Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema na cemu :) uzivo verzija je jos impresivnija :)

svi ti instrumentali starih majstora klavijature (Jani, Vangelis, Zan Misel Zar) mi bude neka secanja i nostalgiju, uglavnom zato sto su ih u to vreme kad sam bio mladji nase tv kuce koristile za razne spice, intermeco itd... :)

Не нађох по нету па угледах ову тему, таман да питам зна ли неко чији је ово инструментал који је пуштен на снимку од 10:50 до 15:50?
Унапријед се захваљујем!

а успут и да питам зна ли ко зашто на форуму никад не ради оно URL са одређеним временом? Бар мени никад није успјело поставити снимак који би на клик почео од одређеног тренутка, а не од почетка.

Zdravo svim clanovima, trazim jednu pesmu vec ko zna koliko dugo a ne znam ni tekst, niti melodiju niti izvodjace. Znam da je pesma nasa, sa Balkana. U spotu se pojavljuju muskarac i zena u bordim odelima, zena valjda baca muskarca na bordom dvosed(neki namestaj, ne secam se), i tu se ljube i pevaju. Muskarac je valjda plavusan, ima plave oci, a zene se ne secam uopste.
Pomozite mi da nadjem pesmu mog detinjstva!

Hvala!

Pa ne znam da li ti ili neko drugo mozda zna ovo,vec sam pitao,ali ponovicu ovde pitanje,ne mogu da nasjem nikako u tekstovima nigde reci refrena da bih saznao ko ovo peva:
pre dosta vremena sam nabavio 2 pesme ali ne znam ni ime izvodjaca a ni ime pesme. napisacu refren od obe pa zamolio bih za pomoc ako neko zna. u obe su zenski izvodjaci u pitanju i cini mi se da je pop muzika u pitanju.

1)ubice te tvoja ljubomora nemir u nocima stanuje u ocima ajajajaj ubice te tvoja ljubomora razum ti uzima srce obuzima
2)jako je opasno sto se sada desava nama,jako je opasno strast nasu prekriva tama,jako je opasno 2 tijela postaju 1,jako je opasno mozda je ljubavi vrijedno

Back