Holy1
Ističe se
- Poruka
- 2.675
Pominje se miris Mostara, Fruška Gora, klape iz Dalmacije, Tisa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je..Hvala ti, ucinilo mi se kao da Keba peva.Da nije ova
nasla sam.....ladno nisam mesecima mogla da nadjem sad u sekundija trazim danima jednu rusku staru pesmu, sporu, musko peva o zeni, nesto joj se zahvaljuje
Pesmu sam čuo u kafaću u gradu pre 2h..Jos sam pod utiskom pesme..Mislim da je peva Keba ( ali nisam siguran)..
Uglavnom u pesmi se pominju mnoge naše reke, planine i gradovi širom bivše Jugoslavije i na kraju stih ... "Bila jednom jedna zemlja, zvali smo je Juga."
Tako nešto...
Može pomoć? Pesma je zaista prelepa!
nasla sam.....ladno nisam mesecima mogla da nadjem sad u sekundi

ne mogu recicete da je krindz posto je to neki stari ruski slager iz doba sovjetskog savezaPa podeli sa svima![]()
Na muzici nema nikakvog blama ... svako slusa sta zeline mogu recicete da je krindz posto je to neki stari ruski slager iz doba sovjetskog saveza
blam me
Haha reci slobodno, mi volimo stare slagere iz sovjetskog savezane mogu recicete da je krindz posto je to neki stari ruski slager iz doba sovjetskog saveza
blam me

Lijevi hit je veći i bolji nego desni!
pozdav je izvođač pesme na 3 07 00
Djoko Vasic - JelenaZna li neko koji je naziv i ko peva pesmu kojoj su ovo reci: Jelena,Jelena moja pesmo moja suzom zalivena,Jelena,Jelena moja pesmo moja nikad dorecena.....Zahvaljujem unapred!!!![]()
kilo i po i Djordje Vasic - JelenaZna li neko koji je naziv i ko peva pesmu kojoj su ovo reci: Jelena,Jelena moja pesmo moja suzom zalivena,Jelena,Jelena moja pesmo moja nikad dorecena.....Zahvaljujem unapred!!!![]()
E ne znam pravo da ti kazem, al google me je doveo odje.Poozzz....
Moze li mi neko reci (ako zna) naziv pesme AKO ODES-ZELJKO SAMARDZIC ali grcka verzija.....pevac je ja mislim Giorgos Dalaras.....
Hvala puno unapred....
![]()
Majka mi je rekla kako je svojevremeno kada je bila u srednjoj školi pre škole na radiju čula pesmu sa tekstom “… zgužvana maramica umesto lica prljave čaše u očima… “ na sta sam pomislio da je sigurno neki deo pogresno cula/zapamtila ali evo postoji jos neko ko je cuo taj tekst… da li neko ima predstavu koja bi pesma to mogla da bude?Pozdrav svim članovima foruma!
Molim za pomoć.
"...zgužvana maramica umesto lica..."
ko je izvođač,pesma?
Hvala unapred na odgovoru.
jz kog zanra ,narodna ?Majka mi je rekla kako je svojevremeno kada je bila u srednjoj školi pre škole na radiju čula pesmu sa tekstom “… zgužvana maramica umesto lica prljave čaše u očima… “ na sta sam pomislio da je sigurno neki deo pogresno cula/zapamtila ali evo postoji jos neko ko je cuo taj tekst… da li neko ima predstavu koja bi pesma to mogla da bude?
Da videh po recima samo ona izadje a nisam skapirao koji je deo pesme pa nisam pustao,tnx♡