na ovnove,odnosno njima se dopadam kao i oni meni ali to je samo na prvu loptu a posle kada se temperamenti ne poklope nastane kurslus.tako da ipa ne preporucujem tu kombinaciju.
sa blizancima moze da bude jako zabavno ali je uglavnom dosta i povrsno.vise se svodi na izlaske,zabavu nego na neke dublje emocije.
e sada tu dolaze dosta njih koji imaju ili podnzak u raku ili mesec u raku sa kojima ja kao mesec u skorpiji emotivno mogu da se povezem pa eto jedne fine kombinacije ali naravno dzabe ako se i ostale stvari ne poklope ali ajde da uzmemo da sa njima moze da bude nesto ozbiljnije.

LadyinRed:
hehehe
pa necu
u principu ne drzi to vodu jer na netu mozes da pronadjes svakakve gluposti
po nekim generalijama bi trebalo da vam se uklope suncevi znaci kao i podznaci da bi ta veza bila dobra ali pored toga ima jos niz faktora koji se gledaju preko uporednog horoskopa a i tu treba biti bas strucan kako bi znao koji aspekt se moze prevazici a koji ne pa posle ako je veza vec oformljena pogledati kopozitni za sta isto treba znanje ... tako da ovo je cista zabava :)

mada mislim da svako iz svog ikustva moze da zakljuci na koje znakove nailazi i sa kim se u globalu slaze ili ne slaze

npr.ja kao dupli blizanac nailazim dosta na ovnove,odnosno njima se dopadam kao i oni meni ali to je samo na prvu loptu a posle kada se temperamenti ne poklope nastane kurslus.tako da ipa ne preporucujem tu kombinaciju.
sa blizancima moze da bude jako zabavno ali je uglavnom dosta i povrsno.vise se svodi na izlaske,zabavu nego na neke dublje emocije.
e sada tu dolaze dosta njih koji imaju ili podnzak u raku ili mesec u raku sa kojima ja kao mesec u skorpiji emotivno mogu da se povezem pa eto jedne fine kombinacije ali naravno dzabe ako se i ostale stvari ne poklope ali ajde da uzmemo da sa njima moze da bude nesto ozbiljnije.

Nisi ti mene upoznala još...

MauMau:
Plizz nesto malcice o ovome:

ja - blizanac-skorpija,
mesec u vagi,
mars u vagi,
venera u biku

on - devica-bik,
mesec u biku,
mars i venera u skorpiji

Blizanac - Devica / Vazduh - Zemlja

Ovo može biti zanimljiva veza koja će se formirati na
intelektualnom i ekonomskom području.
Devica pre svega treba da odigra malo težu ulogu
u ovoj vezi iako je oštroumna i bistra,mora
nadvladavati nemirnu narav Blizanca.
Sve u svemu zanimljiva kombinacija..

HELENA33:
ja blizanac a on lav... zna li neko nesto o toj kombinaciji? moj podznak je rak a njegov ne znam posto ne znam vreme, znam samo da je rodjen 22.08...

Blizanac - Lav - Vazduh - Vatra

Ovde je sve zapleteno..Blizanac će ovde veoma teško
ukapirati Lava koji će želeti pošto poto da se pita za sve..
Naravno LAV sa svojom željom da igra glavnu ulogu
dolazi do toga da Blizanac puca po šavovima..
U ovakvoj vezi samo smirenost Lava može
napraviti idealnu i srećnu vezu..

jawa:
A da li ima buducnosti za muskarca - OVAN/BIK i zenu RAK/LAV ? ? ?

OVAN - RAK - Nisam siguran da lisam ovo već pisao ali hajde..
Ovo dvoje nisu jedno za drugo..Njihova stremljenja idu u sasvim
različitim pravcima..Ovan impulsivan i brzo se ljuti..Rak povučen
osetljiv i zatvoren..Kad se ovakvi suprotni znakovi sretnu to
obično ne traje dugo osim u slučajevima kad je Ovan povređen
ili otupi na sporost raka..Njihovi ritmovi življenja bi teško mogli
da se slože..U seksu se dobro slažu ali fali ovnova vernost ono
za čim rak žudi..

bohemi:
A riba-rak (mi razvili citavu diskusiju o tome.)

RIBA - RAK - Ovo već znam--Pisao sam o tome na prolim stranama.
Ova dva znaka se dobro slažu.I ljubav i sex sve im je potaman..
Mada i pored toga njihov zajednički život ne mora biti uspešan
zato što je rak promenljiv i suviše osetljiv a riba veliki sanjar..
U jednom trenu se tako dobro slažu da osećaju da su na 7 nebu
dok u drugom se doživljavaju kao potpuni stranci..Oni su idealisti
koji ne dodiruju zemlju mada im to ne smeta..Sex život im je izuzetno
erotičan i senzualan-znaju da uživaju i mogu potpuno da se predaju
jedan drugom....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back